Aspirante optimiste >20 ani (20)
Raspunsuri - Pagina 21
Olivia26 spune:
Luna, eu deja mi-am pregatit zambetul..... Ce sa-i faci daca musafirii astia nu se simt ca nu-s bineveniti, ii primesc..."cu drag"
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
RAMONELLA spune:
Fetelor eu ma duc acasa.Nu ne auzim pana luni!Sper sa aveti un weekend frumos plin de TESTE POZITIVE SI FARA URATI!!!!!!!
Va pupacesc pe toate
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png
Olivia26 spune:
Ramo, we placut, sa fii cuminte
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
bibyrox spune:
Ramo si'nca cum! Habar n-ai tu cat sunt de focoasa!
Olivia mersiiiiii!!!!! vaiiiii ce vesti bune mi-ai dat!!!! Tocmai l-am sunat pe-al meu si l-am avertizat: "Mai e vinul ala rosu la rece? Ca diseara avem treaba!"
Va puuuuup fetili mele dragi! Chiar sunt bucuroasa ca am liber la ! Atata doar ca ma enerveaza -le astea ca ma dor intr-un!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
Olivia26 spune:
lol, ce comica esti tu biby!
Spor la
------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
bubuleana spune:
biby: ai grija sa nu le dai pauza mai mult de 5 zile gigeilor pt ca mor dupa care incep iar sa se regenereze; este bine sa le dai pauza maxim 3-4 zile
bubuleana
rox_dox spune:
biby si eu de azi am liber la
asa ca, prestam amandoua in tandem..
poate o fi cu noroc!
hai acasa ca avem treaba weekendul asta!!!
Ne straduim pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
marryan spune:
Salutare fetelor,
Va rog sa ma ajuta ti cu un sfat!!!
Ureoplasma se trateaza???Am facut un tratament de curind si acum iar e pozitva,VA ROG CINE STIE CU CE SE POATE TRATA!!!
Mersi
marryan
catty spune:
MARRYAN, ureaplasma se trateaza. Ti-e cand ti-a dat rezultatul la analiza asta si a iesit pozitiva nu ti-a facut si o antibiograma sa vada la ce antibitic este sensibil virusul? In functie de antibiograma trebuie sa ti se recomande tratamentul cel mai eficient. Eu am avut ureaplasma si am tratat-o cu Azitrox de 500 unitati timp de 9 zile. Tratamentul l-am facut si eu si sotul.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Laura Ioana spune:
Catty nu mai stiu nimic de tine, am ramas in urma cu cititul (ca am fost cam lenesa)! In ce stadiu esti?
Poze Laura