Mamici de iulie - august 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 29
gabiarama spune:
Completez : spitalul Cuza Voda , Iasi , dr Zamfirescu
Data nasterii:25 noiembrie
GABI
14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
jadi spune:
Draga mea capra adica Gabi
, esti pe listuta! Ma bucur ca esti alaturi de noi si cred ca toate fetele vor fi fericite sa aiba o mamica cu atata experienta!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
roxy spune:
eu sunt varsatoare (asta pentru listuta) , sunt nascuta pe 26 ianuarie 1973, deci nu sunt foarte tinerica (33 ani ), dar la suflet foarte .Mai am un copil de 6 ani si jumatate , Cristi. Asa ca sper sa-i daruiesc un fratior , sau o surioara , orice ar fi va fi primit cu bucurie , doar sanatos sa fie.
roxy
4 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
andutzy spune:
fetele, ciudatenii de sarcina: la Dragos 0 pofte dar greturi si varsaturi GROAZNICE!
La BB2 greturi nema inca, mai degraba un gust salciu, de lehamite in gura dar uite ca acum m-a lovit o pofta ce nu am avut in viata mea, am toata gura apa dupa ceva de la KFC sa MC. Nu stiu cum o sa-mi conving sotul sa iesim dupa cea adormim copilul putin sa luam ceva bun de papa ca el nu crede in pofte de gravi...
Andra
5+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Anya20 spune:
Felicitari noilor burtici inscrise pe listuta. Mai veniti, ca mai primim
.
O felicit in mod special pe Gabi a noastra pentru curajul de a completa galeria de iezi. Cred ca la DPN este 3 iunie, dar te-ai emotionat tu. Chiar te rog sa le spui fetelor povestea ta cand ai timp, ca sa le dai curaj si optimism.
Si mie mi-e mai rau seara decat dimineata. Iar cand citesc despre mancare simt ca-mi vine sa vomit. De aceea evit pasajele astea "periculoase".
Alina
10+, mamica d-rei Anya (1 an)
jeni71 spune:
Roxi, nici eu nu sunt f tinerica am 35 impliniti si in ianuarie fac 36, asa ca..............am mai multe stresuri ca la prima sarcina de acum 10 ani !
Apropo cand mi-am scris DN de emotie am gresit , corect e 14.01.1971 nu 1975.
Mih Anis, eu nu pot spune ca mananc mai mult insa am obs si eu la niste pantaloni care erau ok ca acuma ma cam tin pe la talie, si sincer de la prima sarcina nu mai tin minte, dar mi se pare cam devreme sa incep sa ma ingras. Si asta mai ales ca nu mananc excesiv, pot spune la fel ca inainte sau chiar mai putin.
Problema e constipatia care inainte o rezolvam cu tigara si cafea. Maine imi iau cafea fara cofeina, sa vedem. La prima sarcina tot asa nu am fumat si pe la 3 luni in spital fiind mi-a zis doctorita mai bine sa fumez decat sa ma constip si mi-a dayt voie la 1 tig pe zi. Si sincer am mai fumat cate 1, 2 tig pe zi, bine nu zilnic, da cand aveam pofta mai fumam. Si fetita e ok, fara probleme.
Seara buna fetelor si va pupic
, deja a devenit drog locatia asta, chiar creeaza dependenta !
nikole spune:
Wow fetelor, imi cer scuze pentru detaliile culinare de mai sus...promit ca nu mai amintesc de nimik, chiar nu mi-am dat seama ca pot face rau...
Meda, sorry!!!
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole
6+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
cristina_ana spune:
Fetelor, m-ati omorit cu discutiile astea de mac si kfc. Ca si mie numai la astea imi sta mintea. Vad ca au inceput si la mine greturile (deocamdata destul de vagi, ce-i drept), si singurul remediu este sa mananc ceva. Imi este ingrozitor de foame toata ziua. La sarcina trecuta nu puteam sa vad mancare in fata ochilor, doar prajituri si unele fructe, dar acum, cel putin deocamadata, e de rau...ma fac cit casa.
Stiti cumva daca utrogestanul ingrasa? Ca eu trebuie sa iau 6 pastile pe zi si mi-e tare frica de reactiile adverse. Deocamdata vad ca am ameteli de la el, ca il iau oral.
Jeni, sa stii ca o cescuta de cafea dimineata nu face deloc rau
Cristina, 5+
POZE
cristina_ana spune:
Gabi, felicitari pentru curajul de a face 3 copii. Cred ca este mare veselie la voi acasa. Ce mi-as dori si eu.....!!!!
Nikole, sper din tot sufletul sa reusesti sa faci rost de medicamente. La mine scurgerile maronii si durerile de burta au incetat in totalitate de cind iau utrogestanul+gravibinon. (maine trebuie sa fac urmatoarea injectie si deja ma apuca plansul de frica, pentru ca doareeee
)
Cristina, 5+
POZE
X-ray spune:
Nikole iar am ouat o pata 

ma bucurasem ieri ca abia abia a fost ceva...
si gata discutiile de mancare pe PM...eu nu mai zic nimic.
asa ca va doresc o seara placuta ,ma duc in pat....
alina
7+