Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 30
dandusa spune:
IRINA,bafta muuulta ,sintem alaturi de tine,sa fie bine!!

Fetelor,mi-ati lipsit azi,dar am avut treaba pe afara si deci am fost plecati,bb a fost cumintica ...,apoi am avut musafiri si am facut si baita si uite asa...,a trecut ziua de azi..
Noi sintem bine am avut un mic show ,nu putea sa faca kk,dar s-a rezolvat si acum este adormita pe jumatate.
Noi azi am cumparat bradul si binenteles ca l-am si impodobit,am luat cadouri de craciun la nepotei si apoi am constatat ca ,Crinutei nu i-a luat mami si tati nimic.Sintem tare ametiti...,miine mergem special sa-i luam cadou de craciun,il impodobeste mami si i-l pune sub bradut ca si celelalte.Am sa va fac pozici.
CHRIS,
fumoasa grasunica ta si cel mai mult imi place poza cu obrajorii rosii,sa va traiasca,sa fie sanatoasa.
DIANOCICA,
super dragute pozele,sa va traiasca bb ,sa creasca mare
LAVINIA,
chiar ieri cautam sa vad si eu pe bb,azi am gasit pozele...,sa va traiasc a,sa cresca mare.
RUXANDRA,
emotionant,am plins cind am citit mesajul si imi imaginez prin ce ai trecut,sa dea domnul sa fie sanatos si nu mai aveti probleme.Va pooopam tare pe amindoi.
Sa mai intri pe la noi,te asteptam.
BAMBO,
poooopici dulci la doua fetite dragute foc.

MONIQUE,
mersi de reteta,am inteles ...,bine ca se congeleaza ...,daca stau sa ma gindesc as pute sa congelez si kekul..,nu?Pai asa este super ,imi fac provizii din timp si cind am pofta ,bag la ghiozdan..
Vroiam sa te intreb de masina ta de cusut...,este din asta noua ...?As vrea sa-mi cumpar si eu una din Carefour,dar eu nu stiu croitaorie...,crezi ca as putea sa ma descurc fara sa am ajutor?Este simpul?
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
dandusa spune:
KOKORINA,
si noi va poooopacim tare ,ma bucur mult ca-ti place numele printesei mele...,poate la a doua fetita...,sa-i pui numele de Crina,nu?
Draguta povestea din copilaria ta cu prietena ta imaginara...,mai povesteste-ne.

AELITA,
eu am doua sutiene speciale de care sint nelipsita,sint suuuuper comode,eu le port numai pe ele,cind spal unu ,il port pe celalalt si invers...,unul este marimea care o aveam inainte si unul este cu un nr mai mare.Mie nu mi-au crescut sinii,sutienele care le aveam ,imi vin si acum...In perioada "furie",nu imi venea ,dar acum...imi vin.Or sa-ti fie foarte folositoare si tampoanele speciale,alaptezi la un sin si curge si celelalt...
MAMAANA,
bine ati venit acasa,sa fiti sanatoase toate trei,sa aveti laptic din belsug si sa ne pui si noua pozici cu printesele.
DOLORES,
mai ,dar ce flacau frumos ai...,mai,mai ...,zau ca vor face coada fetele ..,nu gluma .

RALUCA,
acum am apucat sa vad si eu pozele cu fetita voastra...,sa va traiasca sa creasca mare si frumoasa..Mie imi pare ca seamana cu tati...,nu?

FATIMA,
cum mai este Eva?
CLEO,
ai reusit?Daca nu...,mai explicam o data ...,ce zici?
MIRONA,
pe unde sinteti?Profitati de vremea frumoasa....si iesiti afara?Hai la birfa.Ce face Karinuta?

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
aelita spune:
asiza,mama,ce vrednica ai fost!!! eu nu stiu ce am ca mi-e lene de orice!!
donia il pot da inapoi in 15 zile,sau 30,nu mai stiu..Si oricum,eu de cate ori imi iau ceva gresit,nu ma mai duc sa le schimb,raman cu banii dati,am o boala grea cu mersul inapoi,ca nu mai ajung.
si nu stiu cat de mare sa il iau,asa ca mai bine il iau dupa ce nasc,in spital ma descurc si eu cu sutien normal,cred,ca mi-am luat doua pe masura actuala.
pt ca vreau sa imi iau si eu 2-3 din alea de alaptat,sa nu stau sa il spal sa il ususc..
chinico,pai cate geamuri ai maica ??
ce frumoasa e si LAVINIA!!!
CHRIS vad pozele!!!! bravo!!! arati bine!! si Alexandra frumoasa si grasuna!
te asteptam maine acasa!!!
dolores 
uite -l si pe scumpul de bebe Davidut al Dianei !!grasunelul!
bamboletta,nu stiu de ce nu ii place in casa...are ea ceva ce nu ii convine,poate e prea cald,poate vrea zgomot de afara..afara aerul o oboseste,daca aiputea sa o scoti putin,si apoi sa o aduci adormita in casa..sau nicia sa nu merge?? adica sa nu isi faca tot somnul afara,poate continua in casa.sau simte cand intra ? vezi cum e aerul in casa,poate e prea cald,poate are nevoie de putina umiditate...nu stiu ce sa zic...
irina
sa ne revedem cu bine !!! te ateptam !!! sa fie toptul bine,repede si usor,si sa veniti sanatosi acasa!
dandusa,neaparat imi iau sutien de alaptat,dar vreau doua trei ,patru...si sa nu iau degeaba mici de acum.sau sa iau acum doar unul,si mai tarziu 2-3.
si asa mi-am cumparat niste parasute de chiloti,eu care am avut tanga oana acum!rade al meu de mine rrrrau !!!!
36+
lory32 spune:
Multumesc pentru raspunsul de pe yahoo mail. Cum va spuneam, sunt o proaspata mamica de Deliuta, care s-a nascut pe data de 10.11.2006. Am nascut normal, fara epidurala, destul de repede cu d-na doctor Tomescu Aneta- o persoana extraordinara, om in primul rand. A venit, a stat cu mine tot timpul travaliului, la insistentele ei am nascut normal, desi mi-a fost un pic frica avand in vedere ca am totusi 32 ani- dar pana la urma a fost ok, fetita mea a fost mititica- 2.900kg si 50 cm si de aceea doamna doctor a insistat sa nasc normal. Privind inapoi, eu zic ca am facut bine ca am avut incredere in ea - m-a urmarit tot timpul sarcinii, luna de luna- pentru ca pana la urma a fost totul bine, eu mi-am revenit foarte repede, deja dupa 2 ore m-am ridicat singura din pat sa merg sa imi vad copilul. Acum am crescut si noi, avem 3.900kg, suntem o mancacioasa, chiar daca eu nu am avut deloc lapte, trei picaturi amarate, cu toate injectiile si tratamentele naturiste de rigoare. Mancam lapte praf Topfer, ne place si se pare ca ne si prieste, tragem din biberon cu toata pofta, suntem destul de cumintica, cu exceptia crizelor de colici, in rest noaptea dormim cat de cat, ziua mai putin, ne uitam pe tavan si pe pereti si ne-am cam invatat in brate.Acum ne frichingim prin somn, parca impingem vagoane la gara, dar e bine ca dormim, mai putin eu, mi-a sarit somnul,ca la 3 s-a trezit fomila, a mancat portia si a adormit mancand.Sper ca o sa ma adoptati si pe mine in gasca voastra sa vorbim cate in luna si in stele. Va pup!