Muzica country - de unde?
Fetelor, (si baieti)
Va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu niste site-uri de muzica country. Caut de cateva zile pe google, dar nu gasesc nimic, ma trimite din pagina in pagina, ba e cu plata...
Acum cativa ani chiar aveam la TV un post cu asemenea muzica. Doamne, ce frumoasa mai era, ce ma mai ungea la suflet!!!
Help meeeee, va rog
Raspunsuri
Happiness_4_us spune:
Intra pe yahoo music ai si melodiile si videoclipuri.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Oana_B spune:
Si mie imi place country music, prima melodie pe care am ascultat-o cand eram in Romania a fost Martina McBride cu "My baby loves me" si a ramas cantareata mea preferata. Ai ceva preferinte? poate pot sa te ajut cu ceva melodii.
Oana_B
Donatii - Craciunul Bunicutilor
alebazi spune:
Multumesc mult, fetelor
Nana, si acum bantui pe Yahoo, nu ma descurc deloc, adica ma duc din pagina in pagina, nu stiu sa descarc, etc.
Oana_B, si mie tot Martina MacBride imi place cel mai mult. Daca poti, trimite-mi ce vrei tu numai sa ascult niste country ca innebunesc.
va pup muuult
alebazi spune:
iata si adresa: acnidalebazi @ yahoo . com
v-am zis ca sunt
e mai safe asa, altfel iti va veni o tona de spam pe mail...
Oana_B spune:
Ok, ma ocup putin mai pe seara acu' a dat bucatareala in mine
Oana_B
Donatii - Craciunul Bunicutilor
ankalaura spune:
Eu ascult de ceva vreme niscaiva radio pe live365.com cu www in fata (sper ca nu e reclama). Alegeti orice gen doriti, sau introduceti in linia de cautare numele artistului preferat, si va directioneaza la zeci si sute de posturi de radio absolut grozave.
Lista cu www.live365.com/cgi-bin/directory.cgi?genre=country" target="_blank">posturi country
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
melina34 spune:
gasesti toate genurile de muzica pe www.sky.fm, aici dai click pe Visit our homepage si vei gasi insiruite toate genurile;ieri am dat si eu un pic clikc pe country dar vroiam ceva mai dinamic asa ca am trecut pe lounge,
M.
alebazi spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru muzica si site-urile cu muzica.
Sunt criminale. Nici nu am timp sa le ascult pe toate.
Multumesc mult.