Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 29
Donia spune:
Ati visat vreodata ca sunteti pe forum? Mie mi s-a intamplat a doua oara azi, citeam ca dandusa si dolores sunt surori si ca mai au inca o sora care avea ceva probleme, si ma gandeam, ia te uita, parca scria Dolores mai demult ca sunt 3 surori!
Chris, ai o minunatie cu falcute! Sa va bucurati de domnisoara voastra!
asiza, ma sperii! Te rog eu, nu te mai grabi, ca mi se face frica. Am impresia ca daca te apuca nasterea maine, pe mine ma va apuca maine seara. Si nu vreau asa, eu vreau sa merg la programare, inca nu mi-am facut nici bagajul, nimic! Hai sa nastem cand suntem programate, te rooog!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dianocica spune:
cris ce semana mititica la nasuc cu mama ei...
am pus si noi poze, habar n-am sa pun link, am vazut ca ati vb de asta mai devreme dar nu pot sa ma concentrez...
http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762332810528
asiza gata, si tu? cezariana zici...sau cum vrea bb...tin pumnii
aelita, yagmur, dandusa, ramsan, kokorina, bambo, saryta, danutz, deea, cristina va
mult pe toate, inclusiv pe cele pe care le-am omis....
inca ne chinuie treba cu lapticul si mi-e o groza de noaptea asta...ca si ieri si acum 2 zile a fost super cumintel ziua si noaptea....l-au chinuit colicii aia....azi de la 2 la 6 am am facut toti ture pe langa el...si nimic...eu aveam si sanul infundat...horror. sper ca la noapte rezolvam mai usor...
am editat pt un 'almanahe' mic
dianocica
fericita de bb davidutz
dianocica spune:
kokorina am citit povestea cu parturile. foarte tare. am ras cu lacrimi... ce mult ma bucur ca sunteti toti 3 ok....va

panaa am stat in aceeasi rezerva....foarte ok. 
o sa intru cat de curand sa va spun povestea...
dianocica
fericita de bb davidutz
romaria spune:
Multumesc de primire 
.
Cris 80 mie nu mi-a spus niciodata cat are bebe la eco..stiu ca pe la 19 sapt mi-a zis ca ar fi mai mare cu 5 zile in rest nimic nici o greutate. Iar faptul ca-mi face mai devreme ea imi explica ca nu cumva sa intru eu in travaliu mai devreme. In fine sper sa nu fie probeleme .
Un we placut,
Romaria
36+
doradora spune:
o fi bebe ceva mai mare si poate stie doctorita ce stie. daca vrei sa nu mai ai nici o neliniste, poti merge la un consult la un alt dr, sa vezi si o a doua parere.
dianocica sa va traiasca! e un dulce si are asa niste ochisori...
dolores de laudat pe david l-am laudat deja, acum te laud si pe tine pt ca te-ai tras la fata. ma obisnuisem din pozele tale cu o figura ceva mai rotunjoara. cat ai pierdut tu in greutate dupa nastere? ce n-as da sa revina si capul meu la normal!
chris +
alexandra
bebe alexandra
doradora spune:
maine ne externam si ajungem acasa, numai noi si cu bebe. o sa fie interesant...
tot maine vine si pediatra, sunt curioasa cum ne-om intelege.
stiti ce scrie in brosura data de la spital? ca cica sa nu poarte caciulita in interior decat daca e bolnavior copilul. asa o fi, da` aud asta pt prima oara.
cred ca ma culc, ca sunt rupta. alex e deja in pat. e modest de nu mai poate. ii ziceam ca e un tatic model, la care el: pisi, e mare diferenta intre un tatic model si unul perfect!
uitati-va si voi-eu incerc sa fiu draguta,sa nu pierd ocazia sa ii recunosc meritele cand e cazul, iar el e cu nasul pe sus!
chris +
alexandra
bebe alexandra
bamboletta spune:
Salutare 
Azi Antonia a plans toata ziua in afara de cand am fost la cumparaturi atunci a dormit dar cum intram in casa plange,azi noapte a fost f cuminte s-a trezit la 5 ore sa pape si chiar o laudam dar azi mi-a scos peri albi
imi era asa mila de ea
Acum am reusit sa o adorm cu feonul sa vedem cat doarme
Fetelor i-am cumparat cercei la printesa
sunt asa frumosi,eu vreau sa-i pun dar sotul zice sa mai asteptam,dar nu stiu unde am auzi daca se incep a face vaccinele nu e recomandat si dupa 6 luni ii mai pot pune si parca nu as vrea sa mai astept atat
voi ce sfat imi dati? ii pot pune si daca incep vaccinarile?
Kokorina- wow lui Pascal ii place de Antonia?
ce misto
numai ca mai avem un candidat la printesa
zmeul lui Ramsan Rares
acum na sa vedem care o cucereste 
Intradevar ai fost tare daca ai reusit sa faci toate astea bravo
esti super mami 
Lavinia_p-ce flacau mare ai seamana tot cu mami
un scump ce sa mai,o sa stea gagicile la coada

Dianocica-am vazut si pozele tale f.faine e asa scump si dragalas
Chris80-in sfarsit te-am vazut ![]()
ce domnisorica frumoasa ai
seamana cu mami 
Dandusa-unde esti?si Crinuta i-ti face peri albi?

Bamboletta si
bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006) 
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
Irinabr spune:
Buna seara...
este ultima oara cand va scriem in formatia asta... nu stiu cand voi mai putea intra pe forum ca maine e ziua cea mare..
Multa bafta mamicilor si curaj pentru gravidute.
Irina Matei si Mihnea 

BB 39 sapatamani- Matei Cristian si baietel de 7 ani si 10 luni (Mihnea)
Raluca_u spune:
Ruxandra ce ma bucur ca ai mai intrat. pupici multi de la mine si de la Adinuta pentru Grigore care e un invingator si pentru tine.
Irina mult curaj pentru maine si asteptam vesti de la tine.
Aka tu ce mai faci ca de mult nu te-am auzit?
pupici fug la culcare.
Raluca cu
Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.