Piticlonti de iulie - august 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, am gasit medicamentul la farmacie, l-am cumparat dar nu i-am dat aseara ca ieri toata ziua nu a avut probleme si m-am gandit sa ii dau numai in caz ca se trezeste din nou... dar nu s-a mai trezit.. cu Luca nu stiu ce sa zic, imi tot storc creierii dar cred ca n-ai ce face decat sa astepti... faza cu 'go tata' bianca mi-o face de multe ori...

Mai, astazi a fost prima zi cand mi-am dorit din tot sufletul sa fie deschis daycare-ul... ca nu avem curent de azi noapte, si e un frig la noi in casa, de nu stiu ce m-as fi facut cu Bianca acasa.. deh, peripetii de iarna..

Io nu am vazut decat pozele cristalinei- ai o burtica simpatica, hai ma ca nu-i asa mare... cel putin in costumatia de la '20 saptamani'

Am vazut-o si pe Lia pui imbracata in alb... f. frumoasa ca de obicei... aceeasi reactie fata de mosu a avut-o si Bianca anul trecut, anul asta nu am incercat inca dar vreau sa o duc la Mall...desi nu cred ca o s-o conving sa stea in brate la mosu... altfel e f. exaltata la vederea lui...

Am intrebat-o pe Bianca cum il cheama pe mosu... s-a gandit un pic si mi-a zis: "Santa" ... te doare capu ce scot copiii astia din ei... cateodata chiar imi vine sa rad in hohote da ma abtin sa nu creez confuzie copilului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca da-l doar daca are nevoie...Santa sa-i ramina numele!Nu ai zis...mai mergeti in Mexic?
Io mi-am terminat treaba..m-am asezat jos..si astept sa treaca timpul

Mergi la inceput

Pai in Mexic nu mergem din cauza de job... al meu... ca s-a amanat termenul al proiect la sfarsitul lui ianuarie... in fine, nu e 100% sigur... astept sa vad ce hotarasc boss-ii pe aici... oricum, sper sa ajungem macar in februarie...

Eu astept sa-mi trimita ceva de lucru... speram sa plec mai devreme dar nu prea cred..

Mai ce liniste pe aici... mamicilor ati plecat in vacante? sau sunteti in febra pregatirilor de craciun..

Andreea (philip), ati facut bradul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca..poate ..poate
Gata..io am plecat acasa ...azi cumparam si ceva decoratiuni..si la noapte facem bradul!
Un we placut!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim222

Anca..poate ..poate
Gata..io am plecat acasa ...azi cumparam si ceva decoratiuni..si la noapte facem bradul!
Un we placut!

Si noi tot la noapte... sau maine noapte.. spor la ornat bradutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru si eu dis de dimineata sa va urez un we frumos, linistit, calduros si plin de evenimente imbucuratoare !
Multa sanatate tuturor si fara crize si aleaalea la cupil !
Ca Giulia a cam baunat azi noapte ...

la gashka !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Da Olivia a venit vacanta....si acum ma intreb de unde sa incep cu curatenia....asa ca am inceput cu o pauza.
Vazut poze de copii frumosi, ii pupam pe toti.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Cred ca nici nu o sa va mai amintiti de noi la cat de rar mai dau eu pe-aici...Nu findca nu as vrea, dar nu mai am timp de nimic! Am un copil super-activ si super-cocotat; la pranz incerc pret de 2 ore sa il adorm si nu imi reuseste decat cam o data la 3-4 zile; dimineata la 7.30 e in picioare; nu se joaca singurel, nu se uita la desene animate....asa ca sunt ca umbra lui! O umbra obosita rau
As vrea sa imi mai povestiti cum se mai comporta nazdravanii vostrii, dar tare mi-e ca nu voi avea timp sa citesc raspunsurile
Si ca sa fiu sigura ca nu ratez ocazia asta, eu va urez de pe acum Craciun Fericit, cu un sac al Mosului plin de cadouri, cu mese imbelsugate si copii fericiti langa braduti!
Va imbratisez pe toate cu muuult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!!

Io iar am batut orasul sa iau fetei pantaloni,de data asta.hmmm...nu mai socotesc cati bani am bagat pana acum in fundutzul eiSi ii luasem si o bluza cica de Mos Craciun,dar are petrecere la scoala si nah...trebuia sa o aiba,asa ca o parte din Mos a venit azi.Am reusit sa sterg doar geamurile la dormitor si sa dau cu aspiratorul.Si astept si musafiri.Deci saptamana asta am cam frecat-o

dario...asa ma distrezi cu 'baunat' asta......beton termenul...mie imi da senzatia ca e un fel de 'bau-bau'...adica suna la fel.Dar sa vezi ca am citit de vreo doua ori,pana am citit corect

alice...ce patisi,darling?iar ai absent... Ce face Andrei?Tot ca problemute?

Olivia...io astept cu nerabdare vesti bune...musai sa ni le dai...

Liliana...si io am inceput cu o pauza de aproape o saptamana,de unde la inceput ziceam ca rup tot...fac treaba la greu...si io bantui prin oras.

cristalino...frumoasa burtica...cat despre petrecere...si ce daca dansai?Faceai o puiuta dansatoare
Eu pe la 6 luni am fost la o nunta.Si atat am putut tzopai....moamaaaa...(bine,a doua zi la eco,s-a cam vazut,era bebe cam coborat).Si eram rotunda bine,ma implinisem peste tot.Si aveam io pantaloni largi,subtiri si o bluza de voal,larga...si ma vede o tipa si ii zice nashei mele de cununie:'vaaaaaaaaaaiiii draga,ce s-a ingrasat fina taaaaa'.....
nasha:'nu e grasa...e gravida in 6 luni'
tipa:ceeeeeeeeeee?????...cum sa fie gravida?Nu vezi ce danseaza????

Deci am oripilat lumea cu dantzurile,cand ar fi trebuit sa ma tarai leganat,cu mana pe burta si tinandu-ma de shale,dupa se astepta lumea de la o gravida serioasa (si habar nu aveau ei cat ma durea pe mine spatele in sarcina... si picioarele...si ce burtoi enorm aveam...dar nu ma dadeam pe 5 baieti)Dar m-am distrat extraordinar.

Adema...noi povestim si citesti tu,dar...ce anume ai vrea sa stii?daca dorm?sau cum se manifesta?Sau daca sunt cuminti?da un indiciu

vrabiuto...superba moatza in alb...asteptam filmele.

La noi e traditia ca bradul sa fie facut pe 24 decembrie.Anul asta il culc la pranz pe Rares la mama si intre timp noi facem bradul.Si sper sa avem si un Mos in seara de Ajun.

Am fugit ca astept musafiri,dar mai revin...
O seara frumoasa sa aveti!!Si o zi superba pt fetele cu orarul decalat!

Nora

Comorile Norei Noutati 2006 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

acu am intrat in casa ca-l cautai pe Mos "Calnod". frate ce nebuneala la jukarii...olelica (lu bietu miel ii iasa mereu o prostie pe gura cand zice cuv asta:D'op....ica').
asa ca intrai cu un scop bine definit PAMNITU catre ROXANAAAAAAAAA. nu gasesc nr. tau de tel. si tre sa vb. cu tine o kestie existentiala

le-am facut la fete poze cu caciula de craciunel . st frumusice fok. o sa le pun mai incolo.
va pupu

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput