Aspirante optimiste >20 ani (20)
Raspunsuri - Pagina 30
clauclau spune:
Laura Ioana, Bibyrox, multumesc pentru raspunsuri, m-am mai linistit putin daca mai sunt cazuri asa si nu sunt probleme. O sa intreb si doctorul, dar nu cred ca o sa ajung prea curand , probabil abia prin ianuarie. Mie mi s-a parut putin ciudat sa fie asa de putin, prima zi e putin, a doua zi este mult si a treia zi iar putin. Si fara cheaguri si fara dureri . Nici in ziua cand trebuie sa vina nu simt in nici-un fel ca nu ma doare burta deloc.
Bibyrox, daca in ultimile zile te-au durut foarte tare sanii, atunci cel mai bine ar fi sa mergi la doctor. Dar sa te duci linistita, caci sigur e doar o dereglare.
Dar e bine sa mergi ca sa stai linistita de sarbatori.
Va pup.
Va pup.
CLAU
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine!
Eu azi sunt Z28 si simt ca vin uratii. Am tot sperat insa se pare ca nu este intotdeauna asa cum vrem noi. Intre timp , ieri cred, m-am lovit la piciorul stang, mai exact la degetul mare, si am o durere cumplita, acum stau la birou cu piciorul ridicat pe un alt scaun bagat sub birou si imi fac curaj s arezist pana la pauza de pranz cand vreau s aplec acasa. Sper sa si reusesc. Nu am luat nici un analgezic in speranta ca poate vine si nu-i fac bine lui pastilutele.
Va pup pe toate si va tin pumnii.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
kriss79 spune:
Va astept cu drag la un nou capitol!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90123
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
bibyrox spune:
Nana dar tu parca aveai la 25 zile CM-ul nu??? Eu zic ca daca nu vin uratzii nici azi, sa faci un test maine dimineata! Offf ca tare nevoie avem de o veste buna!
Ramo toata lumea din jurul meu imi spune ca arat ca o femeie insarcinata si ca sigur am ciclu peste sarcina. Eu nu cred pentru ca testele au iesit negative. Mi-e foarte frica ca nu cumva in isteria mea sa fi provocat o falsa gravidie! Asta mi-ar lipsi!
Eu cred ca am ceva la sani.. de-aia mi-e foarte frica! De palpat nu ma pot palpa ca nu suport.. l-am pus pe sotul si el zice ca s-ar simti o umflatura dar nu stie sigur!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele