Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Zic si eu prezent la Condica!

Dari e cum o stiti, zgubilitica vorbareatza(asta cam de-o saptana asa ,repeta tot dupa noi) tero la mancare si somn!!

Si ca sa fie treaba treaba m-au pocnit niste sangerari nasoale azi, cu dureri de burtica de bocesc de azi de la pranz!
Sunt in varful patului cu 2 Utrogestane si No spa la bord... mai iau 2 diseara si cu 4 /zi si repaos sper sa se opreasca! Pana luni cand am programare a eco nu ma misc din pat....sper

Mai sper sa se descurce tati cu Dari si casa ca nu prea stie ce , cum si-n ce fel pe-aici!!!

Anis si eu stiu ca se rezolva cu streptococul! Sanatate multa si nastere usoara, ca mai e un pic!

Pupici

Irda cu bb2 - 6s
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Irda, ai grija de bb mic din burtica. Se va descurca tati cu Daria, stai linistita. Si sa stii ca eu luam fracvent 3 Nospa pe zi, adica am luat asa cam pana in luna a cincea, abia atunci am redus la 2 pe zi.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Monica, sa fie cu rezolvare tratamentul dat de homeopata, si, cine stie, poate va fi urmat si de un “surior” pentru Mihnea, niciodata sa nu spui nu se poate...

Pupici,

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an

Mergi la inceput

Sa va zic si eu de Alexa. Azi e a treia zi in care isi trage pantalonii in jos si o pun pe olita imediat si face kk! Pana acum facea la olita, e drept, dar pentru ca o puneam eu de trei ori pe zi pe olita... Dar de 2 zile n-o mai pun eu la orele obisnuite, am lasat-o si vad ca-i bun semnalul.

Pupici,

Alexa mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Nimik fetelor de ieri...e frig afara pe unde umblati?! Dupa cadouri?!

Noi ieri am umblat toata ziua dupa cadouri si am reusit sa le luam pe toate, si decoratiunile pt brad. Nebunie mare, dar am scapat

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 30+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cati, ce tare este Alexa!!!!! Noi cred ca mai avem de asteptat, Ioana nu da inca nici un semn ca ar stii la ce foloseste olitza.... desi si eu o pun de 3 ori/zi la olitza de cand avea 8 luni.... Pana sa ne mutam facea kk dimineatza imediat cum se trezea, dar vad ca si-a schimbat ora si.... nu reusesc s-o dibuiesc ca de fiecare data face la o alta ora....

Nicoll_Mada, condoleante, imi pare rau de bunicutza ta!!!! Dumnezeu s-o odihneasca in pace!!!

Emaimee, cand plecati inapoi in Irlanda????? Poate reusim sa ne mai vedem macar o data pana plecati, ce zici???

Giana, ma bucur sa te revad prin zona, felicitari pt. bb2!!!! Noi cand ne mai vedem????

Yasmari, deja imi miroase a carnati.... ziceai ca ne inviti????

Irda, offff, stii si tu ca nu rezolvi nik cu boceala, asa ca... linisteste-te, nu-i faci bine nici lui bb si nici tie. Poate ca se fixeaza sarcina si de aceea ai sangerare. Sper sa fie asta si sa ne spui ca esti bine!!! Pupam muuult!!!

Noi n-am mai facut nik interesant, ii iese si Ioanei prima maselutza si este plina de nervisori in fundulet.... Ieri mi-a cazut de doua ori cu gura de parchet si mi-a plans de mi s-a invinetzit in jurul gurii.... are un stil, ceva de speriat!!!! Iar dupa juma de ora, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat s-a suit din nou in lighean (unul din motivele pentru care a luat o gura de parchet)....

Va pup gagici, bag de seama ca o sa ma invart cam singurica pe aici... naspa duminica!!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

taci ca bazaie o albinutza pe aici....

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Irina si Cati , multumesc de incurajari si sustinere!
Din pacate bebele s-a dus aseara!

Pupici

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Irda, imi pare rau sa aud ca n-au avut succes medicamentele. Dar poate ca bb a avut vreo problema de dezvoltare, ca altfel nu vad cauza. O prietene a mea a patit asa acu 3 ani, dezvoltase embrionul o malformatie si la 7 saptamani a pierdut sarcina. E greu, dar iti vei reveni tu, ca doar suntem puternice, si-i vei face un surior Dariei. Concentreaza-te asupra ei acum de sarbatori, si-ti vei vindeca mai repede sufletul. Va pupam pe toti trei, ca si tati sufera, sunt sigura.

Pupici,

Alexa mititica

Mergi la inceput

Irina, multumesc de aprecierile la adresa Alexei. Eu am pus-o de la 10 luni juma pe olita si intr-o luna deja-i dibuisem momentele de kk: dimineata si la pranz dupa somn si seara inainte de baie. Si usor-usor s-a obisnuit ca in rest sa nu mai faca. Bine, accidental a mai facut o data si acu 2 saptamani, la un partz mai prelungit, dar sunt accidente. Si eu am simtit ca deja am fata mare, cand am vazut-o cum vine la mine tragand pantalonii spre vine...

Imi pare rau ca face accidente Ioana, bine ca ei nu cad foarte de sus cand pica din picioare... sper ca n-a facut buba la boticul ei haios... si a mea se tot suia in tava de la centrul de activitate, ca intr-un lighean, dar acu am scapat ca de mos i-am luat o masina pe care sta calare si da dij picioare ca sa se deplaseze. Cred ca stii de care zic, daca nu, am pus poze pe masina acu cateva zile, la inceputul lui decembrie, ca i-am dat-o cand am cumparat-o, ca anu asta nu stie ea exact cand a venit mosu...

Pupici,

Alexa mititica

Mergi la inceput