Cirese de Mai Iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
DianaR spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Faza cu limbutza pusa in fata sa impinga inafara mie foarte cunoscuta.
Acum sa vedeti ce mi s-a intamplat, pacat ca nu am iconemotion cu "inchinat". V-am spus ca MIhnea s-a trezit la 12.00 si bineinteles i-am facut sa manance, aproape un borcanel de la hipp cu fructe si o lingura de cereale. BUUUUN. Dupa o juma de ora incepe "mmmm" "mmmm". Ma gandesc eu ca somn nu-i e foame, ????? Dar incerc. II mai dau un borcanel de fructe cu o alta lingura de cereale si a mancat tot. Rasuflu usurata, ma si gandeam ca uite cum era sa-mi las copilul sa sufere de foame. Pe la 13.30, la o ora dupa ce s-a trezit si la juma de ora dupa ce a amncat incepe iar "mmmmm" "mmmmmm" si o tot tine asa ba se si enerveaza. Va dati seama ce dilema pe capul meu. O fi somn acum ca foame doar nu are cum. Si pana la 2 m-a tinut intr-un "mmmmmmmm" pana cand am zis "hai sa fac sa manance, ce daca arunc ca doar nu o fi prima data". I-am dat pui cu mazare si dovlecel+branzica, aprox. 80 gr. si DAaaaaa, a mancat, dupa care s-a culcat.
Sa stiti ca eu sunt mai mult decat derutat, na.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Carmina, si totusi peritolul se pare ca are efect si la Mihnea! Si inca ce efect!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
carminabulina spune:
Diana 

, crezi ca de la peritol? Oricum este 4 si 20 si el doarme cam de la 3 fara un sfert. Crezi ca e bine sa-l trezesc? SAu daca asta este efectul peritolului sa-l las sa si-l faca. Parca totusi e prea mult somn. Si cand ma gandesc ca mai trebuie sa-i dau inca 10 zile de acum incolo.....
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
ralucis spune:
scuzati-ma, dar am asa un sentiment ciudat, mi se pare mie sau e ceva in neregula pe pagina asta, printre postari? si daca da, moderatorii nu se pot sesiza?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65883&whichpage=13
mikiion spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Mikiion merci pt raspuns. E ok mingea in engleza oricum eu cu ea o sa vb numai in romana, Si mai bine ca am luat-o de acolo chiar daca costa mai mult pt ca i trebuiesc sa se joace, pt ca nu am nici o jucarie in Romania. Oricum a platit-o socra-mea
Mie imi place sa-i iau jucarii cum vad ca-i place una i-o cumpar. E primul bebe si vreau sa o alint cat pot..
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Te inteleg foarte bine. Ca si la noi e primul copil si aparut dupa ani de asteptare. Dar eu am zis ca intru in greva cumparaturilor. Ca Marc e complet «enervant». Cu cat e mai scumpa o jucarie cu atat se joaca mai putin.
Era mai devreme o intrebare cu jucariile preferate. Eu nu am putut sa raspund. Sa pun ce? poza cu inelul de plastic( e un inel simplu de 10 cm diametru) pe care nici nu stiu de une il am?Sau capacelul? Sau o mica piramida de plastic. Pai tot setul a costat( si are vreo 30 de piese) vreo 6 CAd. Deci am un copil pasionat de cercuri, piramide si cubulete de cauciuc. Si in plus mai are o carticica cu 3 pagini de panza si interior fosnaitor. Dar si asta o lasa pt. reviste de hartie adevarata lucioasa pe care adora sa le rupa .Eu i-o las ca am vazut ca nu le baga in gura. Deci aviz posesorilor de biblioteci cu carti valoroase. Nu trebuie sa vina Marc pe acolo.
. Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf
mikiion spune:
quote:
Originally posted by daryana
Mielul jucaus va multumeste ptr aprecieri pe aceasta cale...
Vivi, iti dai seama ce ar fi fost sa fi postat amandoua poze cu aceeasi caciula... (cine ajunge primul la H&M ala e miel
)... Oricum, propun sa ne intalnim si sa-i pozam pe amandoi cu caciulite, sa vezi ce turma ne facem...
Diana R, vroiam de mai mult timp sa te intreb, cum pastrezi tu laptele la congelator?... si ma gandeam in plus, oare nu se distrug anticorpii la frig?... ca vreau sa ma apuc sa fac provizii din momentul in care o sa mai manance si altceva decat lapte... Si la problema ca nu le place nici Timeei nici lui Alec manacrea prea seaca, ma gandeam ca poate diluate cu lapte toate cele si scazut treptat cantitatea de lapte...si ciresele papacioase
Eu am pastrat lapte incepand de la 1 iulie( cand ne-am mutat in alt apartament si a trebuit sa mut si frigiderul , dezghetat logic) ca eu am avut mereu jet prea puternic, si ca sa poata sa apuce sanul scoteam , uneori si 60 ml. Le-am pus in pungute de plastic , pt. pastrarea laptelui ( de fapt sunt cele de unica folosinta pt. biberoanele speciale cu punga)si le-am prins , dupa ce le-am rulat la capat, cu scoci.Exista si unele speciale dar la cantitatea in care scoteam eu lapte, intr-un timp, ar fi ajuns prea scump. De cand am inceput cu cerealele , il dezghet si i-l dau cu cereale. Aveam acumulat vreo 3 kg. Am terminat luna iulie si acum sunt la inceputul lui august. Si e bun si pentru situatii de urgenta, daca plec de acasa....
Cum il dezghet. Iau punguta si il pun intr-un stativ, ca sa stea in picioare. La inceput sub jet de apa rece si apoi jet tot mai cald. Si in final devine caldut. Sau il poti pune intr-o craicica cu apa calda, ci o tot schimbi cand se raceste.Dar asta daca ai un recipient mai ermetic. Pungutele mele cu scoci nu sunt chiar ermetice.
Parca v-am mai pus linkul www.bebe-arrive.com/conserva.htm" target="_blank">asta
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
la fotograf
mikiion spune:
quote:
Originally posted by ralucis
scuzati-ma, dar am asa un sentiment ciudat, mi se pare mie sau e ceva in neregula pe pagina asta, printre postari? si daca da, moderatorii nu se pot sesiza?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65883&whichpage=13
Cred ca ai dreptate.De aia nu e bine sa punem poze cu copii dezbracati. eu traiesc aici intr-o societate foarte bolnava si am devenit constienta de chestii pe care in Romania nici nu stiam ca exista.
Virsta Marc
la fotograf
amiss_zip spune:
Carmina cand am citit cuvantul limbutza la tine am zis gata! Iaca mai e un bebe care face exercitii de scos legumele din gura. Petra e artista la asta, dupa cum bine stiti, dinainte de diversificare.
. Cum e la noi diversificarea? Cred ca va inchipuiti... Petra este muult mai clean decat noi. Azi cel putin aveam legume si in urechi si eu si cipi
. La urma, pentru a-si incununa opera, Petra a tras cu gura plina un stranut cat o zi de post si s-a declarat multumita de ce realizase! Un adevarat Picasso! Este experta la pictura abstracta pe oameni!
Inca nu m-am prins cat mananca pentru ca nu am reusit niciodata sa fac un calcul. Cat la mine in pantaloni, cat pe bavetica, cat pe cipi, cat pe covor, cat pe canapea, cat la mine in gura, cat la ea...etc
Asa ca incerc sa ma mentin cat pot de calma si pun totul pe seama faptului ca e mic cupilu' inca nu stie el sa pape frumos
. Pacat ca am facut poza doar cu ea plina de legume si nu am una si cu mine asa ... de comparatie
. Deh... mai sunt legume si pe ea doar nu ramane mami "ne razbunata
" si mai greseste si ea si ii baga si in nasuc.
Asa ca... mai citesc pe la voi si mai iau aminte
.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
mikiion spune:
DianaR, Amiss si Carmina, eu cred ca trebuie sa-mi cer scuze de la Marc. Ca atat l-am «denigrat» pe forumul asta....
Ca e dificil, ca nu doarme in patut, nu doarme noptile, ca plange.....
Si el e un copil care manaca asa frumos. Exact ca ralucis , trebuie sa ma gandesc cum sa ma opresc fara sa-l fac sa planga. Si sa-l pun repede la san.Ca sa bea si laptic.
Am reusit performanta sa vorbesc la telefon cu o mana si cu alta sa-i dau in gurita. Stiti puiutii aia de sub streasina, care asteapta randunica sa aduca mancare? Asa face al meu.
Si in plus, de cand cu diversificarea asta, si-a schimbat si comportamentul. Doarme de 2 ori pe zi. Uneori si cate 2 ore....Pai n-a facut asta de pe vremea icterului......Auzi , sa doarma el cu mine la pranz....
. Manaca tot de 2 ori pe noapte. Dar nu ma prea deranjeaza. Ca doar nu trebuie sa ma ridic din pat. Are el supermarket in pat.
Si acum stau si ma gandesc. Oare nu mi-am tinut copilul nemancat?Asteptand sa-l diversific pana la 6 luni? Poate el era asa agitat de foame. Chiar daca crestea ca Fat-Frumos.... doar cu laptic.
Asa ca ma duc acum la el si ii spun «iertare Marc-Adrian». Nu te mai vorbesc de «rau» 
Virsta Marc
la fotograf
mikiion spune:
La Multin Ani!!! NICHITA, SARA MARIA, MARC( nu al meu!! tizul)
Mihaela
Virsta Marc
la fotograf
DianaR spune:
Ralucis, au mai fost discutii despre pozele copiilor pe forum acum 2 ani si de atunci evit sa pun poze cu copii complet dezbrzcati, nici nu pun poze in care sunt alti copilasi decat daca am acordul parintilor. Exista un buton cu raporteaza la moderator, de fapt mesajele astea au fost si moderate ca doar are sub 10 mesaje
...
Carmina si somn si mancat, sigur de la peritol!
Andreea asa si la noi cu murdaritul...
Miki, sa stii ca esti norocoasa, eu ti-am mai spus si nu m-ai crezut!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
...