Mamici de iulie - august 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 30
nikole spune:
Alina, tocmai de asta trebuie sa stam cat mai mult la orizontala, sa nu mai oouam pete....cunosc senzatia, trece...mergi si dormi linistita, in timpul asta bb-ica creste si devine mai puternic ca ieri, si tot asa....
sa ai somn dulce,pe maine...
CRISTINA_ANA, si eu sper acelasi lucru, pana atunci stau in pat ca n-am incotro....al meu de cate ori plecaca la munca, inainte sa inchida usa, imi zice, sa-l tin pe bb-ica acolo bine, asta e munca mea...offff
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole
6+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
cristina_ana spune:
Andutzy, sa stii ca nici sotul meu nu crede ca am pofte. Mai devreme l-am sunat la serviciu si i-am zis sa-mi aduca neaparat castraveti murati din piata, din aceia in saramura (promit ca e ultima data cind vorbesc de mancare!!!!) si mi-a zis ca nu se poate sa astept pana maine? Imi venea sa-l omor, nu alta!
Cristina, 5+
POZE
cristina_ana spune:
Nikole, gandeste-te ca munca ta de acum e cea mai frumoasa dintre toate pe care le-ai avut vreodata! Sa vezi cum o sa fie dupa ce il simti pe bebe miscand...o sa te simti asa, fericita, fericita, nimic in jur nu o sa mai conteze.
Cristina, 5+
POZE
andutzy spune:
fetelor, am scapat de pofta de fast food prajindu-mi 2 cartofi mici (in ulei de masline ca sa fie mai putin nesanatos)...Acum ma simt mult mai bine, ma apucase greata de atata pofta...aaaaa, si i-am mancat cu paine, ca sigur sa ma fac 
Andra
5+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
CarlaV spune:
Eu nu pot sa mai vad painea decat foarte prajita, insa ai facut bine cu cartofii. Copti nu-ti plac ?
Eu mi-am satisfacut pofta de fast-food ieri in felul urmator: o felie de paine foarte bine prajita unsa cu un cub de branza topita cu verdeata si pe deasupra cu carne presata cu aspic si apoi ketchup. Nu vreau sa va fac pofta, e doar o sugestie daca n-aveti altceva la indemana, la mine a mers, desi s-a digerat cam greu.
Carla,
9+
jadi spune:
Am culcat copilul si am intrat sa vad ce faceti... bun, e bine ca v-ati potolit cu mancarea! Am schimbat capitolul dar mesajul e la moderare asa ca pana se modereaza nu pot sa adaug si listuta, asta ca sa nu va apucati sa schimbati si voi!
Fetele cu petele, va rog la culcare si sa va menajati!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
andutzy spune:
Mih_anis, tu intrebai de Critas. Fugi mami de el cat poti! Spital super jegos, am o prietena care a nascut de curand acolo, nu mai vorbesc ca cica in sala de travaliu e atmosfera cel putin de macelarie combinata cu birjarie....
Andra
5+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
CarlaV spune:
Subscriu referitor la Caritas, si pe lista mea mai sunt Bucur, Polizu si Giulesti (nu dati cu pietre ca am pus si Giulestiul, fiecare cu fixurile lui)...
Carla,
9+

.