Ce stiti de aceste produse?
La recomandarea cosmeticienei mi-am luat crema IVAMAT, pt ten gras antiseboreica si este intr-adevar buna. Tenul meu nu mai asa de lucios si machiajul rezista mai mult.
Bufi
mie mi-a placut crema cu protectie solara 20; am folosit-o toata vara. demachiantul pentru piele sensibila e fain. si as vrea sa mai incerc ceva, daca imi amintesc, au o crema superhidratanta:)
Eu folosesc crema pentru piele cu roseata si scuame si chiar imi merge bine cu ea.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
si eu folosesc crema hidratanta multiperformanta de la Ivatherm, e cool!! daca dupa dus imi apare roseata in obraji ma dau imediat cu crema asta si dispare!!
M.
Sunt de calitate produsele Ivatherm, facute cu apa termala de la Herculane in Franta. Adica pur si simplu duc apa acolo si realizeaza toate cremele. Dupa parerea mea sunt aceeasi calitate ca Avene, de exemplu, dar sunt mai ieftine. Merita investitia daca sunt alese in functie de tipul de ten al fiecareia.
Din pacate nu au lotiuni tonice sau nu am gasit eu...
eu am tenul mixt si in sit asta am crema IVAMAT si o sa-mi iau si gelul de spalat pt ten mixt
Bufi
Si eu cred ca sunt comparabile cu gama Avene iar diferenta de pret e considerabila. Am dat pe o crema Avene pt ten iritat 60 RON si pe cea de la Ivatherm 40 si ceva.
Lotiune tonica am cautat si eu si nu am gasit in farmacie.
Am sa incerc si crema multiperformanta.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE