Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salutare! fetelor unde gasesc si eu informatii despre indatoririle si obligatiile medicului pediatru , caci ieri m-am enervat rau de tot...Am fost sa imi iau concediul medical de la medicul de fam(care e pediatru) si dupa ce k nu m-a bagat deloc in seama, cand am intrebat-o pe asistenta cum tb sa procedez dupa ce se naste bb, cand va veni d-na dr la noi...de cate ori , ce si cum...mi-a raspuns asa in doi peri..." da ce sa caute dc nu sunt probleme"? La care eu ii spun k nu mai am copii si nu voi sti dc sunt sau nu proableme, ea imi spune:"cumpara-ti cartea mama si copilul si ai sa inveti!".
Bine k nu m-a trimis sa fac facultatea de medicina.....
De-asta va intreb dc aceste vizite sunt obligatorii pt medici, sau le fac doar cei cu adevarat profesionisti si cu drag de meserie..

Madalina 39+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Desiree, ti-am trmis pm!!!

ruxandra(ruxmax)
cu bb Tudor, 39 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Hop si eu pe forum ca de obicei...,nici nu ma spal pe fata,nici nu maninc si deschid calculatorul ...apoi zic ,fug la baie si ma-ntorc...,da ,de unde?!?Stau sa bag parola si mai stau si mai stau ...si ma duc la baie dupa ce va citesc si va si raspund,...dependenta...,bate-o vina!Am avut parte de o noapte alba...,dar de la 8.30 pina la 12.30...cine a dormit 4 ore?!?Noi ...si acum am pus-o in balcon sa doarma ,mai miriie ,mai doarme...,ideea este sa nu faca galagie ca tati trebuie sa doarma.Eu incerc de doua zile sa fac o supa ,pe la bucatarie nu prea stau,dar zic..., o supa nu este mare lucru,dar nu prea pot de bb.Mamicile cu bbei ,voi mai gatiti?Al meu sot nu este pretentios si daca are vreo preferinta si-o face el .Asta imi mai lipsea...

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da-mi id-ul tau sau activeaza-ti PM-ul

quote:
Originally posted by danutz

Buna dimineata la toata lumea!
Dolores, pls, pls, pls,vreau nr.ala de telefon fiindca eu nu mi-am gasit inca pediatru. Adica, aia recomandata de dr.de familie am auzit ca nu prea se deplaseaza acasa si consulta la cabinetul de la policlinica Titan, unde mie mi-e groaza sa intru. Asa ca mi-ai face un mare serviciu, si in plus nu strica sa ai de unde alege!Danutz, 40s+3 zile

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

DESIREE,
sintem aici si am inceput galeria!!!

Ce zici de fete?Iti dau curaj sau mai punem si atele?!?

MIRACO,
asa cum spunea si Danutz...,noi de aceea sintem aici..si nu trebuie sa stai in umbra,vorbeste cu noi despre orice te framinta...,iti va fi mai bine dupa...Eu asa fac si majoritatea fetelor...,nu vezi citeodata ce subiecte discutam?!?Asta pentru ca ne mobilizam sa dam sfaturi si sa ajutam pe cine are nevoie de noi.Intra de cite ori simti nevoia si lasa-ne sa te ajutam.Doar sintem prietene,nu?

MADALUTA,
iti promisesem ca am sa-ti dau numele pediatrei mele ,pe are mi-o recomandase nasa ca fiind super...Ei bine,mie nu mi se pare super si n-am sa ti-o recomand,din contra ...daca gasesti una super...sa-mi spui si mie...La mine a venit acasa doar o data si mi-a zis ca vine doar daca o chem...,i-am dat atunci 300 mii cit era si consultatia si degeaba...,a stat 5 min si mare lucru nu mi-a zis...,sa-mi explice ceva...sau sa ma intrebe ceva...Ea nu avea de unde sa stie ca eu stiu in mare cam tot...despre bb,ingrijire,baita...,bla,bla,bla si deci ar fi trebuit sa ma invete...,nu?!?Acum doua zile am fost la control si iarasi i-am luat un buchet de flori si tot 5 minute ne-a tinut si m-a mai si speriat cu petele Crinutei de pe fata...Cind am intrebat-o de la ce apar...,s-a facut ca nu aude...,am mai intrebat-o o data si mi-a zis ca de la nastere...,parca asta n-ar fi fost clar...,asa ca o sa-mi caut alta.

DIANOCICA,
tu fumezi?????.Vaaaaaaiii,nu se poate!!!Da-le naibi de tigari ca nu au ce cauta pe la voi ...pe acolo.Pai cum o sa te simta bb dupa miros?!?Sau poate o sa se obisnuiasca ...Nuuuu,trebuie sa renunti,AI AMBITIE?Si eu m-am lasat ...,daca te ajuta cu ceva...

AELITA,
tind sa cred ca tie ti-a adus mosu'...,o noapte romantica si inca nu v-ati revenit...,sau ti-a adus o barza...Una din doua este sigur!!!Nu ne lasa asa...,spune-ne ce se intimpla...,sa incepem galeria?!?Hai din oficiu...,punem fetele la treaba si pentru tine,poate,poate...

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Galerie si pumnii stransi pentru Desiree si Chris!!!!

Nasteri usoare, bb sanatosi, refacere rapida si sa veniti sa-mi povestiti si mie povesti frumoase despre cezariene!!! ...

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

ASIZA,
hai ca mai este putin,numaratoarea inversa a inceput...,ai emotii?Deabea astept sa pun majoretele la treaba si pentru tine...deabea astept.
CHRIS,
pai daca ai 40,fix,fix,fix...,vei respecta traditia diseara?Ce zici...,baie,frisca ,spuma...,ceva?!?
DOLORES,se vede treaba cind dorm bbeii,mamicile isi fac de cap pe forum...,dar si cind se trezesc...,nu mai gasesti picor de mamica pe aici..
Fug la baie...,apoi la bucatarie...,sa punem supa la fiert...ce gospodina sint...,mama ,mama!!!

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

probabil ca o sa-ti faca clisma.mie mi-a zis sa nu mananc nimic si nici sa mai beai cel putin de la 12 noaptea.eu nu mancasem nimic cu o zi in urma pt ca eu am stat la sala de nastere(pt nastere naturala),inainte de cez. sper ca ti-am fost de folos

quote:
Originally posted by desiree

buna

fetele cu cezariana, voi ati mancat inainte de operatie? si daca nu, cu cat timp inainte v-a zis doctorul sa nu mancati?

ruxmax, si eu merg maine ( pe 8) la Municipal) sa fac cezariana !!!Poate ne vedem acolo!

dandusa,

am niste emotii, brrr !!!

unde e galeria mea??

desiree 39+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

poze dolores

Mergi la inceput

eu sunt cu david in brate sa dea aerul afara...iti dai seama ce dependenta. te pup pt ca esti o dulce ca de obicei

quote:
Originally posted by dandusa
DOLORES,se vede treaba cind dorm bbeii,mamicile isi fac de cap pe forum...,dar si cind se trezesc...,nu mai gasesti picor de mamica pe aici..
Fug la baie...,apoi la bucatarie...,sa punem supa la fiert...ce gospodina sint...,mama ,mama!!!

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

chris, iti tin pumnii.ma voi gandi la tine.
e valabil si pentru restul fetelor care urmeaza sa nasca. va pup pe toate si sa va ajute cel de sus sa treceti cu usurinta peste greutati si durerile,nelinistea ce va copleseste sa fie umbrite de momentul cel mai frumos,acela cand va veti tine copii in brate

pt viitoarele mamici.si multi pupici de la noi

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusica, cea mai activa mamica de pe forum...BRAVO, nu stiu cum faci fatza la toate!!! ...Da, mai am putin, dar deja ma incearca niste emotii, framnatari si temeri de nu-ti explic...o fi bine, pana la urma...

Fetele cu cezariene..intrebare: V-au legat de maini in sala de operatie???

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput