Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
amik spune:
cornelia, , asa incerc, sa nu fiu pesimista! doar ca speriam sa avem o veste buna pentru parinti de Mos Craciun... e, si daca nu e, le-o dam de Iepurash!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
romana spune:
La multi ani Nicolae, Nicu, Nicoleta.
Cornelia Sanatate . Sa-ti treaca cit mai repede viroza. Am vazut si eu pozele si nu am inteles cine eras "fetita", adevarul ca in perioada asta ma prind cam greu, deh .. ca ardelenii.
La noi mosu' a venit aseara cu dulciuri , haine si cite o jucarie.. O masina e deja stricata. A avut grija Alin. Pentru ei au contat mai mult jucariile , iar pentru Alin si ciocolata. Cristi nu se omoara dupa ciocolata, iar Maria incearca orice i se pare interesant. Era o galagie aseara. DOIua masini de razboi si o papusa cintareata si dansatoare. Azi e mai liniste.
Maria a inceput sa-i bata pe copiii, iar Alin sta ca un bleg sa primeasca loviturile, la inceput ride, iar cind il trage de par sau il musca incepe sa plinga.
Bine ai venit mama lui Tudi .
Cum ii adormiti seara pe nazdravani?
Pe noi ne prinde miezul noptii si adormim noi parintii, iar copiii nu se opresc cu joaca.
De la gradi Cristi vine tare agitat si am senzatia ca acolo e prea cuminte.
Seara dupa ce-si beau laptele ii pun in pat, uneori citim o poveste , alteori sting lumina, dar ei o aprind din nou, se hirjonesc, se dragostesc , se bat. Mai merg la baie pentru pipi si kk. Acum si Alin face la wc si nici nu vrea sa auda de olita. Si uite asa , indiferent de ora la care vreau eu sa dau stingerea , ei tot tirziu si tot dupa ce-i certam se culca. Mai urmeaza trezirile de noapte ale Mariei si calatoriile lui Cristi, eventual Alin in patul nostru, iar eu imbatrinesc cu un an in fiecare luna.
Astept cu nerabdare vremurile cind vor fi atit de nesimtiti incit sa nu se mai trezeasca noaptea si se vor culca singuri. Dar pina atunci? ce ma fac?
Astept cu nerbdare sugestii aplicabile la trei nazdravani.
Amik: Las' ca vine si bebele, nu te stresa si ai grija de tine.
Pup burticile.
martta spune:
La multi ani copiilor si, in special, celor care poarta numele Sf. Nicolae!
Pt noi a fost primul an in care Mosul a adus cadouri pt 2 copii!(Amik: noi anul trecut, pe vremea asta, am conceput-o pe Alexia).
Mi-a placut ca Vladut s-a bucurat ca a primit si Alexia cadouri in cizmulite. In plus, a fost f.surprins ca a primit si jucarii pt ca eu ii spusesem ca MN aduce dulciuri. Au primit cadouri si de la bunici si de la nasi.
Am avut o zi superba, in care ne-am tot jucat.
Alexia a rostit intamplator(intr-o insiruire de silabe), dar pt prima data, "ma-ma"! Inutil sa va va spun ca ma simt de parca as fi cucerit Everestul
pitzinuca: bine-ai venit printre noi!
Cornelia: multa sanatate!
Gio : eu sunt pt "Eva Miriam"!
Amik: asteptam sa ne dai vestea buna cat mai curand!
Eu mai tin pumnii pt cineva(stie ea cine!) si sper ca la anul Stefan nazdravan sa aiba si o surioara/fratior!
Va pup pe toate!
nicol74 spune:
quote:
Originally posted by romana
Cum ii adormiti seara pe nazdravani?
Pe noi ne prinde miezul noptii si adormim noi parintii, iar copiii nu se opresc cu joaca.
De la gradi Cristi vine tare agitat si am senzatia ca acolo e prea cuminte.
Seara dupa ce-si beau laptele ii pun in pat, uneori citim o poveste , alteori sting lumina, dar ei o aprind din nou, se hirjonesc, se dragostesc , se bat. Mai merg la baie pentru pipi si kk. Acum si Alin face la wc si nici nu vrea sa auda de olita. Si uite asa , indiferent de ora la care vreau eu sa dau stingerea , ei tot tirziu si tot dupa ce-i certam se culca. Mai urmeaza trezirile de noapte ale Mariei si calatoriile lui Cristi, eventual Alin in patul nostru, iar eu imbatrinesc cu un an in fiecare luna.
Astept cu nerabdare vremurile cind vor fi atit de nesimtiti incit sa nu se mai trezeasca noaptea si se vor culca singuri. Dar pina atunci? ce ma fac?
Astept cu nerbdare sugestii aplicabile la trei nazdravani.
Amik: Las' ca vine si bebele, nu te stresa si ai grija de tine.
Pup burticile.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
Nulla dies sine linea!
sugestii de la noi pentru tine ? Romana cred ca glumesti, la mine tine cu povestea, in fiecare seara .... jobul meu de baza e povestea !
Multumesc mult de urari sunteti dragutze ca de obicei !!
Pitzinuca welcome si enjoy !! ca sa zic asa ca tine !!
va pup,
Nicoleta
martta spune:
Intre 8 si 10 dec. va fi Kidex la Romexpo. Din experienta anilor trecut, merita batut drumul pana acolo? Pe mine m-ar interesa sa cumpar un scaun de masina pt Alexia si as vrea sa ma uit si la jucarii(poate gasesc un ferry-boat)...
Andra_ spune:
Buna fetele,
Pitzinuca - bine ai venit, sper sa devii "client fidel" la noi, mai ales ca un Tudi nu aveam
Amik - mai eu iti recomand sa nu te mai cramponezi de ovulatie, sa faci pur si simplu sex la 2-3 zile ca nu poti rata perioada fertila cu siguranta ...Scuze ca iar dau sfaturi , dar la noi a functionat din prima luna, chiar am fost un pic surprinsa, speram sa mai "copilaresc" un pic. Oricum lasa ca luna viitoare e fr. bine, ar iesi o balanta, zodie buna...femei frumoase...barbati echilibrati...
Romana - hai sa recunoastem si pe forum: azi ne-am intilnit si noi la gradinita, ptr prima data, cind nici nu mai credeam ca se va intimpla . Cristi e cuminte si are cei mai frumosi ochi negri pe care i-am vazut (eu negri i-am vazut, sper ca nu sint caprui si bat cimpii pe aici). De data asta el plingea dupa mami sa nu plece, ca Luca si-a luat rapid la revedere cind a venit vorba despre povesti cu ce a adus Mosul fiecaruia ...Azi am mai avut o surpriza, sau ma rog, mai mult ptr Luca: am fost la tirgul Mini libri in timp ce erau acolo in vizita la citit povesti, si l-am spionat putin pe fi-miu, erau asa haiosi ca niste piticoti uitindu-se pe carticele, Luca s-a bucurat teribil cind m-a vazut, avea insa niste "luminari" la nas , iar servetelele le lasase in masina. La plecare i-au incolonat in trenulet, Cristi era mecanic-sef, unii se pierdeau pe drum, care se mai impiedica...oare cum se descurca femeile astea cu atitia piticoti?!? La sugestii de culcat copiii, am vazut un episod din Scoala parintilor la TVR2 mai demult in care prezenta metoda, si tin minte ca esential era sa le spui ca acum se culca si gata, sa inchizi lumina si surse le de zgomot din casa aproape de tot, si cam atit. Eu ii pun de citeva luni povesti la cd player si e fan. Cam atit
pup u,
Andra
crisotexa spune:
La multi ani pentru Nicole a noastra si ceilalti sarbatoriti din familiile voastre.
La noi Mosul a venit cu dulciuri si o masinuta care a trebuit asamblata. Dulciurile au fost supriza zilei, intrucat la noi in casa mai rar asa ceva. Le-au dat si de la gradinitza cate o cizmulita cu dulciuri asa ca bucuria a fost maxima.
Toata seara s-a plimbat cu ele prin casa. Ma asteptam sa avem ceturi vis-a-vis de a le manca pe toate astazi, insa, spre supriza mea, outul Kinder de dimineata a fost singurul sacrificat.
Partea mai naspa la mine e ca am strans banii de cadouri, din partea grupei, pentru educatoare si tre' sa ma orientez ce sa le iau. M-ar ajuta mult niste sugestii la suma de 1,5 milioane/educatoare.
Tudor a inceput sa spuna poezia pe care o are de invatat pentru Craciun. Chiar o stie desi nu ma asteptam la asta. Partea mai naspa e ca o zice cand vrea si mi-e ca la serbare n-o sa vrea. Macar sunt multumita ca o stie.
Pitzinuca, bine ai venit printre noi!!! Sa-ti traiasca puiul si sa incerci sa fii "silitoare". Cat se poate, la noi nu-i bai.
Amik, bucura-te de sarbatorile astea, ocazie cu care poti sa-ti etalezi din plin farmecele sexuale.
Romana, noi stam cam asa cu adormitul seara: merg cu Tudor la culcare, pe la ora 20:45-21;00 (desi in fiecare seara imi propun sa fie 20:00), ne dragalasim si jucam un pic, mai stau langa el pana vad ca i se inchid ochii si apoi plec. mai vine dupa mine, o data sau de doua ori (sa ma pupe, sa mai imi dea niste "indicatii" etc) si pe la 22:00 e adormit. La tine, cu trei copii, nu vreau sa ma gandesc ce greu este.
Gio, chiar vroiam sa mai stiu ce faci. Tinem pumnii!!! Eu ma apuc de bagajul de spital.
Marta, felicitari pentru primul "mama"!!!
Abia astept sa-mi tin si eu puiul in brate!!!!
Cornelia, fetita din poze e super dulce dar parca nu e Cornelia!!! Mi-am pierdut si memoria vizuala????? E grav!
Pupa Crisa
Crisotexa (32 +) si Tudor (8 iulie 2003)
cgaby spune:
buna!
la multi ani nicoletelor si domnilor nicolae!
pitzinuca - bun venit!
martta - felicitari pentru "mama". si multi pupici...sa fie asa cum ai zis tu!
gio - si eu sunt pentru eva miriam!
crisa - la fel de tonica cum te stim...bravo!
stef cel mai mult s-a bucurat de oul kinder mare cu joc de hochei cu tom si jerry.
pupici tuturor si multa sanatate.
romana spune:
Da. Am vazut si eu episoade din Scoala Parintilor, dar crede-ma e greu de aplicat orice sfat de-al lor cind mi se inchid mie ochii, iar copiii sint fresh. Cred ca ar trebui sa beau o cafea pe la ora 6 seara.
Azi, prin nu stiu ce minune au fost mai cuminti si deja dormeau cind inca nu se terminase repriza a doua de la Steaua. Apropo de Steaua, chiar si Maria a inceput sa zica un cuvint ce seamana cu steaua, ca baietii sint fani si le place imnul echipei. Alin , care e o fire mai boema, o adora si pe Cleopatra Stratan. A vazut ieri un afis cu ea si a zis "uitie cu Ghita".
Andra ce bine ca ai avut timp sa-i spionezi. Eu l-am intrebat pe Cristi ce poveste le-a citit "nenea" si mi-a zis ca bu stie. M-a intrebat cit de mare era cartea de povesti si si-a intins miinile ca nise aripi de avion. Tu stii ce poveste au ascultat?
Nu i-am zis nimic directoarei in legatura cu conversia euro-lei, dar daca in ianuarie va fi to 3,60 lei o sa o intreb daca nu greseste ceva in sensul asta.
Cristi iar e racit, doar stranuturi si mucisiori. Imi vine sa o bat pe doctorita de la gradi. Ea imi cere aviz de intare in colectivitate dupa 2 saptamini de absenta si in doua zile ei imi imbolnavesc iar copilu.
Iainte sa ma culc sa va spun ce nervi am avut azi la banca... m-au tinut aproape 2 ore sa-mi inchida un cont si sa-mi dea banii, ca aveam cardul expirat de 6 luni. Daca vreti detalii o sa le dau miine.
pa.
Magdone spune:
Fetelor, va zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI! de Sf. Nicolae pentru toata lumea.
Pupici pentru Nicole a noastra
Eu din pacate am uitat de Mos Nicolae, adica mi-am adus aminte prea tarziu si cum sunt singura acum cu Razvan sanse prea mari sa-i cumpar ceva fara sa vada nu am, asa ca ramane pentru anul viitor. Lasa ca vine Mos Craciun si compenseaza
Am cumparat si eu decoratiunile de brad in seara asta asa intr-o viteza ca Razvan tot tipa: hai sa mergem acasa, hai sa platim sa mergem acasa, mai am doar bradul, cadourile saptamana viitoare cand se intoarce Gabi ca acum n-am cum. Nu pot frate sa merg la cumparaturi cu Razvan si pace, ma dispera n-are rabdare de nici un fel, degeaba ii dau sa rontaie ceva, sa bea nimic nu merge.
Marox, sa stii ca aici in Toronto nu e chiar asa frig, deocamdata nu pot sa zic ca e mare diferenta fata de acasa, sa bat in lemn, sa vedem cum o fi cand da ninsoarea ca ma tot sperie astia de la servici, desi eu le-am mai zis ca sunt obisnuita ca si pe la noi ninge, dar degeaba ca nu ma cred
fetelor, sora mea n-a nascut nici acum, a intrat in depasiri, o mai lasa astia inca o saptamana si apoi cica o sa-i faca inducere, ca daca se lasa pe baza ei ...asteptam cu nerabdare
Apropo Gio, si eu tot pentru Eva Miriam votez
Crisa m-ai facut curioasa cu cartea aia, am s-o caut si eu pe aici, si eu citesc acum (bine din an in pasti cand mai apuc) o carte super interesanta se cheama "SCIENCE OF PARENTING" scrisa de MARGOT SUNDERLAND, v-o recomand cu placere, multe chestii inveti si bine ar fi daca ai putea sa le aplici pe toate dar deh...
Martta, felicitari pentru "mama", cred si eu ca esti in al 9-lea cer.
Cornelia multa sanatate, si eu sunt cobza am luat de la Razvan, vad ca tot ce aduce acasa se prinde si de mine
Andra apropo de lumanarile din nas, asa si eu il gasesc mereu pe Razvan, si cateodata si murdar pe la gura de ce-a mancat, de fapt pot sa citesc pe haine cate feluri de mancare a avut in ziua respectiva
Amik spor la treaba
Pitzinuca, bine ai venit si sa ne mai scrii
Madic, ce mai stii de Bobi, in afara ca munceste mult
va pup si multa sanatate! tinem pumnii la burtici!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."