Cirese de Mai Iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
ralucis spune:
io tot citesc, cicae mai buna hartia sulfurizata= hatia de calc, si separe ca rezultatul e acelasi. ia ca incec si eu azi, nhu de alta, da' m-am cam panicat cu aluminiul asta. uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=72599
carminabulina spune:
Buna dimineata!!!
Aseara nu mi-am putut tine promisiunea de a intra sa scriu pentru ca nu am avut calculator,..
...dar scriu acum ![]()
Asaaaa, marti am fost la doctor, bebe are si o viroza si alergie si cica un gat foarte inflamat...cred si eu la cat tipaaa. Pt. viroza ne-a dat: karvol, marimer,sinupret, imuno baby, iar pentru alergie peritol. Ei fetelor si doarme copilul de la peritolul asta ceva de groaza. De ex: azi s-a trezit la 7 a baut laptele si a dormit pana la 12,00
. Pe prospect scrie ca-i face si pofta de mancare, poate altuia nu si lui Mihnea...dar gata. Despre mancat dr. ne-a spus ca "ce inseamna ca nu mananca? daca nu ar manca ar fi murit pana acum, ceea ce inseamna ca mananca..." no comment. Ca cica nu mananca cat vreau eu sa cand vreau eu asta e alta poveste dar copilul creste bine nu are semne de copil nealimentat asa ca temerile mele nu sunt fondate...DAr credeti ca mie imi trece asa usor, doar ca a zis medicul ca e ok? NUUUUU. Asa ca RAluca, bucura-te ca Ilinca papa tot si nu te mai plange, da
?
Andreea, ce mai faci
? ti-ai prins urechile in diversificare? Mai intra si tu si povesteste despre Petra....
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Raluca, m-ai dat pe spate cu noua "descoperire"...poate totusi e adevarat daca faci toata mancarea in folie de aluminiu...dar in fine, si hartie din aia unde se gaseste?
Lacramioara sa ne mai spui cum se face cu concursul, cand incepem sa votam, cum votam, ca eu nu-mi mai amintesc
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
ralucis spune:
carmina, auzisem, ce-i drept, mai demult despre aluminiul asta, dar stii cum e, zici ca esti adult si s-a obisnuit corpul cu atatea si nu le mai bagi in seama, dar acum, ca avem bb, ma cam sperie chestiile astea care i-ar putea afecta sanatatea. oricum, o sa incerc sa fac si in hartie de aia, sa vad cum iese, se gaseste si la cora, si la carrefour, am si eu un sul de la firma lever, parca. dar eu o sa incerc sa mai fac ce faceam in folie in vas jena, cu capac, faceam odata gutui asa, ieseu dementiale, se topeau in gura, nun alta, si faceau si o crusta frumoasa deasupra, iar daac puneam si zahar, se carameliza peste ele si iesea asa, un sos yummy-yummy!
ma bucur ca mihnea e ok, adevarul e ca la cat e de vioi si frumusel, nici eu nu credeam ca pare sa il afecteze lipsa unui apetit mai mare.
vivighe spune:
Multzumim tuturor care ne-au urat de bine,si celor care nu ne-au urat dar s-au gandit la noi si uram si noi la randul nostru toate cele bune tuturor cireshelelor sarbatorite.
Daryana...mai avetzi si altceva de la H&M...ca Ingrid mai are
...printre care si o pereche de raiatzi de la baietzei
...da i-am luat ca se asortau cu o bluzitza...nu care cumva are si David raiatzi d-aia?
Despre foila minunata de aluminiu citisem si io oareshce mai demult...parca si scrie pe ea sa nu se folosesca la alimente acide si mai stiu de care...in concluzie io nu prea o folosesc...am un sul de vo 2 ani si nici la jumatea lui nu sunt.
Carmina...trebuie sa trimitem o poza haioasa cu bebe...pana la data de...nu mai stiu cat
...dupa care intre data aceea si alta data
trebuie sa votam...fiecare 2 voturi pt alta cireshica decat cea proprie.Razacila delibereaza si anuntza castigatorul caruia ii inmaneaza premiul personal sau prin posta.Te-am lamurit,nu?![]()
Ella...multzumesc de raspuns.Lui Ingrid au inceput sa-i mai treaca bubitzele...adik nu mai sunt asa proeminente si parca au facut un fel de cojitza roshie si nici altele n-au mai aparut.Nu stiu ce au fost si cum nici dermatologi cu simtz de raspundere nu stiu(decat una care nu stiu daca mai e sau nu in concediu de maternitate)ma abtzin sa ma duc la v-un doc.
Halba aia contzine 1/2l bericioaica...existau si de 1l
As vrea si io sa-i dau Imuno Baby...tre' sa mi-l prescrie cineva sau se poate si dupa ureche?
POZE
Filmuletze
DianaR spune:
Ella, am sa incerc si diluat cu apa, pana acum i l-am lungit cu lapte piureul si din mere coapte si cel de legume si nu prea am succes. Cerealele de la Humana cu mar nu-i plac de nici o culoare, se pare ca marul e cah rau. Cerealele nu-i plac de la nici o firma, daca le simte in mancare e si mai rau. Nu disper inca, oricum stiam ce ma asteapta... Plimbare placuta!
Daryana, pai vezi ca ii lungesc mancarea cu lapte si tot nu-i place... Cel mai bine tine laptele in borcane de sticla, din alea de mancarica de bebelusi sau sunt la Selgros borcanase de 200 de ml. Eu l-am pus in recipiente de examen de urina, au 120 ml si le-am mai bagat si in pungi. Anticorpii nu se distrug, mor leucocitele din lapte si cam atat, asta cu conditia sa nu-l dezgheti la microunde.
Ralucis, fii fericita! Atata mananca cu lingurita sau cu biberonul? Timeea nu vrea din biberon, ca la disperare am incercat si asta.
Carmina, raspunsuri din-astea am primit si eu. Sau nu se poate sa nu manance, nu stii tu cum sa-i dai! Asa o fi, ce sa zic... Concursul: se pun poze pana la anul nou si apoi pana la sf Ion se voteaza pe mail la Lacri, 2 cirese altele decat cireasa proprie.
Piureul l-a mancat cu scandal ca de obicei. Adica nu deschide gura decat un pic mic si pune si limba in fata si atunci ma strecor cu lingura de silicon si ii apas limba, asa reusesc sa-i bag in gura, altfel nu intra nimic.
Pun, poze, pun. Poate pe seara imi fac cateva ca avem musafiri.
Pupici!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
carminabulina spune:
Viaviana si Diana, m-ati lamurit complet, multumesc!!!
Raluca pai atunci la hartie inainte
!!!!
uite cum cresc
DianaR spune:
Lyly, zici tu bine, la noi problema e dubla, obisnuirea cu lingurita si obisnuirea cu noul aliment. Macar razacila papa bine din bibi...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
carminabulina spune:
Faza cu limbutza pusa in fata sa impinga inafara mie foarte cunoscuta.
Acum sa vedeti ce mi s-a intamplat, pacat ca nu am iconemotion cu "inchinat". V-am spus ca MIhnea s-a trezit la 12.00 si bineinteles i-am facut sa manance, aproape un borcanel de la hipp cu fructe si o lingura de cereale. BUUUUN. Dupa o juma de ora incepe "mmmm" "mmmm". Ma gandesc eu ca somn nu-i e foame, ????? Dar incerc. II mai dau un borcanel de fructe cu o alta lingura de cereale si a mancat tot. Rasuflu usurata, ma si gandeam ca uite cum era sa-mi las copilul sa sufere de foame. Pe la 13.30, la o ora dupa ce s-a trezit si la juma de ora dupa ce a amncat incepe iar "mmmmm" "mmmmmm" si o tot tine asa ba se si enerveaza. Va dati seama ce dilema pe capul meu. O fi somn acum ca foame doar nu are cum. Si pana la 2 m-a tinut intr-un "mmmmmmmm" pana cand am zis "hai sa fac sa manance, ce daca arunc ca doar nu o fi prima data". I-am dat pui cu mazare si dovlecel+branzica, aprox. 80 gr. si DAaaaaa, a mancat, dupa care s-a culcat.
Sa stiti ca eu sunt mai mult decat derutat, na.
uite cum cresc