pro sau contra solar?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Aici mai nou sint la moda aceste aparate de bronzat

http://www.sunlesstanning.nl/0_consument/index_cons.html

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

In citeva secunde ai o culoare superba,fara ultraviolete,pielea e sprayata uniform si nu se ia pe haine.

Mergi la inceput

Eu folosesc acum o crema cu autobronzant marca Estee Lauder,foarte misto,merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Contra solar.
..si nici autobronzantele nu m-au convins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by madau

Eu am fost acum 2 ani de vreo cateva ori, pana cand intamplator am aflat de la cineva ca la unul dintre solarele alea performante de la salonul din Mall (Vitan) a explodat o lampa si a ars-o pe saraca fata care se afla in el. De atunci nu mi-a mai trebuit..prefer sa-mi dau cu autobronzant...apropo cel de la Piz Buin e excelent

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

si eu am auzit de acest caz. Credeam e doar zvon, dar vad ca mai stie lumea de el

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Cum sa se ia pe haine???Nu stiu care sunt aparatele din Jp dar merg de 6 ani o data la 2 saptamini,si nu e nici o problema.Daca as lasa pielea mea naturala(alb-stravezie)cred ca as innebuni.Nu am pete de pigmentatie,si nici alunite nu mi s-au adaugat,bine ca pe tot cirpul pot asa numar vre-o trei nu mai mult.imi place,mai ales iarna,eu sunt pentru!!!!!

Mergi la inceput