Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
adela2006 spune:
oana pai merg si eu la cursuri ( azi trecem la alptare ) noua ne zicea sa nu sunam doctoru mergem la spital ne vede doctoru de garda si ala il anunta pe doctorul tau de parca stau eu fara sa-mi sun doctorita , am toate nr posibile de telefon de la ea ( mai putin pe a lui barbasu )si ca nu e bine sa mergem prea devreme sa stam prin sala de travaliu cu orele e prea obositor sa vezi ce e pe acolo
ma descurc eu ca sunt mare , nu ?
acu chiar plec
pusi
nadiutapm spune:
neata' fetili, e 13.00 dar ce conteaza,
astazi scimbam prefixu si mergem si la doctor, am mai prins curaj si ma gandesc doar la mutrita bebitei.
va pupam cu drag si sa fiti cuminti
nadiutapm 29+
burtica
nadiutapm spune:
hai una zicem alta facem, gata schimbaram si semnatura suntem mandre de noi.
nadiutapm 30+
burtica
anis spune:
Oana, firul de la cerclaj mie la prima sarcina m-a programt la 38 de sapt.Am nascut la 39 de sapt.
Eu personal nu vi-l recomand pe prof MArinescu.Cunosc Giulestiul cu ochii inchisi, am facut FIv acolo.
E vb ca astepti de iti vine acru, iar daca ai vreo urgenta , numai dca ai noroc da-i de el..eu am rezistat la el ca pacienta maxim 2 luni.
Mama ce tristete ma bantuie...da rau de tot...
AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Daconst spune:
Fetele,am facut putin curat in mail-ul comun ca parca erau tare amestecate mail-urile.
Mi-am trecut si eu numarul de tel si am lasat doar o lista.Rog urmatoarea fata sa faca la fel,adica sa lase doar lista actuala si cea veche sa o stearga.
Acum incerc sa pun albumul Cleopatrei Stratan pentru doritoare.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+
oana_bucur spune:
Anis...sper ca am inteles bine...in sapt 38 ti-a scos firele si in sapt 39 ai nascut...
Cum se desfasoara scoaterea atei?...tre sa mergi la spital sau e suficient cabinetul? Dureaza?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
32+
mcbeal spune:
Scuze, am uitat linkul
http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html
30+
belle_vue spune:
Salutare fetelor!
Se incing spiritele -- ne pregatim cu toatele de aterizare, intr-un fel sau altul.
Eu sunt dintre cele care habar n-au de toate analizele alea complicate care se fac in Romania. Parca acum 2 ani si ceva cand l-am facut pe fiu-meu nu era chiar asa sau oricum nu m-am agitat eu foarte tare... Atunci aveam si multe alte proiecte de finalizat si am reusit sa le duc la capat pe toate, ceea ce la vremea aia a contat mult...
La peste 37 de saptamani nasterea e considerata la termen, asa ca nu e cazul sa-ti faci griji, Romaria. Cineva zicea ca o sa fi acasa cu bb de Craciun -- eu zic ca nu prea mai ai vreme de sarbatorit cand vine bb si bucuria e la fel de mare indiferent de context.
Aici nu sunt foarte stricti cu alcoolul, ca englezii sunt notorii pentru bautul in sfanta prostie -- si de cand cu tendinta asta de political correctness nu-ti mai zice nimeni nimic, nici de baut nici de ingrasat (mai ales!)... Era o discutie recent in presa despre faptul daca femeilor obeze ar trebui sa nu li se acorde dreptul la FIV gratuit (aici iti plateste sistemul 1 sau 2 incercari) -- in conditiile in care sansele de reusita scad foarte mult si riscurile de probleme de sanatate la fat/bb cresc. Si au sarit destui sa spuna ca e discriminare etc!
Eu am mai baut din cand in cand cate o bere -- nu de aia cu bule (lager), cum se obisnuieste pe la noi, ci de asta locala, real ale, care drept sa spun imi place mult mai mult. Am incercat sa aleg soiuri cu alcool mai putin, dar mai depinde si de ce gasesti in pub...
Nici eu n-am nr de telefon pus in lista -- de fapt, nici macar parola la emailul comun n-o am. Poate ma ajuta cineva... Oricum, fetele de la "Romanii din Marea Britanie" au nr meu si ma gandesc ca o sa le fie mai usor sa tina legatura cu mine si sa va transmita vesti la momentul cu pricina.
Eu vreau sa mai stea bb in burtica -- sa stea cat mai mult, de fapt, ca in ciuda durerilor si a disconfortului de tot felul, tot e mai usor decat cand o fi afara si te tine legata 24 din 24 si cine stie cand si cat mai apuci sa dormi...
Vreau sa mai stea si fiindca sunt prea multe chestii nerezolvate in jur, casa ar fi cum ar fi -- pana la coada o sa trebuiasca sa fie finalizat coltisorul puiutei, dar habar nu avem cum o sa procedam cu Codrut, fiindca nu prea avem pe nimeni care sa-l tina o zi-doua prin zona... Mama e in Ro si nu vreau s-o aduc la mine in prima etapa, fiindca nu ne intelegem deloc bine in conditii de stress, tatal sotului e in alta parte a tarii, iar prieteni nu avem pe nici unii suficient de apropiati ca sa le cerem asa ceva si in care sa am incredere... Suntem intr-un mare plop si nu stiu cum sa facem sa coboram de acolo...
Cam astea sunt ultimele griji. Ma duc sa pap ceva si sa recuperez copilul de la nursery.
Va pup!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Liuda spune:
fetelor numarul meu de tel. era deja in lista? interesanta treaba... ca eu acolo nu am intrat niciodata! dar cu atat mai bine! Bai lasati ma ideea cu nasterile ca intru in isterii...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 33 sapt 4 zile