Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da

quote:
Originally posted by asiza

Fetele cu cezariene..intrebare: V-au legat de maini in sala de operatie???

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Salutare! fetelor unde gasesc si eu informatii despre indatoririle si obligatiile medicului pediatru , caci ieri m-am enervat rau de tot...Am fost sa imi iau concediul medical de la medicul de fam(care e pediatru) si dupa ce k nu m-a bagat deloc in seama, cand am intrebat-o pe asistenta cum tb sa procedez dupa ce se naste bb, cand va veni d-na dr la noi...de cate ori , ce si cum...mi-a raspuns asa in doi peri..." da ce sa caute dc nu sunt probleme"? La care eu ii spun k nu mai am copii si nu voi sti dc sunt sau nu proableme, ea imi spune:"cumpara-ti cartea mama si copilul si ai sa inveti!".
Bine k nu m-a trimis sa fac facultatea de medicina.....
De-asta va intreb dc aceste vizite sunt obligatorii pt medici, sau le fac doar cei cu adevarat profesionisti si cu drag de meserie..

Madalina 39+,

poze,

Madalutza, schimba medicul NESIMTIT si NEPROFESIONIST!!! Nu e la latitudinea lor...sunt obligati sa vina cel putin odata...si la tine, ca lauza, si la bb medicul pediatru/de familie la care-l inscrii! Nu e obligatoriu sa-ti inscri copilul la medicul tau!

Disney bb

Mergi la inceput

Dolores, cu prompitudine ...Mersi de raspuns...asa auzisem si eu...nasoool...dar probabil ca atunci nu-mi va mai pasa prea mult!

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dragele mele mersi de galerie deja ma simt mai bine va stiu aproape...si ruxmax naste maine cu mine, sa stiti !

aoleu, cum sa ma lege de maini? de ce? sa nu ii luam la pumni de durere sau ce?care e rostul?

asiza, nu mai citi povesti cu monstri pe net, o sa fie bine !
desiree

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

dar de ce conteaza asta pt tine?crede-ma ca pana iti vei da seama ca-ti leaga mainile,ai si adormit

quote:

Dolores, cu prompitudine ...Mersi de raspuns...asa auzisem si eu...nasoool...dar probabil ca atunci nu-mi va mai pasa prea mult!

Disney bb

poze dolores

Mergi la inceput

bratele le leaga.nu te teme...normal ca e mai in siguranta asa

quote:
Originally posted by desiree

dragele mele mersi de galerie deja ma simt mai bine va stiu aproape...si ruxmax naste maine cu mine, sa stiti !

aoleu, cum sa ma lege de maini? de ce? sa nu ii luam la pumni de durere sau ce?care e rostul?

asiza, nu mai citi povesti cu monstri pe net, o sa fie bine !
desiree

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

poze dolores

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolores

dar de ce conteaza asta pt tine?crede-ma ca pana iti vei da seama ca-ti leaga mainile,ai si adormit

quote:

Disney bb

poze dolores

...ca sufar de claustofobie......

Atunci facem galerie si pentru Ruxmax!!!!

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dolores, id-ul de mess este dana_rauca
merci mult si pupici!
Danutz, 40s+3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor....eu sunt asa pe fuguta ca de obicei....am mai pus ieri sau alaltaieri o intrebare pentru cele care au nascut cu cezariana....mie mi-a aparut o scurgere galbuie...asta inseamna ca sunt pe sfarsite lohiile...si la voi cat a durat...??Va rog lamuriti-ma ca sunt stresata....!
Dandusica...multumesc pentru complimentele facute lui Mark...este tare cuminte la baita si la schimbat...in general e un copil cuminte doar ca acum daca ne supara colicile suntem mai nervosi...
Marcela...stiu ce grea e asteptarea asta....curaj si ne rugam sa fie bine....
Eu fetelor sunt terminata....am la lapteeeeee....alaptez..ma mai si mulg cu pompa....si tot mai am...nu stiu de unde curge atata....trebuie sa-mi leg de sani doua bidoane....
Asiza...m-a legat si de maini si de glezne si peste picioare se pune o curea lata...e un pic sinistru dar dupa ce adormi nu mai stii nimic....!
Dolores... si tie si la Davidutzu....poate imi raspunzi tu la intrebarea cu lohiile....

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Raluca , cu gandul ca bb o sa fie bine :) rezist la orice!!! Si noi va pupam pe amandoua, dar inca din formula 2in1 :)

Pupicei, Ingeras 38+ Maya Maria

Mergi la inceput