Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Sa traitzi cu numele cei ce se numesc Nicoleta,Nicolae...!(asta cu intarziere si imi cer scuze)

Nicol,condoleantze!

Irina,ti-am admirat si eu minunea in noile albume! Ce sa zic...e superba. Tare mult asi vrea si eu o fetitza...

Anis,nu te ingrijora! Cum au zis si fetele,se rezolva fara cezariana din cate stiu si eu.

Acum sa va zic de Mosul nostru Nicolae.Mie mi-a adus multa fericire vazandu-mi puiul fericit si pe taticul lui langa noi si ca sa fie totul perfect am fost la un echo pt a vedea minunea din burtica.Are 1 cm si inimioara ii bate de zor.Totul e in regula si cu bb si cu uterul meu care a suferit deja o cezariana.Se pare ca e in regula.

Dani a primit de la MOS o carte cu Pinochio cu sunete si puzzle(pt mai tarziu),un trenulet pe sine cu gara,cu seme,cu parcare de masini,ce mai a fost incantat. Si inca o carticica despre ferma cu animale,tractoare cu magnetzi si locomotiva Thomas dupa care este innebunit!

Pt Mos Craciun eu i-am luat Ferma de la Fisher Price.Si acum vreau sa comand pe net Masutza Modo de la Chicco.Dar nu prea se mai gaste.Sper sa am noroc!Cam atat cu cadourile.

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Acum Dani doarme dar am avut o saptamana asa de grea...si inca nu s-a terminat.Nu stiu ce are ca nu mananca deloc.Adica dloc pranzul,masa principala.Ca in rest fructe,iaurturi...le papa.Carnea sa nu o vada.

I-am facuit si analizele si fierul seric nu a iesit bine.E 48,3 si valorile normale incep de la 59.Offf...si el in loc sa manance...nici ou nu vrea,nici un fel de carne,nici ficat.Cel putzin ieri am fiert 3 oua si nu am reusit sa-i dau decat jumatate de galbenus.

Si ca sa fie totul aiurea de azi dimineatza am vazut si niste pete rosii pe picioruse si acum are inca 3 pe burtica. Ii mai curge si putzin nasucul,mai si tuseste inca...ii ies si doua masele...o iau razna.Maine mergem la dr cu el ca nu mai stiu ce sa fac.Cel mai tare ma doare ca nu mananca.Eu nu stiu de unde se ingrasa.Poate-mi da ceva pt pofta de mancare...si fier sirop ca n-am nici o sansa asa cu ficatul.

V-am pupat ma duc sa mananc si eu. Eu o tzin numai in salate...bine ca pe aste le accepta bb din burtik

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Giana, eu i-am luat masuta Modo cu scaunelul cu cuburi si e innebunita dupa ea.I-am luat acum vreo 6l, si de atunci nu s-a plictisit de ea.Incearca in Carefour ,oricum au pret mai bun decat la magazinul Chicco.

AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Vreau si eu un link cu masuta Modo. Va rog mult.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Mai fetelor care cititi din umbra, ia mai spuneti si voi o vorbulita ca ne faceti sa suferim de dorul vostru. Doar suntem o FAMILIE

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Anis iti tinem pumnii. O sa fie asa cum iti doresti.

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Giana vezi ca ti-am trim0is pm SP
ER CA PE PM MAU LASAT S
A PUN SITEUL UNDE GASESTI MASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

M-am scos, l-am bagat pe sotz la baie cu clabuci, pe fata in pat, dupa fro 2 ore de speranta zadarnica, a adormit la 4 jumate, niste cirnati sfaraie in cuptor iar domnia mea semneaza prezent la condica Laurei.
Tornada? cind am citit intreb mi-am zis sa bag o cautare la stiri pe net, ca Tv e setat pe bebelineza, n-am mai prins timp, la noi in cartier a fost o rapaiala ametitoare cu gheata, vreo 5 min, s-au umplut strazile cu apa, toata ziua a batut un vint puternic, cerul greu de nori, dar totusi n-as cheama-o tornada. Probabil prin alte zone ale Londrei o fi fost mai intensa, ca-i suficient de mare. Eu taman cu 5 min, desi era clar ca buna ziua ca va ploua nasol, o imbracasem pe Yasmin sa iesim la aer, cica sper biblioteca, sotul s-a uitat la mien ca la un alien, m-a prevenit da' eu nu si nu, ma risc da nu vreau kupil nervos in casa, de cum am pus piciorul afara a si inceput sa picure...
Cum scriu nimicurile astea cum ma apuca iar sentimentul ca mai bine tac, chiar sint baliverne de 2 lei....
Ceva insemnat nu stiu sa spun, din pacate am intirziat cu felicitarile datorate tie Nicoll, fata draga, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe asisderea, fata, baiat, ce-o da Dumnezeu. Acum trebuie sa le asociez cu triste condoleante pt bunicutza ta, sa-i dea Dumnezeu o viata vesnic fericita.
Despre noi numai bine, slava Domnului, Yasminei ii ploua cu masele (4 pina acum), le zaresc doar cind se hilizeste, dureri medii, agitatie mare dar cu multa atentie si rabdare din partea mea o pot devia pe jocuri si harjoneli, azi insa chiar m-a obosit peste masura, noroc de taica-su c-a preluat-o. De vreo luna incoace, s-a atasat asa de tare de el, nu-mi vine sa cred, raportat la cat de nedespartite eram, acum mai pot respira, bucura de un dus , spalat vase samd inainte de 10 noaptea.
M-am specilaizat pe linistit mamele stresate de nemincatul copiilor, ce schimbare dramatica de mentalitate, nu?, Giana draga, take it easy, nu rezolvi mare lucru agitindu-te, refuzul prinzului e probabil temporar, fii subtila in strategiile tale si nu-l pisa prea mult ,o sa-si revina singur. "Ingrasatul" de care zici e programarea lui genetica,din cate imi amintesc sotul tau e mai plinut, scuze daca gresesc, imi amintesc o poza de la cununie parca in care tu aratai traznet de frumusica. Vezi cum merge si daca-i test din ala simplu,cu singe luat din degetel, il mai poti repeta dupa vreo 2 luni, Fe ca supliment personal nu m-as grabi.
Hai ca s-au copt carnatii, fac o slata si va invit la masa!

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Giana , mi-am adus aminte de voi, cu stafilococul auriu.Ati facut vaccinul pana la urma? ati scapat de el?
Asta mi-a iesit mie la analiza...si daca ma ajuta Dumnezeu si fac antibiotice inainte sa nasc bb va fi ok, dar dupa as face vaccinul.
Din ce am citit se ia din spitale...si clar la spital am fost cand cu cerclajul...

AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

fetele astazi am fost cu Mihnea ala homeopta si am fost f multumita. sa vedem si rezultatele acum. o s aincerc pe mine mai intai ca mi-a dat si mie tratament ptr fibrom si endometrioza.

Mergi la inceput