Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mneata tuturor

a stat alex pe net si a gasit ca simptomele mele nu sunt de travaliu adevarat, respectiv scurgerile maronii si tot restul. mai nasol e ca a cam inceput sa doara, nu ma plang ca ar fi insuportabil, dar incepe sa fie vag inutil, in conditiile in care bebe e pregatita sa iasa si oricum nu iese natural, ci prin operatie.ma gandeam sa il sun maine pe dr sa il intreb daca nu are ceva mai serios de dat, vreun alt medicament.ideea e ca daca ma misc, mai trece. problema e ca pana ma misc sa imi schimb pozitia dureaza mult. nici nu stiu ce sa spun, sau daca sa insist, zau asa. m-am trezit acum juma de ora, am mers la baie, cam de pomana, e drept, si s-au mai dus senzatiile tari. daca ma bag in pat la loc, o iau de la capat. daca stau in fund pe scaun, o sa curga si mai mult sange sau ce o fi. si atunci ce mai ramane? sa stau in maini poate.

a, azi facem 40 de saptamanani. sa ne traim!

chris 39+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

... asa ca a venit si vremea noastra sa ne laudam ca avem 40 de saptamanani fix fix fix!

chris 40+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!

Ieri seara am fost si noi din nou la control! BB e bine, se pare ca-i cam marisor, ne-a tot facut medicul masuratori etc etc...Cert e ca, sambata viitoare, pe 16, cand e de garda, trebuie sa ma prezint din nou la spital, eventual cu o camasa de noapte, sa-mi faca iar un control si testul ala TNS...I-am zis ca-mi aduc si bagajul ca nu vreau sa plec acasa fara bb, insa a zis sa nu-mi aduc deocamdata bagajul, sa vedem...poate facem cezariana sambata sau poate luni...Io daca ma duc sambata, nu ma mai misc de-acolo...sa vedem, trebuie sa vorbesc si cu anestezistul...CAm asta e...

Chris, daca ce ai tu nu sunt simptome de travaliu, atunci ce sunt??? Maine esti programata, nu? Mai ai putin, desi daca situatia devine serioasa, eu zic sa mergi azi, ca nu-i de gluma cu sangerarea tocmai acum!
Roxanica,
Dianocica, bine ai revenit acasuca! Sa-ti traiasca bb David, sa fiti sanatosi! ...(Sfat: sa nu mai fumezi pe timpul alaptarii, ca-i face mult mai rau lui bb decat cand era in burtica!!! Hai ca o perioada de abstinenta n-o fi foc! Ti-o spune o fumatoare inraita care n-a bagat tzigara in gura de 8 luni, asa ca se poate.)...

Va pupacesc...

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Dolores, pls, pls, pls,vreau nr.ala de telefon fiindca eu nu mi-am gasit inca pediatru. Adica, aia recomandata de dr.de familie am auzit ca nu prea se deplaseaza acasa si consulta la cabinetul de la policlinica Titan, unde mie mi-e groaza sa intru. Asa ca mi-ai face un mare serviciu, si in plus nu strica sa ai de unde alege!
Chris, am citit ca ceea ce ai tu pot fi semne de pretravaliu, care se pot declansa si cu 2 saptamani inainte de travaliul adevarat. Si eu le am, cu tot tacamul, de prin sapt 38 si uite ca inca nu am nascut. Nu trebuie sa te ingrijoreze f tare, decat ca tre sa faci vizite dese la dr. sa vada cum evolueaza.
Asiza, rabdare si uite un !
Eu nu mai am rabdare pana maine la control, mai ales ca am inceput sa urinez cu o oarecare durere, asa ca ma duc astazi dupa amiaza. Mi-e frica de vreo infectie urinara taman acum! Tare mi-e frica insa ca o sa zica dr. sa mai stam, ca inca nu am colul deschis.
Stiti cumva se poate face inducere daca colul e inca inchis?
Danutz, 40s+3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Raportez prima noapte de cosmar.Nu am dormit de la 12 la 6 dimineata.Acum sunt chiauna,parca am baut toata noaptea,Si acum trebuie sa fac fata lui fimea,ca de ea a dormit.Sunt suparata ca diseara trebuia sa merg cu Stef la restautant(masa de craciun oferta de firma),nu stiu daca o sa mai fiu in stare.
Am fost la control,ma duc vineri sa fac un eco,sambata sa il arat si luni gata la spital cu mine sa-l scoatem pe bb in cele din urma.
Danutz,pe unde stai de vorbesti de policlinica Titan.Eu stau la doua statii de magazin(la parcul IOR),poate ne vedem prin parc.
Ana 39s2zcusi mamica de Teodora(20.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Neatza!
Raportez si eu o noapte de cosmar...nu am putut sa dorm din cauza durerii de la arsura de pe burtik. Fetelor, ustura, doare, se strange si ma chinuie, este cumplit! De-abia astept sa nasc, poate daca nu o sa mai fie burtik intinsa nu o sa ma mai doara atat de rau. Ma dau cu Actovegin gel si ustura infiorator, trebuie sa las arsura sa se inmoaie si apoi sa ii iau toata coaja care se formeaza, iar sa ma dau si iar sa ma curat...

Partea buna este ca am intrat astazi in 38 sapt!!! Maine ma duc la T si sper sa ma programeze cam pe vinerea viit la ceza.

Pupicei muuulti!

Pupicei, Ingeras 38+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Anateo, stau in spate la Potcoava, pe Nic.Sebe, sigur, putem sa ne vedem prin parc, mai ales dupa ce nastem ca acum mai e asa de putin...!!! Doamne ajuta!!! Putem vorbi pe PM sau pe messenger daca-mi trimiti id-ul.
Danutz, 40s+3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Neata!Dar cafeaua s-a transformat intr-o gurita mica,miica luata din ceasca iubitului,ca deh nu rezist ,ma innebuneste mirosul.
Daca v-a intrebati ce a fost cu mine de n-am mai aparut pe aici (Dandusica)ei bine aflati ca suntem tot in formula veche...va amintiti ca ma rugam acum 2 saptamani sa mai stea Alessia in burtika pana pe 30 ca lipseste anestezistul,si n-as fi avut parte de epi.Ei bine a fost cea mai crunta si stresanta saptamana din viata mea...eram confuza, imi faceam numai ganduri si probleme,plangeam din orice...cu alte cuvinte o mica depresie.Ce ziceti voi ca eu am facut-o inainte...poate scapam de aia de dupa...Deci eu am fost mereu langa voi...v-am citit postarile...dar n-am avut puterea necesara sa intru sa va povestesc despre mine iar de incurajat eram varza....(pur si simplu m-am izolat in casa si am "clocit")Cat de cat pot spune ca am iesit din criza aia nesuferita...asta pt ca ne-am tot vazut cu dr. care incearca sa ma incurajeze...si care ne-a chemat duminika dimineata(10) cu bagajelul...wow,asta daca nu se intamlpa minunea pana atunci.Am facut si poze cu burtika(tre sa fiti logate)in ideea ca mai avem doar cateva zile.
Dianocica tu aveai acelasi UM cu mine,iar acum esti cu bebita acasica...tare fericita trebuie sa fii.Poate imi povestesti si mie,daca ai putin timp, macar asa pe scurt cum a decurs la tine nasterea provocata.
Va pup pe toate burtici si mamici,felicit mamicile noi,si toate sa aveti bebei sanatosi cuminti si papaciosi...Sper ca m-ati iertat ca am stat in umbra,dar aveam o stare de tot rah...l si nu am vrut sa va indispun cu ale mele.Dar las ca ne revenim noi de tot,cand vom veni in 3 acasica.

Miraco39+ cu Alessia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Danutz,sigur ca mi-ar placea sa ne vedem dupa in parc,id-ul pe mess e anateo2004,PM-ul meu nu cred ca e activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna dimineata mamici si burtici, in sfarsit apuc sa va salut si eu cu toate ca va citesc de zor dar cand e vb de scris mi se face somn, si acu se intampla la fel dar am vecini gospodari care au inceput cu bormasina.De marti am intrat si eu in concediu de odihna si trebuie sa recunosc ca este chiar fain.Citesc, ma plimb, dorm, mai fac prin casa una alta si ceva mancare si cam asa au trecut cele 2 zile de cand stau acasa, nu e rau.Anunt ca si eu am avut o noapte cam ciudata, m-am foit rau de tot, iar cand m-am trezit parca ma dureau toate cele.Le spun si eu bun venit acasa mamicilor si sa-si intre in ritm cat mai repede si sa se bucure de cei mici din plin.Marcela super faina camera lui bebe, i-am aratat-o si lui tati si mi-a spus ca va trebui sa ma multumesc doar cu chestii lipite.Yagmur, ai o prietena super, mai bine o imprumuti si la altii caci eu chiar as vrea niste pereti asa frumos desenati.Noi suntem bine in general, bebele se cam agita de vreo 2-3 zile cam tare dar incercam sa facem fata, iar aseara m-a cam intepat si sub burtica, ma intrebam oare sa iau si eu un no-spa cand ma mai ia?Bulisor 35+ Mara

Mergi la inceput