album foto

album foto | Autor: eleņia

Link direct la acest mesaj

buna sunt mai noua pe aici s vreau sa stiu s eu cum se aloca albumele foto
ce sa spun aveti niste bbii super sa va creasca mari,sanatosi s voiasi
al meu pe langa faptul ca are colici in ultimul timp mai s vomoita dupa ce mananca sau daka nu imediat mai tarziu,la inceput am crezut ca e din cauza faptului ca este ff agitat s neastamparat acu nu stiu ce sa mai zic mai ales ca scotem gazele dupa fiecare masa
cred ca joi o sa mergem la doctor ca aici maine e sarbatoare s nu lucreaza nimeni
suntem prea mici sa stim de mas nicolae sau mas craciun dar mami ne canta colinde chiar daca nu are voce dar noua ne place s zambim fericiti
asteptam sa vedem ce reactie are la beculetele colorate din pom
elena mami de darius stefan
sarbatori fericite tuturor mamicilor taticilor s nu in ultimul rand bbicilor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

se asteapta sa ai o luna de cand esti inregistrata si dupaia se aloca albume photo.

Dar daca nu vrei sa astepti o luna poti face cont pe yahoo photo sau webshots sau multe alte site-uri si sa dai link direct de la album.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

multumesc pt informatie
sunteti super
elena mami fericita dedarius stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Eu sint membra de aproape doua luni si totusi nu mi s-a alocat cont de ablum.
Ma gindeam eu, la care luna trebuie sa astept? Poate la aia de pe cer? Nu am nevoie neaparat de cont de album, dar ma distreaza aceste afirmatii...

Poate mi-l aduce Mos Nicolae? Ma duc sa-mi curat ghetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

desi nu am fost prea activa si eu am ceva vechime pe aici si tot nu pot sa pun poze .......oare de ce? imi da eroare siimi spune sa iau legatura cu admin.

silvana.ady si eu ma gandeam la Mos .....dar trecu si el si nimica,nimica........

stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu stiu ce eroare iti dadea, dar pozele nu apareau pentru ca erau nemoderate.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Inca o saptamina si serbez trei luni pe forum!
Nici urma de cont de album...

Da' mai astept. Cind e Boboteaza? Poate atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

salut...
Demult n-am mai intrat pe forum dar acum am vazut ca s-a mai imbunatatit cu multe chestii si chiar e bine ca ca avem acces la album ..
Acum incerc sa imi pun si eu poze pe album dar nu imi primeste nici o poza. Toate pozele mele din calc depasesc 100mb..
chiar nu pot pune deloc????

poze fff recente cu Ioana

Mergi la inceput