Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina, ce mult ma bucur ptr tineeeee, scuze ca in mesajul dinainte nu am vazut ca ai scris deja, bravo, vezi ca e bine? imi aduc aminte si eu cind i-am auzit inima prima data, Doamne ce bine a fost. ma bucur tare mult. a spus de ce ai singerat? da mi-au mai trecut greturile de vre-o 2 saptamini, eu mincam piine goala, sau ceva ca un cozonac, dar nu dulce, sau cind imi era tare rau mincam cereale cu lapte de soia(ca ala de vaca imi facea greturi). in tot raul un bine, am pus 2 kg de cind sint gravi.

hair, de fiecare data imi merg la suflet cuvintele tale, f frumos scri.

irda, bine ca nu te mai stresezi, iti tin pumnii la medic, va fi bine.

in seara asta tre sa pregatesc ceva ptr ca Dominic are miine la gradi party de Craciun, vine Mosul la ei, abia astept sa faca poze, am sa le pun sa vedeti si voi. va pup

Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, am scris in acelasi timp, da e bine ca vei fi ocupata, si mai ales va fi un bebe cu care sa te joci si de la care sa te molipsesti cu ceva in burtick. cum spunea si irda, doar nu te-ai facut frumoasa degeaba, vine el Mosu cu ce tre. tin pumnii.

Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am ajuns acasa si sunt foarte obosita, derutata etc...uff!.
Andreea imi pare rau ca te tine in suspans bebe (inca poate fi bebe[;-)])!

Mirelush arati super Cand vine bebe te gaseste

Ileana si eu vreau sa o mai intreb si pe dr. Bucur, dar cred ca-mi va zice acelasi lucru, ptc tine cont de parerea lui Marinescu. Sper sa am rabdare.

Flavia si eu l-am intrebat ce vrea sa vada, daca crede ca am ceva in uter care poate duce la oprirea sarcinilor in ev. si a zis ca nu stie si ca asta vrea sa vada

Am fost la cumparaturi in Carffur si mi-am luat o multime de ornamente si un ingeras de pus in varful bradului, vreau sa ma simt bine de Craciun si sa nu ma mai gandesc ca ar fi trebuit sa-l sarbatoresc impreuna cu micuta mea

Va pup si mai vorbim maine, ca azi sunt terminata de oboseala

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina felicitari pentru inimioara lui bebe mic Ai grija ce faci de acum incolo, ca te astept cu daca mai faci prostii

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura draga mea,nu fi trista,o sa fie bine!Si eu ma gandesc ca ar fi fost primul Craciun cu fetita mea care ar fi avut 7 luni.Asta este,vom petrece Craciunul cu gandul la copilasii nostri si ne vom ruga ca la anul pe timpul asta sa fim mai fericite!
Mersi de compliment!
Flavia

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

CHANTAL-eu cred ca ar trebui sa faci un bradulet daca nu pt tine arunci pt ingerasul tau care te vede de sus si cred ca s-ar bucura sa vada un bradulet facut pt ea.Craciunul este o sarbatoare sfinta,te rog nu considera anul acesta Craciunul doar niste zile normale.Eu voi face un brad(poate cel mai frumos din cate am facut pana acum)pt ingerasul meu,voi sta acasa impreuna cu sotul,nu voi invita pe nimeni caci nu vreau sa vad pe nimeni si voi asculta sfintele colinzi de Craciun,nu voi petrece sau ceva de genul asta,voi plange sigur pt ca si acum iti scriu tie,mi-s ochii plini de lacrimi si am doare sufletul ingrozitor!

Mergi la inceput

Draga PEPSI-vad ca ai deja 14 saptamani,ce repede trece timpul.Imi aduc aminte cand o fata de la odisee ne anuntase pe noi toate ca esti insarcinata si iata ca acum ai aproape 4 luni...Ai grija de tine si puisorul tau,adica puisorii tai(ma refer si la Dominic).

Mergi la inceput

LAURA IOANA-imi pare rau ca ai probleme.Sper sa nu fie nimik grav!

Mergi la inceput

Eu am fost la control la doua saptamani dupa nastere si doctorul mi-a spus ca totul e in regula.Acum pe 3 decembrie mi-a venit primul CM ,deci la aproximativ 5-6 saptamani dupa nastere.Este normal fetelor?Doctorul mi-a spus ca primul CM imi va veni la 5-6 saptmani dar nu prea mai am incredere in medicii astia asa ca va intreb pe voi!Cand ma gandesc ca aveam 17 saptamani cand mi-au spus de problema fetitei noastre si ne-au tinut in analize si asteptari pana in saptamana 24...Cat ne-am stresat,cat am umblat,cat am asteptat si cat am sperat in cele 7 saptamani ca totul se va termina cu bine...Daca ma credeti in momentul nasterii eu nu am realizat ca voi merge acasa cu mainile goale,pe moment am crezut ca imi voi lua fetita sanatoasa acasa.In timpul travaliului(carea durat de la 9 dimineata pana a doua zi la ora 12 cand mi s-a rupt apa) tot am sperat...Of Doamne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Dragi gravidutze sau aspirante,
este prima data cand intru pe acest subiect, vin la voi cu o rugaminte.
Sunt acum insarcinata in 35s si am o problemutza despre care nu stiu cu cine sa vorbesc. Doctorul meu mi-a spus acum 2 zile ca bb este usor in urma cu cresterea, adica se afla undeva la aproape 2 saptamani in urma, desi totul pare absolut ok cu el, misca bine iar eu ma simt relativ ok. Acum ceva timp am citit pe forum despre o boala legata de coagularea sangelui, care face ca bb sa nu se alimenteze corect prin cordon si prin urmare sa i se incetineasca cresterea, apoi intra in suferinta si... cand se afla de ce e prea tarziu.
As vrea sa stiu daca e printre voi cineva care a trecut prin asa ceva.
Doctorul meu spune sa nu-mi fac griji ca e totul ok, ca doar e micutz bb si de-aia "pare sa fie un pic in urma", imi spune ca la varsta asta de sarcina nu se mai pierde un bb... Eu sunt foarte stresata acum, sotul bombane ca-mi fac rau singura dar nu ma pot abtine sa nu gandesc ce e mai rau. Va rog, are cineva informatii despre cresterea incetinita?

Mergi la inceput