Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Am uitat sa schimbam semnatura.Ce faceti in weekend mergeti la Kidex Romexpo, pe mine m-ar bate gandul caci trebuie sa mai cumpar una alta, dar sa vad dc il convingem si pe tati.pentru fetele care sunt pe ultima suta de metri, nastere cat mai usoara, sa aveti bebeii sanatosi si mancaciosi.Bulisor 36+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu ma gandesc sa merg maine la kidex. mie teama ca sambata si duminica va fi aglomerat.

voi merge doar daca bebe nu-mi face alt program.

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata fetelor

am dormit si noi cateva ore si acum ma pregatesc sa plec ca trebuie sa merg la spital la control - pe mine m-a chemat dupa 3 saptamani la control ca mai are un fir de scos.

Anateo, Danutz si eu stau la 2 minute de potcoava si deja mergem zilnic in parc cu Adina asa ca ne bagam si noi in gasca. id-ul meu de mess este in listuta cu nr de telefon.

Chris ai mare grija te rog acum pe ultima suta de metri.

Ingeras ma tot gandesc la tine cum rezisti cu asa o durere. uite multi de la mine si de la Adina sa te mai sustinem.

Pupici fug sa mananc ceva ca apoi ii vine randul Adinei sa manance si apoi plecam.

Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Miraco, draga mea, dar noi pentru asta suntem aici. Pentru suport, incurajari, sfaturi, povesti! Hai capul sus, curaj ca mai e un pic si o sa fim mamici cu bebeii in brate...iar atunci toata agitatia asta o sa ni se para de pomana.
Danutz, 40s+3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizard spune:

Buna ziua mamici si burtici.
Ptr. chris80- sunt o mamica de ianuarie-februarie ce urmeaza sa nasca tot cu Herghelegiu( DPN 17 ianuarie)- problema este ca nu stiu nimic concret pana acum. Am facut analize si ecografii si cam atat. Daca te tin puterile si-mi poti spune cum au decurs ultimele saptami si vizite la el adresa mea de mail este: butnaru_andre@yahoo.com. Nastere usoara.

Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Buna feteleor, sunteti pe ultima suta de metri, cele care ati mai ramas la stadiul 2 in 1. sunt si eu o viit mamica de ian-feb 2007.

marcelac vad ca bei ceai din frunze de zmeur. inca de la inceputul sarcinii am citit subiectul de pe forum, referitor la acest ceai. oare chiar ajuta? medicul ce spune, e ok? eu nu l-am intrebat inca pe al meu...si mai ales, fetele care au nascut (natural) deja si au consumat acest ceai, cred ca le-a fost de ajutor?
va multumesc si... nasteri f usoare!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna

fetele cu cezariana, voi ati mancat inainte de operatie? si daca nu, cu cat timp inainte v-a zis doctorul sa nu mancati?

ruxmax, si eu merg maine ( pe 8) la Municipal) sa fac cezariana !!!Poate ne vedem acolo!

dandusa,

am niste emotii, brrr !!!

unde e galeria mea??

desiree 39+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am intrat sdi eu repede sa va citesc un pic. a fost o prima noapte acasa nu f usoara dar ok.
asiza, danutz inducerea mea a fost cu colul inchis. si va sfatuiesc sa nu. orice, dar nu declansati artificial. eu am crezut ca mor pana am ajuns la 4cm, sa-mi puna epidurala. a fost cea mai nasoala parte, 8 ore...in inca 2 am ajuns la 6 si in 10min am nascut.dar sa stai intr-o sala de travaliu si sa astepti...cu alte mame care nasc...sau se chinuie...e cea mai nasoala experienta. nasterea....trece repede si se uita...

dupa urmatorul alaptat sper sa intru sa va spun pe scurt cum a fost

dianocica fericita de bb davidutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

uite aici e galeria ta:

Hai Desiree

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Desiree, eu nu am mancat si nici nu am baut nimik in ziua operatiei (s-a intamplat la ora 12). Cu o seara inainte, ultima masa a fost pe la ora 18.
Tinem pumnii

Ana lui Tiberiu Mihai

poze bb

Mergi la inceput