draperii
caut draperii din material gen sac .... nu stiu cum sa spun , impletite se vede textura in ele
stie cineva pe unde as putea gasi????vreo firma , magazin????
multumiri mii
ANDANII
Raspunsuri
Messa spune:
Gasesti in Magazinul Obor material de care zici, si apoi iti poti face draperii din el. Sunt foarte multe standuri de textile, trebuie sa ai rabdare sa umbli printre ele (eu ma ratacesc mereu acolo), deci nu am cum sa-ti spun exact unde am vazut, dar am vazut - nu chiar ca panza de sac, era beige si arata ca o impletitura, cred ca era in. Avea un aspect rustic, asa...
Clover spune:
Dupa ce le cumperi ne poti pune o poza ca sa ne lamurim exact ce cauti? Eu nu ma pot gandi decat la textura inului mai neprelucrat si parca vazusem draperii si cuverturi de in in Bucur.
Keep the promises you make to yourself.
andanii spune:
ceva de genul asta caut, ma rog aici e bonsaiul vedeta, dar se vede si draperia http://pg.photos.yahoo.com/ph/andaniii/detail?.dir=7ad0&.dnm=2707.jpg&.src=ph
ANDANII
Roxana Claudia spune:
Andanii - asa ceva gasesti la magazinul BamBoo (Carrefour Orhideea, Mall Vitan, Plaza). Succes!
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
Clover spune:
andanii, esti in febra decoratiilor. Acum mi-am dat seama ca topicul cu chiuveta patrata e tot al tau.
Cred ca poti vorbi cu cineva din Bucuresti care merge in zonele respective sa iti cumpere draperii si ti le trimite prin posta. Sau poti incerca sa contactezi direct magazinul? Poate ar fi cazul sa isi faca site si sa livreze online
Keep the promises you make to yourself.
mcrmiki spune:
Poti incerca la magazinul de prezentare al UTT-ului care este pe calea Aradului sau inainte de magazinul UTT-ului mai este unul pe aceeasi parte, cred ca se numeste Firigonia, nu stiu exact si acolo sunt multe materiale in genul care vrei. Eu nu am mai fost demult si nu mai stiu exact ce au, dar s-ar utea sa gasesti acolo.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
andanii spune:
multumiri pentru raspunsuri fetele
nu stiu exact ce magazin e ala UTT ul , o sa merg sa caut , sper sa gasesc
clover da sunt in febra decoratiilor ( simt ca nu mai pot ) am terminat camerele unde mai am de luat doar draperiile si perne pe canapea si fotolii si baile unde nu am facut inca nimic .... caut in disperare sa cumpar tot ceea ce trebuie atunci cand se apuca sa nu ma tina mesterii prea mult pe motiv ca nu au materialele luate
ANDANII
andanii spune:
am fost aseara la UTT , era inchis , incerc sa merg azi pe acolo in timpul serviciului
ANDANII