Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Michelle , ce ma bucur sa primim vesti de la tine! Imi pare rau ca e in continuare asa de grea suferinta ta! Dar ma bucur sa vad ca ai cel putin gandul de a incerca sa iei viata in piept, sa incerci sa lupti in continuare! Ai mare dreptate: puiutul tau sunt sigura ca nu ar fi vrut sa te stie distrusa! Sper sa reusesti sa te linistesti si sa te reapropii de sotul tau! Amandoi ati trecut prin durerea asta si sunt sigura ca va puteti ajuta reciproc. In ceea ce priveste fericirea mea, drept sa spun, am momente in care sunt foarte fericita si incerc sa-mi inchipui cum o sa fiu eu in stare sa am grija de trei zgatii mici, iar apoi ma cuprind asa momente de panica, in care nu doar sper ca totul va fi bine, ca de data asta poate ma ajuta D-zeu sa fie totul ok pana la capat!

Dar imi reamintesc hotararea mea de a lua fiecare saptamana asa cum vine: iar saptamana asta e o saptamana buna! Mi-am vazut puiutii luni la ecograf si sunt bine toti trei! Nu am facut nici un tratament iar tripletii sunt obtinuti natural! Vorba doctoritei mele: organismul tau s-a decis sa arate el ce poate in luna aia!

Chantal, bine ai revenit! Si adoptia este un mod foarte frumos de a deveni mama! Ma bucur ca ai reinceput sa iti faci planuri! Dar nu lua decizii finale, incearca sa pastrezi cat mai multe optiuni deschise si sa vezi cum evolueaza lucrurile.

Flavia, nu cred ca ai suparat pe cineva cu postarea ta! Doar ca ne-ai facut pe toate sa vedem cu ochii mintii cum o sa fie cand o sa ne tinem puiutii in brate!

Mcrissa, am trecut toate prin durerea asta! La saptamani mai multe sau mai putine! Nu iti alunga lacrimile: e dreptul tau sa plangi! E dreptul tau sa fii distrusa si sa te intrebi de ce s-a intamplat asta! Chiar daca nu va exista probabil un raspuns la intrebarea asta! E foarte greu, dar sper sa gasesti puterea sa iti revii si sa ne ajute pe toate D-zeu sa devenim mame.

Ileana , nu ai dat nici un semn de la controlul de miercuri. Sper ca esti ok!

Nana , hai nu fi trista! Ca e foarte devreme si probabil de aia nu s-au vazut doua liniute! cand repeti testul?

Jojo_miha, bafta multa la control si sa ne anunti cum a fost!

Mari 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Michelle, iubita, . Ma bucur din suflet ca ne-ai scris cateva randuri. Ai reusit sa imi alungi tristetea. Faptul ca am vazut ca ai incercat s ane incurajezi pe noi este un pas foarte important pe care l-ai facut. Ma bucur enorm de mult.
Stiu ca durerea este de nedescris, dar undeva acolo sus, ingerasul tau sta suparat si nu se poate juca cu ceilalti ingerasi, pentru ca o vede pe mamica lui suferind si plangand neincetat dupa el. Incearca sa te gandesti la asta, poate te va ajuta s amai faci inca un pas inainte, ar fi o evolutie mare. Eu sunt alaturi de tine si te imbratisez cu mult, mult drag!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirela, merci mult de incurajari.
Mari, luni sunt Z28, si daca printr-o minune nu imi vin uratzii, o sa mai fac un test Clear Blue marti. Tineti-mi pumnii sa nu vina uratzii, asta conteaza acum.
Va pupacesc pe toate si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi d emine.
Sunteti minunate!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mari ce ma bucur ca ti-ai vazut puiutii la eco si ca sunt bine toti trei.Poate mai pui poze cu ei
Sunt sigura ca o sa reusesti sa te descurci cu ei,te va invata Dumnezeu ce sa faci.Doamne,chiar este o minune sa dai viata unor copilasi!Sarcina usoara in continuare!
Nana incearca sa nu te mai gandesti tot timpul daca este bebe sau nu.In felul aceasta trece timpul si te trezesti ca uratii nu au venit si ca testul este pozitiv.Bafta.Bineinteles ca iti tinem pumnii in continuare,abia asteptam o veste buna.E un sentiment asa de placut cand mai apare cate o -dutza!
Eu am facut primul test de ovulatie si bineinteles ca este ngativ.Sunt Z9,dar mergem mai departe!
Va !

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Draga Mcrissa, cuvintele sunt de prisos...
Jojo_Miha, ingrozitor. Cu fiecare caz nou pe care-l citesc ma intaresc in hotararea de a nu mai face un copil vreodata. E mult prea multa durere.
Ce sa mai zic de Michelle! Mi se rupe sufletul cand citesc ce scrii, draga mea. Desi si eu trec prin aceeasi durere ca si tine. Eu merg la servici si plang acolo, intre lume. Asta e, nu pot sa ma abtin.
Mirela . Esti o dulce dar sunt tot mai sigura ca nu mai vreau nici o sarcina. Nu mai vreau sa sufar! Nu! Sa vad cum il conving pe sot. El inca mai spera, el mai crede in Cel de Sus ca totusi poate ne ajuta. Eu nu mai cred in nimeni si nimic! Nu mai pot!
Nana, e foarte grea asteptarea... Stiu cum e... Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu.
Ileana???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelush ( si mie imi place sa-ti spun asa) nu e prea devreme in Z9? Zic si io ca nu ma pricep!

Flavia sunt o puturoasa in ultima vreme! Cred ca de la ceatza asta de la noi mi se trage Pupici pe burtica si pe obrajorul lui Dominic

Marti sunt programata la analize in buc si miercuri la marinescu Mai nasol e ca nu voi avea rezultatele analizelor din col cand merg la marinescu, dar i le voi comunica cezarei bucur si sper sa-mi dea vesti bune.

Nana ai vazut ce ti-au zis fetele? Asta iti repet si io! E prea devreme (io-l facusem in Z27 si a iesit neg, desi eram insarcinata). Mai ai un picut de rabdare si poate vei primi o veste buna sapt viitoare

Mari pupici pt toate minunile tale, dar si pt tine

Adela sper ca sunteti bine toti.

Ileana, ne cam perpelesti! Sper ca ai vazut bebicul ok

Poze Laura

Mergi la inceput

Chantal tu stii ce este mai bine pentru tine!Iti doresc sa iasa totul asa cum vrei!Bafta!
Laura am inceput de astazi sa fiu sigura ca prind momentulFac si eu pana iese pozitiv!Sper sa nu constat ca nu ovulez si asta sa fie motivul pentru care nu raman insarcinata...cred ca merg prea departe...
Abia astept sa mergi la dr. sa iti dea ok pentru bebe si sa incepem sa numaram impreuna!
Va pe toate!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Multumesc fetelor ca v-ati gandtit la mine. Imi pare rau ca nu am putut intra pana acum sa va spun noutatile. Pe langa munca am mai fost si bolnava vreo 3 zile (capul). L-am vazut pe bb si e f bine. Ne-a dat un adevarat spectacol, statea picior peste picior, facea exercitii cu piciorusele, sugea degetelul si altele...Avem si poze doar ca nu sunt f clare, era doar un eco 2D.
http://new.photos.yahoo.com/eiancu/album/576460762365358176/photo/294928803908174231/0
I-a verificat toate organele, l-a masurat, cantarit etc...e bine, dar se pare ca e cu cateva zile mai mic si pt asta mi-a schimbat dpn pe 9 mai. Ne-a aratat acum si ca e baietel, a zis ca e sigur, sa ne gandim la nume. Mai avem programare la 24s.
Pe mine ma mai asteapta cateva zile de munca ingrozitoare si se vor termina (sper) pe la inceputul sarbatorilor.
Tin pumnii fetelor care asteapta rezultatul. Doamne ajuta!
Cristina eu nici acum nu simt ca sunt gravida si sa sti ca a fost mai bine asa.
Chantal da, suntem aproape la jumatatea sarcinii. Dupa cum se vede temeri mai am si eu, dar pe de o parte sper ca va fi bine.
tuturor.

Ileana 18+
my baby

Mergi la inceput

Ileanami-au dat lacrimile,cred ca e foarte emotionant sa vezi fiecare miscare si fiecare gest al bebeului din burtica.Ma bucur mult ca este totul bine!De acum trebuie sa va ganditi la nume daca este sigur baietel!
Ai grija de tine si de bebe in continuare!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ileana ma bucur extraordinar ca sunteti bine! Ai vazut ca nu ai pt ce te ingrijora? L-ai simtit pe bebe sau inca nu? Foarte frumoasa pozica Sa fie sanatos baietelul Sunt foarte fericita pt tine
Multa, multa sanatate, spor la treaba si sper sa scapi de durerlie astea de cap, cat mai repde

Mirelush sa vedem daca imi da unda verde, dar nu cred ca as mai prinde trenul de luna asta

Poze Laura

Mergi la inceput