pro sau contra solar?

pro sau contra solar? | Autor: florinutza26

Link direct la acest mesaj

As vrea sa ma duc la un solar sa ma bronzez doar pe fata si decolteu,dar am auzit o gramada de lume care nu il recomanda.La coaforul la care merg eu,are si lampa pt fatasi tipa de acolo mi/a zis ca nu ma costa mult,vreo 30 de mii sedinta.M/ar tenta,ca eu sunt blonda,cred ca mi/ar sta bine,mai ales ca vin si sarbatorile acum...dar ma tem.Ce masuri de precautie sa/mi iau?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Daca este numai atat suma, cu atat mai mult fereste-te, pentru ca aparatele astea au si ele filtre si sunt pe categorii. Unele sunt mai noi, altele iesite din uz. In plus, nici un aparat de la noi nu este nou pentru ca ar fi extrem de scump. Ele se cumpara ca si masinile, la mana a doua, ceea ce inseamna un grad de uzura pe care il poti plati cu sanatatea.

In strainatate nici nu se mai folosesc.

In afara de explicatiile astea, ca un raspuns simplu, eu sunt contra!
Da, sunt persoane care merg sau au incercat sa mearga. Ele pot zice ca nu-i nimic rau. Este doar o parere!

Si o motivatie in plus ar fi chiar definitia bronzului, care este de fapt, modul pielii de-a se autoapara de un factor agresiv. Gandeste-te ca la cate celule are pielea, care isi schimba culoarea incercand sa se protejeze de arsura respectiva, una clacheaza si da un cancer!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

eu nu as putea sa stau in aparatele acelea gen sicriu.
In plus, sora-mea mi-a zis ca in Italia nu se mai folosesc. salonul la care se ducea dadea aparatura gratis, dar nimeni nu o voia.

Mai stiu si o prietena care devenise dependenta de solar se ducea, foarte des. Dupa vreo 2 luni era portocalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si pe aici sunt goale salonele de solar - cel putin cele pe care le stiu eu. Deci nu se inghesuie lumea la bronzat.
De ce sa-ti maresti sansele de a face cancer?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Eu nu m-as duce niciodata la solar!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Am fost eu timp de cateva luni acum vreo trei ani. La inceput, pana am prins culoare, cam la 2-3 zile, pe urma pentru intretinere o data pe saptamana. Eram doar usor aramie, nu portocalie
Dar n-as putea spune ca i-a prins bine tenului meu, pe termen lung. Am un tem oricum cu tendinte uscata si parerea mea este ca s-a agravat dupa sedintele de solar. In plus mi s-au accentuat ridurile de sub ochi cu care am muncit alte luni bune sa le fac sa dispara...
Oricum am folosit crema cu factor de protectie solara si pe corp si mai ales pe fata.

Nu prea vad rostul sa faci doar fata si decolteul... ai arata cam caraghios cand te dezbraci sau ti se vad bratele/picioarele sa fi in doua culori. Parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

Deci mai bine nu.M/ati convins.Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am fost acum 2 ani de vreo cateva ori, pana cand intamplator am aflat de la cineva ca la unul dintre solarele alea performante de la salonul din Mall (Vitan) a explodat o lampa si a ars-o pe saraca fata care se afla in el. De atunci nu mi-a mai trebuit..prefer sa-mi dau cu autobronzant...apropo cel de la Piz Buin e excelent

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

quote:
Originally posted by madau
[prefer sa-mi dau cu autobronzant...apropo cel de la Piz Buin e excelent

Ce/i ala Piz Buin? Imi poti da mai multe detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Florinutza uite www.pizbuin.com/self_tan_summer_sensation_foam.jsp" target="_blank">aici spuma autobronzanta. Io am varianta MAX, ptr ten inchis si e excelenta. Coloreaza imediat, si fara pete.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

In Finlanda s-au facut cercetari si s-a constatat ca normele de referinta in unele locuri intrec putin cifrele considerate "safe".
Nu stiu cit de bine si de frecvent sint verificate solarele in Romania dar in Finlanda nu ma duc.

Sabina 32+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput