Piticlonti de iulie - august 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
Papa..vrei nr te telefon al Roxanei? Scriem Pm daca vrei sa ti-l trimit eu..Cu Roxana nu stiu ce este..de joi nu a mai aparut pe niciunde..sper sa fie ok..
Nora__ spune:
Beyyyy gagici....aveti grija...vine foametea.deocamdata a ajuns la Iasi.De fapt cred ca e de mult,de aia saracesc moldovenii:In primul rand,ascundeti icrele:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=217104&cdate=20061216
Asaaaa...acum sa ma duc sa fac placinta creata...m-a prins 12 noaptea la bucatarieSi vreau sa mai fac si baie...
Olivia...ce faci?
Nora
Comorile Norei Noutati 2006 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
diana21 spune:
Buna seara, mamici si pitici!
Eu sunt in forma maxima pentru ca, in mod normal, peste trei ore m-as duce la lucru. mi-am zapacit rau de tot viata de cand cu tura asta, asa ca am hotarat ca ma mut. nU se mai poate! O sa lucrez si eu ca omu', ziua! Sunt de-a dreptul fericita. Din ianuarie, dupa ce vin din concediu, o sa lucrez de la 6 la 14. Dar, pana atunci, astept compatimiri ca de Craciun lucrez cate 10 ore pe zi, de la 4 dimineata, ca de obicei, pana la 14. Si asta, din Ajun...In plus, tura de Craciun se leaga de tura mea normala, asa ca prind 10 zile consecutiv. Imi vine sa ma imbolnavesc, ca la scoala. Oare mai merge faza cu mancatul de creta???
Ianca a ajuns la capitolul "perle", asa ca m-am hotarat sa le scriu pentru ca sunt prea savusoase si e pacat sa le uit. ieri, de exemplu, vorbeam in soapta cu ea si, la un moment dat, imi zice: "Da mai tale!". O sa le scriu pe toate la "Poznasii..."
Olivia, stii ce vreau io sa te intreb? Cand ai venit acasa, in ziua in care a stat cu fata aia cateva ore, cum era? Mai trist, irascibil...Parea plans? Si eu ma gandesc la ceva legat de bona aia, poate i-a zis ceva urat despre voi, poate a tipat la el, poate l/a lovit. A mai stat cu ea sau a fost prima oara cand a vazut-o? Poate s-a simtit abandonat, daca a fost o straina pt. el. Mai da detalii, poate sarim cu o idee...Pupici! A! Incearca sa-l pupacesti mai mult si sa-l alinti, fa-l sa se simta in siguranta, nu stiu ce sa zic deocamdata!
Marcela, m-a topit Liuta! E asa de ingerasha...
Daria, nasoala faza. parca va si vad! Bine macar ca a fost o indigestie!
Polux, ce bine de tine ca esti in vacanta! Am ajuns sa ii invidiez pe toti oamenii normali care stau acasa de sarbatori.
Din cap. Mos Craciun, noi l-am vazut la Mall si Ianca a fost foarte empotionata. Atat de emotionata, incat se uita la el si aplauda (de obicei, cand e intr-o situatie din asta si nu stie ce sa faca, isi trage pantalonii. Hi, hi, hi!) Dar apoi s-a dus langa el si i-a zis si poezia cu Tica, tica...Nu mi-a venit sa cred. A fost foarte fericita si acum il asteapta acasa.
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
kim222 spune:
Nora scuze ca am fost asa scurta..dar dormea Uka si am profitat sa am si eu o baie de o ora..singura ...ca deobicei,nu poate face nimeni baie/dus..fara el...nu ai scapare...si 10 bai pe zi ar vrea!Noricel..placinta la 12 noaptea!!! Wow...te astept atunci la Constanta!
Liliana...curatenie deci...bine si asa...cind plecati?vezi ca esti datoare multe poze
Diana..baga mami niste creta...uite te compatimesc eu prima ..credeam ca-n Ro..nu se munceste in maniera asta! Dar pe de alta parte...felicitari pentru mutare!! An nou..job nou..cool! Iar perlele Iancai...trebuie neaparat notate..si eu voi face la fel..dar la noi inca nu este cazul..sintem departe Ziceai ceva de niste pozici...
Despre noi ...sintem mai bine..mult mai bine...Cred ca si-a revenit...Cu bona respesctiva el nu statuse niciodata..si da..mi s-a parut ca a avut privirea aia, din Ro cind ne-am revazut dupa 3 luni. Pe de altat parte..nu a fost doar el...era si rpietenul lui cu el..In fine bine ca a trecut....eu asa sper.
dar toto vom merge la dr..pt inapetenta. ieri am mincat intr-o librarie unde au si un loc de joaca amenajat cu trenulet....azi ..in garaj!Tati s-a prefacut ca repara o bicicleta...ca nu realizeze copilul..ca maninca!
Va las ca plecam la mall...O duminica placuta!
Nora__ spune:
Olivia...pt noi,amuzante fazele cu mancatul prin decor,pt tine...criminal,cred.Dar dau si io o sugestie...n-ar manca mai bine in baie cu tine?
Doamne ce ma bucur ca-si revine.Iar cu inapetenta...daca supararea e pe trecute,treptat va reveni si cu mancatul la normal.I s-a stramtat stomacelul.Rares cam dupa o saptamana a inceput sa manance un pic mai mult decat cateva lingurite la o masa.
Cat despre placinte...la Constanta...oricate vrei...dar stai cu mine la o barfa mica,bagi si o cafea ... si iti umplu cuptorul
Deci eu ma voi culca pe la 2...am pus placinta in cuptor si acum...stau si astept.
diana...wowwwww ... deja perle???Felicitari! Si iar felicitari pt noul job...ca tu stai in Romania dar lucrezi dupa americani.
Nora
Comorile Norei Noutati 2006 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
Sa va arat placinta de la 2 noaptea:
http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762374962929/photo/294928804039140379/0
Nora
diana21 spune:
Stati asa, ca nu ma mut de la job, ci doar de pe tura asta! Ohoho, as fi vrut eu sa am unde sa ma mut la mai bine, dar deocamdata...e fosrte bine si aici! Creca m-am esprimat gresit!
Olivia, am bagat poze. Daca avea privirea aia, eu cred ca piticul a crezut ca l-ai lasat cu fata pt. mai mult timp, poate si-a amintit de perioada din Ro, poate a crezut ca nu mai vii...ceva pe-aici! Multumesc pt. compatimiri! Ma consolez cu gandul ca de la anul devin om normal.
Ma duc sa gust din placintica Norei!
Hai, va pup si ma duc sa ma culc! Am pus poze si de la Minilibri cu tati.
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
diana21 spune:
Nora, scoate, mai, placinta pe masa. Ca mi-ai facut pofta si n-o vaz.
Hai sa va mai zic o perlutza. La noi au inceput cam acum o luna. Da nu le face prea des.
Eu...Mami, nu mai da in mine. Ce insemna asta?
Ianca...Bluf! Bluf! (Iar a dat)
Eu....Mai, n-auzi? Nu mai da in mami!
Ianca....De ce?
Eu....Ma doare. Si oricum, n-ai voie sa dai in parintii tai. Si in general, in nimeni.
Ianca....De ce?
Eu (exasperata, dupa al nustiucatelea "de ce") Mami, unde am ajunge daca ne-am bate toti intre noi?
Ianca....(se gandeste putin, dar eu nu ma asteptam sa raspunda)a doto. (adica, la doctor)
Poze strumfesti
Poze mai vechi
diana21 spune:
Nora, nu pot sa cred! Rad singura in bucatarie. Manca-l-ar mama pe el de molfolici! E un dulce, Doamne, cum mananca...Ianca, la capitolul mancat singura e dezastru. Noi ii tinem sandviciul si banana si tot. In afara de biscuiti. Mai nou imi zice sa-i tin biberonul de lapte. A fost intr-o zi mai obosita si i-am zis mai in gluma ca-i tin eu lapticul ca la bebelusi. Acum, se uita la mine cu o fata triumfatoare si-mi zice: "Tine mami a bebeiush!" Na. mai spune-i ceva, ca ma topeste cu asta!
Poze strumfesti
Poze mai vechi
philip spune:
am vazut toate pozele noi ale iancai care a crescut si s-a mai motat, ce perisor lung are, noi tocmai l-am tuns pe pupi, o tunsoare tare artistica, poate ii fac ceva poze maine. diana, cum mai e noaptea, doarme singurica in patul ei?
am vazut si mancatorul de icre, pupici ieseanului, asa drag mi-a fost sa aud accentul sotului tau, nora, parca ma simteam acasa...
noi am fost la zapada azi si pupi a vrut cartofi prajiti cu branza, a savurat numai branza, dar la intoarcere, printre serpentine a vomat in jet de nu stiam cum si ce sa curatam mai repede. acasa l-am tuns, timp in care el ma picta cu acuarele, eram de coma, pacat ca nu ne-a filmat cineva, plini de par si acuarele...acum ne-am linistit, pupi la nani, eu pe aici...
o duminica frumoasa
philip&andreea