Durerea unei pierderi de sarcina (11)
Raspunsuri - Pagina 15
Pepsi spune:
ei lasa nici o graba andreea, cum i-am zis si cristinei ca va da roade cei 5 ani de casnicie, si tie ti-am zis ca-ti va aduce Mosu ceva in Romania, si-mi aduc aminte ca si mari cu 1 luna inainte sa ramina i-am calculat si in luna aia n-a ramas, si era trista, si uite ca in schimb a ramas luna urmatoare si inca cu tripleti. asa ca nu-i nici o graba, imi vine sa te felicit de acuma vineri, hm, cam mult de asteptat...
Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
blueeyes2003 spune:
Andreea e super ca nu ti-a venit! Pai din cate imi amintesc eu,lunile trecute erai deja invadata in Z30.Iti tin pumnii stransi sa fie bebe.E mare dezamagirea sa vezi ca testele ies negative,mai ales cand iti intarzie si CM.Dar lasa ca la tine e bebe,am zis noi ca odata ce ajungi in Romania vine si bebe!
Flavia pai daca fetelor le-ai zis cate ceva si s-a adeverit...ia zi draga mea si la mine ceva!
Ti-ai bagat net si acasa?
Va pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
msemcu spune:
Da, fetelor, Flavia are mare dreptate! Exact asa cum mi-a prezis, s-a intamplat foarte repede! Asa ca Andreea, eu tin pumnii sa fie cu noroc de data asta! Semnele sunt foarte bune!!
Mirela, si pentru tine sunt cu pumnii stransi! Sper sa sara iepurele atunci cand nici nu te astepti! Asa cum a fost si la mine si la Flavia! Intr-o luna in care nu am calculat nimic, ne-am intalnit rar cu sotul si nici macar nu mai speram, tocmai atunci s-a intamplat minunea! Ce frumos cadou de Craciun ar fi!
Laura, nu prea ma pricep la rezultate, dar stiu ca IgG pozitiv inseamna ca ai facut boala si nu o mai poti contacta. Abia astept sa ne spui ce zice si doctorita!
Eu abia astazi aflu cand va avea loc cerclajul! O sa intru diseara sa va anunt! Sper sa fie repede, ca sa nu mai stau in asteptare, ca e tare enervant!
Mari 13+
Happiness_4_us spune:
Andreea, te si iti tin pumnii sa fie luna asta!
Mirelush, sunt alaturi de tine, iubita. Doamne ajuta sa vina luna asta, pentru ca meriti! fata optimista!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
cristina_ana spune:
Hi,hi, si la mine s-a adeverit ce a spus Flavia!!!
Asa ca Andreea, eu zic ca nu mai scapi, e sigur bebe!!!Flavia,te rog si eu, zi-i ceva de bebe si Mirelushei, ca ai gura aurita!!!
Mirela, balonarea e semn de sarcina!!! Bine, acuma recunosc ca e cam devreme, dar eu cred ca si la tine e cu noroc luna asta.
Laurica, te asteptam cu vesti bune de la doctor.
Maine ma duc si eu la doctor. Ar trebui sa-i aud inimioara. Am niste emotii....cit casa de mari!
Fetelor, ce rau imi pare ca nu sunteti toate din Bucuresti. Asa as fi vrut sa va cunosc si personal, ca m-am atasat tare mult de voi!
Mie mi-e o greata de mor. Astazi la serviciu, chiar am fost in stare sa zic ca nu mai imi trebuie bebe. Imi vine sa ma bat singura. Mi-e pofta de muraturi din alea in saramura, si in comert se gasesc doar in otet (si nu le suport). I-am zis sotului sa-mi ia din piata dela tarani, dar sunt sigura ca vine acasa cu mina goala. O sa imi zica ca era prea tarziu sa mai mearga in piata. El nu intelege deloc cum e cu greturile astea, zice ca ma alint. Uneori imi vine sa-l omor!
Mari, tare bine e ca iti face cerclaj. Asa o sa fii sigura ca bebeii sunt bine acolo in burtica. Si eu as vrea sa-i spun doctorului sa-mi faca, asa, preventiv, dar sa vedeem daca o vrea.
Cristina, 5+
POZE
blueeyes2003 spune:
Mari iti multumesc ca-mi tii pumnii stransi!Si eu iti tin tie sa treci repede peste zilele in care stai in spital.Suntem cu gandul la tine!
Nana mersi,esti foarte draguta.Sunt convinsa ca fiecare dintre noi meritam sa avem un bebe si in curand il vom avea.
Cristina mersi ca pui o vorba buna la Flavia
Iti tinem pumnii stransi pentru maine la eco.Cred ca esti foarte emotionata ca-i vei auzi inimioara lui bebe.Ne gandim la tine!
Laura cum a fost la dr? Te asteptam cu noutati!
Va
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Pepsi spune:
fetelor ma flatati, imi vine sa rid, flavia ghicitoarea, dar am dreptul sa fiu alintata, doar sint graviduta! va pup pe toate.
mirelush, ti-am zis ieri sa prestezi ca durerea poate fi semn de ovulatie, si ti-am mai zis eu ca vei avea un cadou frumos de Craciun, tre doar sa crezi tare tare, si nu mai calcula atita, ai ramas fara calcule si prima data, vine el cind nici nu mai crezi, si stii si tu ca nu conteaza cantitatea prestarilor si calitateaacuma lasind gluma deoparte eu inca te mai consider coleguta mea, ca noi am numarat impreuna in luna cind eu am ramas, si nu am sa uit asta, si-ti tin pumnii, si sper sa-ti port noroc, si la nana, laura, si celelalte fete dragute de pe aici.
cristina sint alaturi de tine la control, va fi super sa-i auzi inimioara, vreau poze daca-ti da. vezi ca ti-e greata? iti era frica, ti-am spus ca mai incolo apar ele, de nu mai scapi, si eu sint cu muraturile(noroc cu un magazin romanesc din Montréal), barbatii astia de-ti vine citeodata ...si eu simt ca si tine, ca asa as vrea sa ne intilnim toate la o praji, la o birfa, sa ne vedem....cine stie, poate intr-o zi cindva.....
mari, astept sa ne spui data, va fi bine ai sa vezi, curaj mult. ai dreptate la noi a sarit iepurica de unde nu ne asteptam, si ce sa zic de tine, ca ai trei iubito!
andreea, andreea, tin pumnii in continuare, astept sa ma pot imbata....
laura, cum sint vestile?
della, mariana, nu v-am mai vazut de mult, sinteti bine?
ileana, am vazut ca ai avut praevia, imi poti da citeva detalii?
va dati seama ca am citi tot ce am prins despre placenta joasa, cica se mai duce ea sus, in multe cazuri, asa ca nu am decit sa stau cumintica si sa astept, abia astept sa merg in 10 ianuarie sa ma mai linisteasca al meu doctor, si in 11 ianuarie am testele de alergie ptr Dominic sa vedem daca mai e alergic, ar fi prea frumos sa aflu ca nu mai e, si sa pot si eu sa-i dau o cana calda de lapte gras, mult evenimente luna viitoare, in 7 vine cumnatul meu, si in 25 merg din nou la eco!a, o veste super, nu mai sint racita, i-am dat racelii, pai ce se pune ea cu mine?
va pup pe toate
Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
cristina_ana spune:
Fetelor, ce credeti? A venit sotul acasa cu mana in . Nici urma de muraturi. Doamne, ce nervi am pe el. Cica a uitat!!! Imi vine sa-l omor!
Cristina, 6+
POZE