Mamici de iulie - august 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Carla, eu am intrebat acum un an la Hipocrat si analiza de secretie nu o faceau gratuita decat cu trimitere de la ginecolog, nu de la mf. In alta parte nu stiu cum e, dar oricum nici eu nu mai merg acolo. Trebuie sa o suni pe dr. de fam. sa o intrebi daca mai are contract si cu alta clinica, pentru ca altfel nu cred ca le poti face gratuit in alta parte.

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Imi fac si eu in sfarsit curaj sa ma inscriu pe listuta. Datele mele sunt:
UM: 30 oct 2006
DPN:6 august 2007
Data nasterii: 23.12.1975
Sper din tot sufletul sa raman alaturi de voi pana la sfarsit si sa va insotesc si la bebelusi. Eu trebuia sa fiu o mamica de iul-aug 2006, dar doamne-doamne nu a vrut asta. Mi-am dorit tare mult sa ma inscriu la mamici de iul-aug 2007 si uite ca mi s-a indeplinit dorinta.
Deocamdata sarcina a debutat cu ceva emotii, zilele trecute am avut si eu ceva pete maronii si dureri de burtica, dar acum vad ca au incetat. Fac tratament de sustinere cu 6 pastile de utrogestan pe zi+ gravibinon la 4 zile.(care doooaaaareeee!!!!, dar e pentru un scop nobil, asa ca suport eroic). Utrogestanul il iau oral, cite doua pastile de trei ori pe zi. La inceput am avut ameteli foarte mari de la el, dar vad ca acum am inceput sa ma obisnuiesc si nu mai e asa de rau. Doctorul mi-a spus ca se asimileaza mai bine decit pe cale vaginala. Am fost si eu la prima ecografie cind aveam fix 5 saptamani si s-a vazut doar sacul, dar doctorul a zis ca e normal, pentru ca sarcina e inca foarte mica. Asa ca pana saptamana viitoare (cind sper sa-i aud inimioara) stau cu emotii cit casa.

Cristina, 5+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

cristina bine ai venit si felicitari
sa dea DD sa duci cu bine sarcina si sa te bucuri alaturi de noi in august de ingerasul tau
oricum fetele au hotarat ca o sa terminam in formatie completa asa ca nu prea ai de ales

PRIVILEGE 4+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Bun venit burticilor noi! Sarcina usoara si bebei sanatosi!!!

Cristinaaa bine ati venit!!! Sa dea Doamne Doamne sa ne vedem a vara cu bebeii in parc!!! De cand astept eu sa-ti faci curaj! Bravo!!!

Abia astept sa se faca primavara sa ne intalnim cu burticile pe a vreo terasa ceva!

Pentru listutza cu datele de nastere si zodiile:

Data de nastere: 30.07.1978
Zodia: Leu

Sper ca Mos Nicolae v-a adus in ghetutze ceea ce v-ati dorit fetele!!
Iar bebeii sa stea cumintei in burtici pana a termen!

Voi ati tot discutat diverse pe-aici, dar eu n-am reusit decat sa citesc

Lorina si eu am momente in care ma dor sanii si momente in care nu-i mai simt "grei " asa.......e normal si la sarcina cu Dari am patit la fel.

Pupicei

Irda cu bb2 - 5 s+4
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

irda pe mine ma dor si in somn! ma trezesc sa imi schimb pozitia. si mai ales sfarcurile ma ustura grozav

PRIVILEGE 4+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

UFFF!M-am saturat de stat in pat, vreau sa ies la aer, sa ma plimb, sa fac curat, casa e pe dos, sa fac mancare,nu pot face nimik, si ma apuca depresia si nervii stand asa...dar ma descarc la voi si parca mai trece mai usor...
peste cateva ore merg la medic,am niste emotii...
ALINA, OANA, ce faceti, sunteti ok?
Da-ti un semn de viata!

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

la multi ani nikol si multa sanatate si tuturor celor care-si serbeaza ziua
pentru listuta io's nascuta pe 07.10.1980 si is balanta
astazi am fost si eu la doctor am 6 saptamani si 3 zile si maine ma duc sa-mi fac analizele...care nu sunt asa multe cum am vazut p'aici...mai este vreo graviduta la Filantropia?!?!?!

nunta noastra
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

bine ati venit noilor burtici!prindeti-va in hora ca de aici nu mai pleaca nimeni!
nikole draga mea sunt in aceeasi stare deplorabila ca si tine....depresia asta ma cuprinde de la statul in pat,parca ma ia asa o stare de om bolnav...Doamne fereste!dar scriu ce simt...eu de felul meu sunt un pachet de energie pe care cam greu poti sa-l faci sa stea...sotul meu imi spune de 5 ori pe zi ca il uimesc,ca nu credea ca pot fi asa de puternica sa ma abtin de la orice activitate numai sa fie bb bine.daca nu ar fi el,si voi binenteles,cred ca o luam razna....
acum am niste emotii groaznice,e in avion spre buc. si astia la tv arata numai de ceata de pe aeroport,ca nu se poate ateriza,abia astept sa ma sune sa-mi spuna ca e ok.
nu ma mai doare burtica imi cresc sanii de parca ii umfli cu pompa zilnic,nici nu pot sa-i ating!secretia si ea tot acolo ...

alina 6+

Mergi la inceput

Simo si Irda, multumesc de primire!
Simo, mi-a placut ce ai zis, ca de aici nimeni nu are voie sa paraseasca grupul. Eu sunt fata ascultatoare si va promit ca nu o sa stric gasca!!!
Raisa, la ginecolog e bine sa mergi cam pe la sfarsitul saptamanii a 5-a. Nu o sa se vada mare lucru la ecograf, dar macar o sa te linistesti ca s-a fixat unde trebuie.
Nikole, "La multi ani!", iti doresc sa iti aduca mosul niste vesti super de la nenea doctorul!

Cristina, 5+

POZE

Mergi la inceput

Alina, daca nu mai ai scurgeri si nici dureri de burtica inseamna ca esti pe drumul cel bun si nu o sa mai stai prea mult in pat. Cind te mai duci la ecograf?

Cristina, 5+

POZE

Mergi la inceput