Aspirante optimiste >20 ani (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Luna, eu deja mi-am pregatit zambetul..... Ce sa-i faci daca musafirii astia nu se simt ca nu-s bineveniti, ii primesc..."cu drag"

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor eu ma duc acasa.Nu ne auzim pana luni!Sper sa aveti un weekend frumos plin de TESTE POZITIVE SI FARA URATI!!!!!!!
Va pupacesc pe toate

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Ramo, we placut, sa fii cuminte

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ramo si'nca cum! Habar n-ai tu cat sunt de focoasa!
Olivia mersiiiiii!!!!! vaiiiii ce vesti bune mi-ai dat!!!! Tocmai l-am sunat pe-al meu si l-am avertizat: "Mai e vinul ala rosu la rece? Ca diseara avem treaba!"

Va puuuuup fetili mele dragi! Chiar sunt bucuroasa ca am liber la ! Atata doar ca ma enerveaza -le astea ca ma dor intr-un!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

lol, ce comica esti tu biby!
Spor la

------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

biby: ai grija sa nu le dai pauza mai mult de 5 zile gigeilor pt ca mor dupa care incep iar sa se regenereze; este bine sa le dai pauza maxim 3-4 zile

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

biby si eu de azi am liber la
asa ca, prestam amandoua in tandem..
poate o fi cu noroc!

hai acasa ca avem treaba weekendul asta!!!

Ne straduim pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Salutare fetelor,
Va rog sa ma ajuta ti cu un sfat!!!
Ureoplasma se trateaza???Am facut un tratament de curind si acum iar e pozitva,VA ROG CINE STIE CU CE SE POATE TRATA!!!
Mersi

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MARRYAN, ureaplasma se trateaza. Ti-e cand ti-a dat rezultatul la analiza asta si a iesit pozitiva nu ti-a facut si o antibiograma sa vada la ce antibitic este sensibil virusul? In functie de antibiograma trebuie sa ti se recomande tratamentul cel mai eficient. Eu am avut ureaplasma si am tratat-o cu Azitrox de 500 unitati timp de 9 zile. Tratamentul l-am facut si eu si sotul.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty nu mai stiu nimic de tine, am ramas in urma cu cititul (ca am fost cam lenesa)! In ce stadiu esti?

Poze Laura

Mergi la inceput