Piticodromul de sept - oct 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 14
gabiarama spune:
Naty , sarcina usoara mai departe ! Darius e un scump si jumatate 
Dana ,fii sigura ca daca vrei sa ti se intimple nu va dura mult pina cind ne vei da vestea cea mare .Uite la Ioana ce rapida a fost ![]()
Eu am asistat azi la prima sedinta cu parintii la gradinita .Am vizionat mai intii o activitate filmata , apoi discutiile de rigoare , iar la urma ni s-a adus aminte ca mos Craciun va trece si pe la gradi , si noi parintii trebuie sa avem grija sa nu vina cu tolba goala ![]()
Si da , nu m-am inselat in privinta fluturasilor din burtica .Parca e cam devreme , dar ma intreb daca nu cumva simt miscarile mai repede si din cauza extragerii a o mica parte din lichidul amniotic .Si la Tudu am simtit pe la 16 sapt , tot devreme zic eu .
GABI
14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
kristinutza spune:
v-am citit, dar mi-au disparut raspunsurile, urarile alea laea din minte....
mi-e un somn de nu vad monitorul.
radu e un copil de nota 20. chiar nu-mi vine sa cred cat e de frumusel, dragut, zambaret, zice ca toate animalele, intelege ce-i spun, imi aduce obiectele cerute etc. e sociabil, in orice casa straina se plimba intr-o veselie de parca-ar fi acasa la el.
cred ca o sa-l culc cat de curand in pat mare. mai e vreuna ca mine, de nu mai are rabdare si vrea sa-i doarma copilul in pat normal?
vreau sa-i facem niste aparatori micute, sa vedem ce iese pana la urma.
stiti ca eu ma tot laud cu cate ceva: in seara asta am aflat ca sotul a devenit avocat, a luat cu brio examenul la barou.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
Gabi, ce frumos. Sedinta cu parintii...Miscarile lui bb...Cred ca esti foarte fericita.
Kristinutza, felicitari pentru Raducu, un copil atat de minunat. Si pentru sot, desigur.
Naty, tu o sa nasti cam in aceeasi perioada cu Tonnia, nu-i asa?
Cand mi se pare ca imi e mai greu, ma gandesc la voi si mi se pare ca fac fitze. Daca voi sau Meme n-ati murit cu copii atat de mici si cu burtici in acelasi timp, inseamna ca se poate.
Codruta, e o scumpete Petra in filmulete.
Nanadana, hai ca luna viitoare e timpul sa deschizi tu odiseea de septoct.
Anto, sper sa revii la ganduri mai bune cat de curand. Hai, fii mai optimista, ca simte bb din burtica. Maine-poimaine misca si ai sa vii sa ne spui ca esti in al noualea cer. Uite, iti trimitem o 
Alina
10+, mamica d-rei Anya (1 an)
BiuMil spune:
Alina, cred ca dr se referea, asa cum spune si Antonia, ca fiind mici nu inteleg sa nu se scarpine si e pacat sa le ramane semne, pe fata mai ales...pt mine, cel putin, e important aspectul asta...nici cu hemangiomul de pe frunte nu m-am impacat inca
. noroc ca bate in retragere.
dar sunt de acord cu tine in legatura cu imunizarea naturala...ca sa ii zic asa. eu nu am facut nici una din bolile copilariei si ma feresc mereu cand aud de copii / adulti cu rujeola, varicela sau alte boli din astea.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kid2003 spune:
Ohohoho, ce de vesti, nici nu stiu cu ce sa incep!
Natydea! Bine te mai vedem si noi la "fata". Sa iti fie de bine burtica draguta! Ma bucur mult pentru tine, mai ales ca ai "stofa" buna, am vazut pozele cu blondutzul si e un super copil, Darius, sau Dennis the Menace??? Iti tin pumnii sa ai o nastere super usoara si un bebe sanatos!
Codruta, am vazut filmuletul cu Petra. E mortala de-a dreptul, e foarte haioasa. Nu mai are mult si o sa vorbeasca pe bune. Oricum e atat de concentrata la ce spune ea acolo ca aproape o crezi!
Ioana, am fost la Calapod azi si am facut vaccinul- Infanrix IPV+HIb. Mi-a zis ca urmatorul pe lista e Varilrix, am intrebat intre Varilrix si Havrix (eu habar nu aveam dar am citit la tine si am zis sa intreb, sa te linistesti) si mi-a zis Varilrix. Dar noi inainte trebuie sa facem IDR pentru BCG-ul din maternitate si sa il repetam daca e nevoie. Dar asta cam la 2 luni de acum!
In rest mi-a zis inca o data sa nu ii dau nimic pentru imunitate. A zis ca o imunitate buna nu se stimuleaza. Alex nu raceste des (o singura data a racit usor) asa ca nu am ce sa stimulez, asta e cu dus si intors, asa ca o sa las pe alta data ImunoBaby si altele...
Alex are 80 de cm si 9,300, stiu ca am dat un pic inapoi cu enteroviroza, dar recuperam cu inaltimea peste medie! Chiar daca e slaba, analizele de dupa boala i-au iesit bine, asa ca nu ii voi da calciu deloc, are calciu chiar la limita superioara si ea nu a luat niciodata calciu. Toate cunostintele imi ziceau de calciu, am citit si pe forum si ma gandeam sa ii dau. Trag un semnal de alarma si pentru voi daca mai dati calciu sirop sau gluconic la bebei. Mi-a zis dr ca nu ii face bine daca analizele arata ca e cu calciu la limita superioara. Deci calciu numai daca are vreo lipsa demonstrata la analize.
Va las ca ma lungesc muuult.
Ruxi, ma bucur ca soacra ta isi revine incet-incet!
Bafta Kristinutzei la job!
Anya20 spune:
Kid, cu calciul sunt complet de acord. Adica...zic pas. Doar ca am auzit atatea mamici disperate cu acest calciu pe care il administreaza nu la sfatul medicului, ci pentru ca "asa e bine". Din fericire fetele pe aici stiu care-i miscarea, dar ce facem cu mamicile care nu citesc pe forum?
Alina
10+, mamica d-rei Anya (1 an)
nanadana spune:
si aici este la fel nu se da absolut nimic :calciu,vitamina C ,fier..........etc
va multumesc fetelor pt gandurile bune 
kristinuta felicitari sotului
si pupici lui Radu cel cuminte 
simodina spune:
Salutare! |Intru si eu repede sa-i spu CODRUTEI ca Serban a stat la filmuletul cu Petra ca la cinema, l-a vizionat de vreo 10 ori cu scandal de fiecare data cand se termina, iar la ultimele 2 vizionari chiar a intrat in vorba cu fata
Dar sa stii ca i-a zis ceva codat, numai de ei inteles, cu "ba" "bu" si "bė" Apoi a sosit ta-su acasa si a uitat de Petra ![]()
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
innaa spune:
Nadina super tare Serban. [rad tare] Deci acum trebuie sa il vada si Petra pe el sa vedem se formeaza sau nu alt cuplu.
Tin pumnii maine pentru Ina, si pentru Ilinca, sa primeasca muuulte cadouri de la MN. Ina chiar voiam sa te intreb: ce au si beljienii MN? sau cum?
nu stiu ce sa mai zic acum...decat ca simt ca iar m-am ingrasat, am facut un burtoi...demn de luna a treia. poate intru si eu pe la piticodrom reloaded fara voie.
chiar, am citit nu imi mai amintesc cine scria (alt semn ) ca a ramas insarcinata luand anticonceptionale...si bb nu putea fi afectat?? deja ma sperii.
hai ca va pup acum...mai intru maine sper. Noapte buna.
aaa Kris felicitari pt copil + sot!
Ioana ma intrebai daca nu imi conving sotul sa venim 1-2 ani acasa...ei bine...avem un master plan despre care nu spun decat in ultimul moment . daca era sa spun de cate ori ne-am gandit si razgandit...va zapaceam de cap.
Mami si
Buburuza lui mami