O intrebare indecenta
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
arinna spune:
Incredibil!
Si ce mai conteaza un pacat in plus sau in minus?Toata lumea are pacate.
Si pe gura scoatem dejectii uneori
Dar cum se potriveste un organ masculin "spurcat" de dejectii cu un nobil si "dezinfectat" vagin?
arinna spune:
"Dar daca tu vrei sa le saruti pe toate...incepe de la picioare, ca sa nu fuga partenerul! "
"Poate discutati si acest aspect, ca de sexul oral m-am cam saturat sa tot citesc."
Daca tot dai sfaturi, chestiunile acelea doua de langa organul care face obiectul sexului oral pot fi sarutate?Nu,ca sunt in zona crepusculara. Poate trebuie intrebat un preot ca sunt mesteri la discutii intime si intrebari socante.
marusia spune:
1.Preotul nu ar trebui sa puna intrebari,fiecare vine la spovedanie in fata domnului si spune se crede el ca are pe suflet,ce crede ca a pacatuit.
2.Faptul de a fi casatorit si a avea relatii sexuale cu alti parteneri se numeste adulter(curvie) si a avea relatii sexuale necasatorit fiind,preacurvie.
3.Omul este lasat de la domnul cu liber arbitru,a spus-o un teolog celebru,sfantul Augustin.
4.Propun sa deschideti un topic cu"dezbateri teologice",unde sa lamuriti dogmele.
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by marusia
Propun sa deschideti un topic cu"dezbateri teologice",unde sa lamuriti dogmele.
Eu cred ca fata a vrut sa stie ce credem NOI, ca ce spun docmele stie deja.
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Alex2
unde ingeri fiind, nu cred ca ne vom ridica sutanele albe ca inul, ptr asemenea practici.
Eu stiu ca pe Noul Pamant nu vom mai avea partener pt sex, deci clar nici pt sex oral. Nu prea este explicat nicaieri in Biblie cum va fi viata pe Noul Pamant si cred ca este interpretabil, si asta chiar de la credinta la credinta.
Arina, ai dreptate. In ce ma priveste nu ma mustra constiinta, si poate ca e un pacat in plus...si sunt atatea alte pacate de care suntem contienti ca le facem, stim ca e pacat si totusi staruim in ele.
![](images/user_man.png)
ham spune:
mai, ia mai terminatzi-va cu aberatziile- sexul oral e pacat, dar si gandurile murdare sunt si mai mare pacat- si numai faptul ca vorbitzi acia de orale si normale e, conf. Bibliei- gandul mai rau k fapta- mare pacat in post!
despre pe cine pupi, cum pupi, io crez ca ce-i carne se spala si corpul uman dupe un dus e la fel de curat si-n talpa si-n anus!
Marilena12 spune:
Fireste ca dpdv al igienei strict daca e ok, se pot pupa toate, eu ma refeream la rostul fiecarei parti, si aici sunt de parere ca nu ni-s date toate pt. a fi pupate, unele au alte scopuri. Si daca vorbim de ce e pacat si ce nu, ajungem sa spunem ca dpdv crestin sexul oral e pacat. E simplu.
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/