Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 18
irinatunza spune:
Moni, tu cum ai facut la Diana ? I-a iesit din prima la analiza ca ar vea giardia sau i-ai dus de mai multe ori ?
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
a_ancutza78 spune:
am adormit si noi in sfarsit...a terminat vecinu de bocanit....da'ne-a lasat fara apa
Selin Roxana Elena Andrew Kyle La multe luni!!! sunteti mari..ati schimbat prefixu
dana_ene spune:
Fetelor, stiti ca in dimineata asta urma sa merg cu Roxana sa-i fac exudate.
Of !
Noaptea a fost teroare... cu plans si nesomn.
De dimineata s-a trezit cu ochisorii plini de scurgeri galbene, ragusita si cu tuse seaca. 
I-a dat Oana si ei
! Clar !
Am fost totusi sa-i fac si exudatele, dar abia luni luam rezultatele.
Am sunat pediatra si in dupa-amiaza asta merg la ea la cabinet sa iau reteta pentru antibiotic - Augmentin.
In plus, o sa-i mai dau si ei cu picaturi pentru ochisori, acelasi tratament pe care i l-am facut si Oanei.
Neaparat si parintii mei vor trebui sa faca si ei tratament cu antibiotic, fiindca se pare ca Oana ne-a dat tuturor stafilococul asta
.
Asadar... am o familie intreaga care ia antibiocice puternice (Augmentinul asta... pana la urma bine ca nu le fac injectabile).
La noi la Buzau e o ceata de-o tai cu cutitul. Si asta de cateva zile bune.
Vremea asta mizerabila e propice raspandirii microbilor si virusilor, asa ca mare grija tuturor!
Irinatunza, nu te ingrijora. Bine ca ai descoperit problema. O sa-i faci tratament fetei si o sa fie bine
.
Sanatate multa si voua !
Ancutza, vad ca ai redevenit activa si ma bucur mult.
Ti-am vazut papusica. E dulce tare-tare. Sper sa ne intalnim si noi odata.
Poate cand o fi vremea mai buna si o sa fim si noi sanatosi !
Deea, esti fabuloasa. Jos palaria in fata ta !
Irina, WOW ce mare si frumos este Mario!
Ai adaugat niste poze tare reusite. 
Am mai adaugat ceva poze la paginutza cu Mos Nicolae (Mario, Andrei Razvan).
Sunt si eu pe-aici... dar am un moral ... de-l calc in picioare, asa-i de jos.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
irinatunza spune:
Dana, cum ti-ai dat seama ca oana are stafilococ ? Ca acu ma tem sa n-am si eu. Cumnata mea a luat din maternitate si s-a chinuit vreo citeva luni cu el, ii ieseau furunculi pe miini pe picioare. Ma tem sa nu fi luat si eu, desi mie nu mi-a iesit nik. Oana a avut asa ceva ?
poze Sabina
monica70 spune:
IRINUTZA eu i-am facut doar odata analiza si a iesit pozitiv. Ca simptom,doar faza ca e slabutza,desi manca f.bine,cel putin atunci si se mai scarpina la nas din cand in cand.A lua ceva antibioti si ceva furazolidon,ca tratament special pentru giardia nu se da la bebelusi,dar a zis si pediatra ca e cam de pomana,ca nu trece asa cu una cu doua.Plus ca existand in apa de la robinet,chiar dupa tratament,revine giardia dupa un an. Doar la 3% din populatie se manifesta (gretzuri,diaree,dureri de burta,sau la copii ca nu pun pe ei nimic la kg)
Eu nici nu ma agit,ca Diana cate 300-600 g pe luna tot punea si nu are simptome sa o deranjeze.Si parca vad ca si noi avem ,daca ea are.
Stiu ca acum cativa ani i-a iesit lui frate-meu si au luat tratament si mami si tati,le-a fost cam rau de la el.
Asa ca eu nu am luat cand i-a iesit asa Dianei - ca alaptam atunci si nici lui Ghitza nu i-am dat.O sa supravietuim noi cataclismului
Eu zic sa stai linistita.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Moni mie mi se pare inadmisibil sa fie in apa de la robinet asa ceva.Pai de ce nu iei legatura cu cei de la protectia consumatorului, doar eu stiu ca se fac teste f severe la apa. Oricum eu un si daca par exagerata si ceiul i-l fac lui Alain cu apa plata, si daca ii fac lui papita tot din aia pun. Doar cand ii dau ce papam noi e facuta cu apa normala is fiarta pana a luat-o naiba.![]()
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
acina spune:
Moni m-ai bagat la idei cu scarpinatul la nasuc...
Dana lasa mai ca treceti voi si peste asta. Imi place pagina cu Mosul Nicu
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
irinatunza spune:
Da, Moni, am citit si eu ca 90% din populatie are giardia , numai ca se manifesta numai la unii. Aha, deci nu se da tratament specific ca de asta mi-era teama. Stiam ca medicamentele alea sunt foarte toxice pt organism. Stiu ca si eu am facut in urma cu vreo 10 ani, tot asa din cauza ca avea tata si ne-a pus dr sa facem toti.
Si Sabina se scarpina la nas. in ultima vreme cam des. Deci e si asta un fel de simptom. Poate si foiala exagerata noaptea tot de la asta e.
poze Sabina
a_ancutza78 spune:
DANA sanatate la fete....chiar e tare urat afara,ieri am stat in casa..speram sa se faca frumos azi
am net si-s fericita
..am inteles ca s-a facut parculet in crang...poate ne vedem(la pitici)
trebuie sa fac ceva de mancare
..nu stiu ce sa-i mai fac..e asa de mofturoasa...voi ce mai gatiti?
irinatunza spune:
Sabina a luat cel mai putin , 250 g, in luna a 8-a.
Da, Silvi, de la apa se face. Si nu e vorba ca mergi la OPC, asa e apa peste tot.
Dupa ce-i fac tratament o sa-i fac si eu ceai si lapte numai cu apa plata. Eu i-am facut intr-o vreme cu apa plata , dar varsa dupa ce minca laptele de fiecare data. Eu foloseam Izvorul Alb. Tu Silvi de care folosesti ?
Culmea e ca ea bea cam 100-150 de ceai de chimen care e foarte bun impotriva parazitozelor intestinale. Ma rog, o sa vedem noi.
Multam , Moni, m-am mai linistit.
poze Sabina