Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
crinuta spune:
Ma bucur ca sunteti de acord. Erica, nu e dambla, e chiar foarte bine asa.
Eu sunt si adepta mancatului direct din frigider. Eu ii dau iaurtul de ex. direct din frigider, indiferent cat de rece e.
La fel procedez si cu suc, apa.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
crinuta spune:
Pai haideti sa o lasam pe weekend, ca sa fie bine pentru cat mai multe dintre noi. Mie mi-e indiferent.
Erica, eu nu pot deschide al doilea link..
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Fetele, multumesc de aprecieri la adresa lui Ruxi.
Crinuta, pai cum sa poti, daca e privat
?
Incearca acum.
Aaa, de la frigi le dau si eu, iaurt, fructe, uneori si apa.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Scumpi sunt si vad ca Ruxi tot langa Eric sta. Imi dau seama ce distractie e acolo.
Bubu, pai imi place masuta aceea. Cat a costat? Vreau si eu sa ii iau lui Rayan.
La Carrefour nu au, asa ca trebuie sa ajung la Auchen.
Crinuta si
Rayan
BESTUTZA spune:
Vazui poze de Erica cu pui motzatzi!Tare frumusei in pijama!Asa aratam si noi peste doi ani?
Amaya ,cata de vezi pozele!
Crinuta ,io nu vazui poze!Sau am citit in dunga?
Ubi,Si noi am fost la parada de 1 decembrie! A fost incantat da s=-a plictisit repede!Si pe urma ca sa-i fac pofta de somn am mers pana la Banu MAnta pe jos! Am venit acasa si a dormit 4 ore!!!!
Liviana,sa stii ca nu e nici pe departe Tudor un copil cuminte !Dimpotriva..Nu am timp sa va povestesc ce face , cat ma epuizeaza fizic si psihic...azi dimineata a luat cosul de gunoi pe care il tin in camere pt pampersi,hartiute de la birou ,coji de mar - scuipa dumenlaui - si l-a aruncat in tarc peste Ilinca...Va dati seama ca era sa ma urc pe pereti... Nu am avut incotro si i-am ars doua peste pampers si l-am pus in pat ..Am calmat-o pe biata fata care s-a trezit cu toate alea in cap... Si asa multe..De tolanit se tolaneste pe strada cand oboseste..si eu sunt si cu asta mica in ham...Si n altele...Da pe urma dupa ce vien si imi zice " ... beshti ?.." - ma iubesti? va dati seam ca imi trece tot...
Ma duc sa fac baie copilei !Va pup si dc mergeti la Don Taco poate trecem sa va vedem...
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
crinuta spune:
Bestuza, eu nu am pus poze, doar Erica a pus, dar in acele poze apare si Rayan.
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
Offff fetelor, abia asteptam sa va vad, iar amanam...Crinuta, dar Lavinia mai este in tara in week-end?
Cu calitul piticilor eu sunt deja vestita aici in zona, toate babele se iau de mine cand il vad pe Andrei fara caciula (cand sunt peste 10 grade dar extrem de frig in opinia lor) sau imbracat mai subtire decat nepotii lor, ca sa nu mai vorbim ca in ultimile zile toata lumea ma ia la rost fiindca nu-i pun fular (si nici n-o sa-i pun vreodata, eu il consider incubator de bacterii si virusi), iar cu sotul ma cert mereu cand ii dau diverse direct din frigider. Dar uite-asa baiatul meu a racit de 4 ori in aproape 2 ani si n-a luat in viata lui antibiotic, fiindca are mama nebuna!?!
Bestuza, io cred ca sunt cam obosita dar nu inteleg mesajul tau catre mine, scuze
.
Sa inteleg ca stai pe aproape de Don Taco? Tare as vrea sa te cunosc si sa-ti cunosc minunile.
Oana
30+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
bubu05 spune:
V.Erica, sunt scumpi rau copilasii tai in pijamale!
Nici eu nu pot in we, am scris mai sus. Maine sau vineri. Ne hotaram?
Amaya, nici eu nu-i pun fular, decat f. rar la gat, daca nu are helanca, manusi rar de tot, poate cand e zapada, din frigider papa si el iaurtul.
Crinuta, 500.000 a fost masuta cu scule, erau si mai mari pe la 750.000 sau mai mici, multe modele.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Amaya, nici Rayan nu poarta fular.
Bubu, e rezonabil pretul. Mai mare nu as vrea din lipsa de spatiu.
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
Hai ca m-am tot tinut sa va intreb ceva si am uitat. Astazi am observat ca lui Andrei ii curge un ochisor. De fapt este impropriu spus curge fiindca realitatea este ca se colecteaza o secretie alba (arata exact ca urdorile, scuze, nu stiu cum sa-i spun altfel) in coltul ochiului drept. L-am tot sters insa in cateva minute apare iar. Arata cam la fel ca atunci cand era nou nascut si avea canalul lacrimar infundat. Aveti idee ce poate fi? A mai avut vreun pitic ceva similar?
Oana
30+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele