Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
BESTUTZA spune:
Mirela,
Si Tudor si Ilinca au acelasi tip de ten..
Alina...bine ai revenit
Bubu,
Super filmuletzel!Tudor cum a auzit cutiuta muzicala s-a instalat la mine in brate!Si da-i dans!
Mie imi merge ff prost tastatura!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
bubu05 spune:
Liviana, Bestutza, ma bucur ca v-a placut Vladutzu si promit sa fac si altele cand vorbeste.
Liviana, e super, super tare bebele care danseaza!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
tomasa spune:
V.Erica, oferte nu stiu inca in ce masura vor fi. In acest moment stiu doar ca toti copiii care vor veni se vor distra. E pista de carting, tobogane, loc din ala de sarit, multe programe de divertisment, etc, etc. Acum vin din pavilion si e superb amanejat, cu scena pt. prezentarile de moda, cu baloane, atmosfera va fi misto cu siguranta. Sunt si firme cu hainute si cu jucarii, Lego, Fantacolor, Loris, Cool Kids, etc. etc. Avantajul e ca sunt toti grupati si ca gasesti tot ce-ti trebuie, daca ai cumparaturi de facut, in acelasi loc. Pe de alta parte, cu toata sinceritatea, la Baby Expo oferta e mai bogata si ai mai multe branduri prezente. Daca vrei maine iti spun mai multe. Numai sa apuc, ca am la treaba...
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
bubu05 spune:
Inca un www.dropshots.com/day.php?userid=135563&cdate=20061207&ctime=103845" target="_blank">filmulet ![]()
Oana si
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
M-a pus ... sa citesc la cabinetul psiho si acum mi-a intrat in cap ca daca Rayan are ceva de nu raspunde la intrebari cu da sau nu si mai am putin si ma impusc
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
bubu05 spune:
Hai, ma, Crinuta, nu te stresa! copilul intelege tot, spune multe cuvinte, aude mai multe limbi, e perfect normal. Cand o incepe sa spuna numai "nu" atunci sa te tii! Pe bune, linisteste-te!
Oana si
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
L-am tuns putin de tot, doar cateva buclisoare i-am tuns, sa nu zica lumea ca am fetita.
Nu-l mai duc la frizer, deoarece data trecuta in Saudi, a facut ingrozitor la tuns. Ma si mir cum de l-a tuns atat de bine.
In plus, lui ii sta mai bine cu par mai lung putin, nu tuns ca la armata, asa ca, retusuri usoare pot face si eu, iar pe mine ma lasa fara probleme.
Fetelor, vroiam sa va povestesc ce impresionata am fost azi la leagane.
Era acolo un baietel caruia eu i-as fi dat vreo 3 ani ( mai inalt si solid decat Rayan) si avea 1,9 ani, dar, ce m-a impresionat a fost bona lui.
Eu am crezut ca e mama lui pentru ca se purta atat de minunat cu copilul ( cum ii vorbea, canta) incat e greu de crezut ca o straina sta sa faca asa ceva, mai ales din ce povesti horror am citit pe forum despre bone.
Tipa este tanara si e clar ca iubeste copiii. Ce sa spun, mai rar asa ceva. Si baietelul o placea, se vedea clar.
Deci, mai exista si bone bune,dar... sunt atat de rare....
Bubu, doar cu vorbitul am treaba, in rest il stii cat este de sociabil si prietenos.
Tipa asta vazand cum se duce Rayan la baietel sa se joace cu el m-a intrebat daca mai are frati, deoarece e atat de sociabil, si a fost mirata cand a aflat ca e singurul nostru copil.
Crinuta si
Rayan
alina_gabriela9 spune:
Crinuta, o bona buna si atit de grijulie este o rara avis. Nu stiu daca ti-am povestit, insa nasa mea a avut parte de o bona perfecta, care in parc se dadea drept mama copilului. A fost atit de speriata incit a inceput sa sape in trecutul acestei femei si asa a aflat ca bona ei perfecta (careia nu avea ce sa-i reproseze privind ingrijirea copilului) avea probleme psihice grave. Eu am ramas foarte speriata de aceasta poveste, asa ca in momentul in care aud de o bona grijulie, ma gindesc ca acele mamici sint cu adevarat norocoase ca au gasit astfel de persoane. Si eu am ajuns la un moment dat sa vizionez niste bone la o agentie, insa am fost dezamagita si instinctul mi-a spus sa nu-mi las copilul cu nici una dintre ele. Asa ca m-am intors la mama si soacra. Sper ca pina in septembrie, anul viitor, sa reusim sa ne descurcam in aceasta formula, apoi poate gasim o gradinita potrivita.
In privinta raspunsurilor cu da sau nu, chiar nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi. Problema apare doar cind acest simptom insoteste o stare apatica, ori Rayan numai apatic nu este.
crinuta spune:
Alina, asa e, unele sunt bolnave, dar pe asta am urmarit-o fara ca ea sa ma observe si apoi cand am intrebat-o " cati ani are baietelul Dvs." mi-a spus ca nu e al ei, ca doar se ocupa de el.
Ca sunt rare, asta e clar din pacate si putine femei/fete au vocatie pentru asa ceva.
Uite, eu sunt o norocoasa care a avut noroc de o bona extraordinara, care m-a iubit ca pe copilul ei si datorita careia am capatat o rezistenta la boli.
In ceea ce il priveste pe Rayan, ai dreptate, el nu e deloc apatic, din contra, e plin de energie, priveste fix in ochi, rade, are un simt al umorului cum rar am vazut, dar....na, am si eu un fix. Vreau sa nu mai repete dupa mine ci sa raspunda.
Dupa ce am scris mesajul initial, mi-a cerut sa ii spal mana. M-am bucurat ca mi-a cerut asta, manca-l-ar mama.
Bubu, m-am uitat la filmulete, dar nu aud ce zice deoarece nu am sonor de cand mi-a fost reinstalat windows, dar lasa ca o dreg eu cumva si apoi sa imi tot trimiti filmulete.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Fetele, ati vazut linkul asta:
http://www.youtube.com/watch?v=Aus7I7MhaOM ?
Un bebe de 25 de luni danseaza breakdance! E incredibil! Se incarca mai greu filmuletul, dar merita vazut.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Wow....., wow, wow, jos palaria. Copilul asta e nemaipomenit!!!!!
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.