Durerea unei pierderi de sarcina (11)
Raspunsuri - Pagina 17
andreea16 spune:
DRagele mele,
NU ma stresati deloc, doar ca sunt la sora mea si ea nu are internet acasa, asa ca acum am dat o fuga la ei la firma sa va scriu, ca mi-era dor de voi. Mie tot nu mi-a venit, tocmai am facut un test de sarcina dar a iesit negativ....Ma cam doare burta, probabil ca vine CM, dar e f ciudat, ptr ca a intarziat mult, ceea ce nu mi s-a mai intamplat demult. Nu stiu ce sa fac, daca tot nu vine, o sa mai repet testul. Acum sunt dezamagita, de abia incepusem sa visez...
Acum trebuie sa fug, promit sa intru si maine si sa va scriu mai multe.
Va pup mult si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Oricum, Craciunul nu a venmit inca, asa ca mai e timp sa primesc un cadou frumos. Nu ma supar daca e in ianuarie...
Andreea
Michelle81 spune:
BLUEEYES si ANDREEA(si tututor celor care incercati sa faceti un bebe) va tin pumnii ca sa nu vina uratii,ca sa primiti cel mai frumos cadou de Craciun,un test pozitiv.Ma gandesc la voi!
MARI ce fac cei trei bebelusi?
PEPSI iti doresc in continuare o sarcina usoara!
CHANTAL ce mai faci?
Despre mine...situatia e la fel,nu ma pot abtine sa nu plang in fiecare zi...gandurile doar acolo imi sunt!
ileana_marius spune:
Flavia eu am avut vasa previa, este altceva. Niste vase de sange s-au prins prost de placenta si cand s-a rupt apa, vasele au cedat, asa s-a scurs sangele din bebe.
O sa fie bine si o sa se ridice si la tine placenta. Ma bucur ca esti mai bine si ai mai scapat si de greturi.
Laura nu stiu ce sa zic, poate e bine sa mai astepti un pic, dar nu stiu daca eu as avea rabdare. Initial si eu vroiam sa astept 2-3 luni dupa cezariana, dar nu am mai avut rabdare si m-am apucat dupa primul cm. Poti sa mai ceri o parere (dr.Bucur) si apoi sa iei o decizie.
Andreea tin si eu pumnii. La fel si pentru Mirela.
Andreea si data trecuta am lucrat pana in ultima zi, asa ca nu este exclus si de data asta.
Mari numele il am pregatit cam de vreo 3 ani. Va amintiti de acel vis de revelion in care nasteam un baiat si paruse asa natural, atunci ii alesesem si numele. Cum m-am gandit tot timpul ca asa o sa fie, am ramas si la nume, dar acum am devenit superstitioasa si parca nu imi mai vine sa ma gandesc la nastere si dupa. Sa il vad mai intai si apoi mai vedem...
Tanima sunt sigura ca vei avea cele mai frumoase sarbatori.
Nana o sa simti si tu curand ce simt eu, o sa vezi...
Cristina cum a fost la eco?
Eu nu il simt inca pe bb, rareori mai simt cate ceva si cred ca este el, dar ceva usor. Tot e ceva oricum. Poate dupa ce o trece perioada asta de agitatie.
Ileana 18+
my baby
Chantal spune:
Michelle, draga mea, si eu tot la micuta mea ma gandesc in fiecare zi, mai ales acum, cand se apropie Craciunul si ar fi trebuit sa-i impodobesc primul pom din viata ei. Anul asta va fi primul din viata mea cand nu voi sarbatori Craciunul in nici un fel. Nu fac pom, nu fac nimic. Va fi o zi ca oricare alta, poate mai trista decat altele si abia astept sa treaca si sa vad odata disparute ornamentele astea din oras ca ma deprima.
cristina_ana spune:
Feteleeee, m-am intors de la doctor si sunt tare fericita: bebe are 9,3 mm si are inimioara!!!! (care mai si bate pe deasupra!!!!!). M-am mai linistit asa, pentru vreo doua zile maxim, ca pe urma iar ma apuca gandurile alea negre.
Mirelusha, tare frumoasa esti!!! Superba culoare ai la par. Si eu m-am facut blonda de vreo doua luni, dar la mine a iesit asa, mai inspre portocaliu, ca eram maro inainte si nu am vrut sa ma decolorez. Am dat direct cu blond de mai multe ori.(adica mai multe luni la rind). Acum o sa imi caut vopsea fara amoniac. La sarcina trecuta mi-a fost frica sa ma vopsesc in primelen luni si aratam horor. Blonda si cu radacini negre. Prin luna a sasea m-am facut maro si am ramas asa pana la nastere. Hai ca v-am innebunit!
Nana, ai grija cu antibioticele alea. Mai bine nu ai mai presta pentru bebe luna asta, ca sa eviti orice risc. Nu vreau sa te supar, dar eu asa as face.
Andreea, poate totusi e bebe...!!!! E tare rea asteptarea asta. Dar bina ca macar esti in Romania, unde banuiesc ca ai multi prieteni si iti mai trece supararea!!!
Ileana, nu te mai stresa, ca ceea ce simti tu e sigur bebelinul. Doamne, de-abia astept sa incep sa-l simt si eu, ca sa ma mai linistesc cit de cit.
Flavia, tie ti-au trecut greturile? Zi-mi si mie ce mai mancai cind erai ingretzosata, ca eu ma cam chinuiesc. Seara cel putin, in afara de struguri nu ma pot atinge de altceva. Dar tot e bine, ca am inceput sa slabesc!
Michelle, multi pupici si tie!!!
Cristina, 6+
POZE
hair spune:
Michelle si Chantal, perioada sarbatorilor va fi f. grea, si eu ma tem de ea, pe 28 dec. s-a nascut ingerasul meu, si perioada asta incep sa retraiesc zilele de anul trecut. Eu trebuie sa merg inainte, am doi copii superbi care ma trag ei inainte si ma alina, chiar daca nu am mai discutat de mult despre scumpicul nostru, ieri baitul mare - 7 ani, discutand despre cadouri de Craciun, a zis ca el stie ce-mi doresc, sa invie ingerasul nostru.
trebuie sa fim tari, chiar daca nu aveti inca alti copii, sunt sigura ca alti ingerasi va asteapta de acolo de sus sa fiti pregatite sa-i primiti. Pentru asta trebuie nu sa ne ingropam durerea, dar sa o asimilam si sa ne transformam fiinta pentru a putea primi inca o portie de iubire si de fericire. Avem dreptul la asta, dar mai trebuie sa muncim inca cu noi insine pentru a ierta si a ne ierta.
Pepsi spune:
mirelush, inca mai am greturi dar sint suportabile, partea buna e ca nu am pus decit 2 kg pina acuma. cu miscatul ce sa-ti zic, nu sint f sigura ca e bebe, ca am mai citit de la fete care au placenta ca si mine, si de multe ori simtim de fapt placenta aia balacindu-se, ca e aproape de col, asa ca mai des simt placenta bulbucind decit pe bebe, ca nici nu mai stiu cind e el, cind e placenta, citeodata am si dureri de burta, si ma masez si trec, sau stau in pat....ei sotul asta al tau.....cu plecarile lui, macar bine ca nu e perioada fertila, dar nu-l scapa din ochi luna asta....
andreea, imi pare tare rau, in ce zi esti? poate ti s-a dereglat putin din cauza calatoriei, sau poate s-a speriat ptr 9 luni.si-mi permit sa vin cu vorba laurei, pina nu e rosu mai e speranta. asa ca eu tin pumnii in continuare.
michelle, merci mult de urari, ma bucur de fiecare data cind te vad ca scrii pe tine si pe chantal, e greu ptr voi acuma, ca se apropie sarbatorile, dar la anul sau in 2 ani astept sa-mi spuneti ca va grabiti sa pregatiti pomul ptr copilutul vostru(adoptat sau natural avut), va pup
ileana, merci ca mi-ai scris, nu faceam diferenta. ma bucur ca-l simti pe bebe, chiar si din cind in cind, merci de incurajari, greturile ma mai chinuie putin...lasa ca-i vei da tu nume baietelului tau cind ii vezi mutrita, vine si inspiratia, si daca va fi sa fie ala din vis, asa va fi, eu cred in chestii dinastea.
mari, ce vesti ai ? pe cind e data de cerclaj?
cristina, cum esti?
va pup pe toate
Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Irda spune:
Cristina, felicitari pentru "inimioara"!
Ai vazut ca totul e ok?! Nici nu stii cat de tare ma bucur pentru voi! O sa ai o minunatie de copilas in vara!!
O sa venim si noi tare din urma, dar de data asta nu vreau sa ma mai stresez.....cand o veni va fi bine venit!
Totusi, nu cred ca se va intampla mai devreme de 2-3 luni (asa a zis dr.) si nici eu nu vreau sa risc un nou avort din cauza de uter nevindecat complet!!
Ma duc maine la dr. la control, sper sa fiu ok!
Mirela, esti o frumoasa! Iti sta bine noua coafura si culoarea!! Eu zic ca te-ai facut asa frumoasa pentru cadoul de la Moshul......sti tu care!!
Pupici
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
cristina_ana spune:
Irda, bine faci ca nu te mai stresezi! Ai vazut ce usor ramai insarcinata! Si foarte bine ca astepti sa te vindeci complet, desi, daca nu ai avut chiuretaj, dupa primul CM o sa fii vindecata complet. Stai tu linistita ca vine bebe2 cit de curind!!!
Cristina, 6+
POZE
blueeyes2003 spune:
Fetelor,am scris un mesaj si nu stiu pe ce am apasat si s-a sters ...in fine...
Cristina ma bucur mult ca esti asa fericita!Cred ca a fost tare emotionant sa-i auzi inimiara lui bebe. Felicitari!!! Ce ti-a mai zis dr? Poze nu ti-a dat? Mersi de aprecieri...exagerezi un pic,nu sunt chiar asa de frumoasa,as vrea eu Mi-a prins culoarea asta pentru ca am inainte am avut o nuanta mai deschisa.In timpul sarcinii am intrebat dr. daca pot sa ma vopsesc si a zis ca pe toata perioada de maxim 2 ori si m-am vopsit! Sper ca in curand sa incepi sa pui poze cu burtica ,nu?
Ileana nu-ti face griji chiar daca sunt miscari usoare,ai sa vezi ca in curand ne vei spune ca bebe face tumbe la tine in burtica Ai grija de tine!
Andreea tare grea este asteptarea asta Cand vezi ca-ti intarzie CM te bucuri si cand faci un test si iese negativ e asa de rau...iti tin pumnii sa nu fie vreo dereglare si sa ne spui ca vine bebe.
Michelle mersi,te admir mult ca desi suferi mult,ai puterea sa te gandesti si la alte persoane
Chantal e tare greu sa ai sufletul plin de durere si sa nu te poti bucura in liniste de sarbatori.Asa am fost eu de Paste,cnd aveam doar cateva saptamani de la pierderea sarcinii si nu m-am putut bucura de sarbatori.Iti doresc sa ai multa liniste sufleteasca!
Ralu ai perfecta dreptate! Tie iti dau multa putere si copilasii tai si trebuie sa fii tare pentru ei!
Irda multumesc mult,esti draguta,sper sa vina bebe mai repede acum,sa-i placa noua coafura Acum glumesc dar cand se va apropia vremea sa vedem rezultatul...
Ma bucur ca esti optimista,asa este trebuie sa lasam sa vina totul de la sine.Bafta maine la dr.Sa ne spui ce-ai facut!
Flavia nu-l las pe al meu sot sa scape!Oricum ma gandesc ca luna asta nu o sa ma mai gandesc asa mult la zilele in care ar trebui sa vina CM,o sa fim ocupati cu pregatirile pentru Craciun,sambata vin si cumnatii mei din Spania(nu i-am vazut de 2 ani) si au si un bebe de 10 luni pe care abia astept sa-l vad si altfel decat in poze,asa ca vom fi mai ocupati si nu o sa ne dam seama cand trece timpul.Ma bazez pe "prezicerile tale!"
Laura ce mai faci?
Va pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!