Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 6

matahut spune:
CamiSol, MamiLili, Eloise, Ileana, daca nu aveti drum prin Bucuresti, trimiteti-mi un PM cu adresele voastre exacte ca sa va pun cartea la posta!
Ralu, si tie ti-o pot pune la posta sau sa ii facem pe tatici sa se vada undeva pentru carticica.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

MamiLili spune:
Neata!
La multi ani sarbatoritilor de ieri!
La multi ani sarbatoritilor de azi,Alexia-Maria, Armand, Antonia, Alexia-Nicole, Iulia-Ioana!
Inni,Roxanae, va invit la o cupa de sampanie, desi cu intarziere...ieri a fost ziua farmacistului!
Eloise, si eu am fost la gradinita de langa Sc. Gen. 1 si apoi la scoala, fireste. Invatatoarea Latis a mai avut o generatie dupa tine...stiu ca era severa, am fost cu ea intr-o tabara. Cat despre cabinetul de biologie, erau super toate piesele alea anatomice in formol. Stiu ca pe un raft erau foetusi de diferite dimensiuni, cel mai mare avea in jur de 25-30 cm. Eu la aia ma uitam mereu.
Si mie mi-a adus Mosu "bucurii", chiar observasem c-au aparut sortimente noi (si tare amuzante ca denumire) dar n-am mai indraznit sa zic nimic.
Alessia, am vazut toate pozele lui Armand, super!
Cucuoancea, iti scriu imediat PM.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias

iancuta spune:
Inni, multumim de welcome-ul oficial.
Am vazut ca suntem si in lista doar ca Maris (nu Marius) e numele de fam. si am vazut ca la ceilalti nu apare. Cred ca te-am confuzat eu ca l-am scris
Crisnemes, Tudor are 6500g, dar s-a nascut cu 3700g.
Putzuruca,Crisnemes,Cata14,Ramomar, Mephala30, multumim de raspunsuri. Eu ma gandeam sa-l pun in marsupiu daca merg la cumparaturi asa vreo 15 min cat stau in magazin...nu la plimbare pe afara ca e clar ca-i mai comod in carucior.
Camisol, multumim de aprecieri Eu iti recomand pompa Isis Avent . E foarte eficienta si nedureroasa ca altele. Si in plus poti sa iti stochezi laptele sa-l pui la congelator pt cand va trebui sa lipsesti cateva ore. La o cina romantica cu sotul tau de ex
Iancuta Mami de Tudor
(15.09.2006)
Minunea mea in albastru
Suntem la venerabila varsta de....
Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.

gripo spune:
CATA, subscriu si eu la ce au zis fetele, eu intotdeauna am preferat stilul sauvage, naturel, de la mama natura. Esti frumoasa asa cum esti!
MARINA, pai si eu vreau!

matahut spune:
quote:
Originally posted by gripo
MARINA, pai si eu vreau!
Unde stai? Ee stau in Dr Taberei, activez si in Cotroceni la mama si zilnic sunt si pe la Piata Unirii sa o iau pe Ana de la gradi....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

ramomar spune:
Cata si eu zic ca esti o mamica fericita si frumoasa, cu un pui minunat!
Marina nu se gaseste carticia ta prin librarii? la Oradea nu a ajuns?. as vrea si eu cartea, dar spune-mi unde o gasesc, ca daca te apuci sa ne-o trimiti la toate de pe forum, cam nasol pt buzunarul tau
strumfita mea a tras un plans de n-am stiut cum sa o opresc. si de ce? pt ca e obosita, de azi dimi de la 6,30 nu a inchis un ochi, abia acum a atipit, pt vreo 30 min cred, ca mai mult nu doarme peste zi, deci notquiteso s-ar putea ca oboseala sa fie si la grasa ta problema
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

itzy-bitzy spune:
Heiiii!!
La muulti ani sarbatoritiolr de astazi, sa fiti sanatosi si sa cresteti maaari!!!!!
Cucoancea am tot vrut sa iti spun ca as vrea si eu un exemplar din acea carte. Se poate?
Alessia...vai mie mi s epare izbitoare asemanarea...la primele poze am stat ca proasta cateva secunde si ma uitam...mirata desigur. De buze...ce sa zic...pai de aia imi si plac
Camisol si eu tot de la avent Isis am . Este excelenta pt ca are garnitura aia de silicon. Eu de prima data mi-am umezit sanii cu apa si apoi am udat si garnitura aia de silicon ca sa nu trag asa pe uscat si sa imi fac sanii varza...cu apa aia se face VID imediat si trage ff bine. Ti-o recomand chiar daca costa mai mult...merita. Eu acum o mai fol din cand in cand...cand am sanii de plesnesc si tasneste pe 3 canale ca la arteziana...sa nu se inece mika...dar la inceput am fol constant...
Alexxia eu am iesit un pic pe ceata cu ea...doar pana la biserica sa o impartasesc, dar in rest nu ca nu e indicat. Eu fol. la masaj ulei de masline amestecat cu vit A si vit E capsule pe care le storc. Iar produse cosmetice sapun, gel, sampo, crema fundulet de la KLORANE bebe.
Pup you
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA

eloise spune:
Lili si pe mine ma fascinau borcanele cu fetusi...ce bizar ca o scoala generala avea in dotare asa ceva. Pentru noi copiii reprezentau desigur atractia no1, erau cumva legendari, si circulau diverse povesti despre provenienta lor. Acum daca ma gandesc mi se pare cam cinic si crud...cum erau expusi acolo ochisorilor nostri de copii de clasa a 5-a. Mai erau si un encefal, si o pereche de plamani, brrrrr...
Marina, esti o scumpa, dar te ruinezi daca trimiti atatea colete...plus timpul pierdut. Eu voi imprumuta cartea de la Lili, daca ajunge in posesia ei, dupa ce o citeste ea (si daca mi-o da, desigur).
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre

anangel_lexi spune:
MamiLili sau Eloise, daca va dau adresa mea pe PM imi trimiteti si mie ramburs niste Bucurii? Ca M-ATI INNEBUNIT FETELOR, de-a dreptul si de-a stangul! Nu MAI POOOT, imi ploua in gura! de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume