Machiajul si lentilele de contact

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Am inteles, sa traiti!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by mira_m

Multumesc mult fetelor!

Vad ca e ok si nu mai am nici un dubiu in a-mi pune lentile de contact. Trebuie sa recunosc ca aveam o oarecare strangere de inima.

Am totusi o intrebare. De ce machiajul se face inainte si nu dupa ce-ti pui lentila?

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Cand iti pui lentilele trebuie sa ai ochii nefardati, mainile proaspat spalate si sa fii cu ochi-n patru! Lentila fiind o pelicula foarte subtire si delicata, umeda din solutia in care o pastrezi, interactioneaza foarte rapid cu orice ai avea pe mana (scame, creme, etc) si te vor ustura usor ochii pana la lacrimare, imediat ce o aplici pe ochi. Poate este nevoie sa te stergi la ochi, poate este nevoie sa o scoti si sa o cureti (solutia mea nu necesita 8 ore de dezinfectare, se poate curata instant), poate este nevoie sa te freci la ochi pt. a pozitiona cat mai corect lentila pe iris, etc. sunt multe evenimente pe care le poti intampina, cel putin pana cand iti capeti experienta necesara sa le manuiesti. Daca esti fardata, in traseul tau cu lentila spre ochi, o poti atinge de pleoapa si se umple de fard, sau poti lacrima si atunci se duce fardul, etc. Daca ti-a intrat un gunoi cat de mic intre letila si ochi, il simti ca si cand ai avea ditamai stanjenul. Asa ca pastreaza mainile si ochii cat mai curati, daca nu vrei sa pleci cu ei inflamati pe drum. Nu trebuie sa te sperie toate astea, sunt chestii normale pt. cei care poarta lentile, cred ca toate fetele le-au patit.

Mie mi s-a intamplat sa-mi pierd lentila sub pleoapa si sa nu o mai gasesc. Eram la munte, purtasem lentilele toata ziua, imi simteam ochii obositi si ma tot frecam la ochi. M-am tot frecat, pana cand am indoit lentila in doua si a intrat sub pleoapa, nu as putea sa va spun unde, dar nici nu o mai simteam, nici nu mai vedeam si am crezut ca am pierdut-o. Dupa ce am cautat in toate locurile posibile (este tare frustrant sa te apuci sa-ti cauti lentilele pe jos), m-am gandit ca totusi nu avea unde sa cada, as fi gasit-o. Intr-un final, am regasit-o si am scos-o de unde se ascunsese. M-am simtit tare usurata!

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Apropo, stiti ce preturi se mai poarta la lentile anul acesta? Ar trebui sa-mi cumpar un alt set si nu am avut timp sa ma interesez. Si-a cumparat cineva de curand? Ma intereseaza cele incolore, pt. vedere si cu valabilitate 1 an sau mai mult, daca exista.

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Eu port combinate si se pare ca sunt in cutii de 6 buc. - 170 Ron.Dar ale mele sunt putin mai scumpe!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Port lentile de contact de citiva ani. Nu prea ma machiez la ochi, doar ocazional si numai cu rimel obisnuit. Cel rezistent la apa imi da senzatia ca am genele incarcate.
Dupa ce ma spal pe miini nu ma sterg cu prosop ci le usuc asa, in aer, asta din cauza ca scamele de la prosop imi ramineau pe miini si nu le vedeam, iar cind imi puneam lentilele la ochi simteam de parca aveam, vorba fetei de dinainte, ditamai stinjenul.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu ma machiez in fiecare zi si port lentile in fiecare zi de vreo 10 ani . intai imi pun lentilele si dupa aia ma machiez. seara scot lentilele si ma demachiez . asa e cel mai comod pt mine
sfatul producatorilor e insa sa pui lentila sa te machiezi, seara sa te demachiezi si dupa aia sa scoti lentila.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mira_m

Eu port combinate si se pare ca sunt in cutii de 6 buc. - 170 Ron.Dar ale mele sunt putin mai scumpe!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

170ron perechea sau toate cele?? Acum un an eu am dat pe o singura pereche 300ron, de la Optinova. Mi se pare ca in banii astia au intrat si samponul si solutia de pastrat Boush&Lomb. Ma astept acum sa fie mai mult, dar cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

eu imi iau COOPER VISION de la EBA optics de pe calea victoriei, cu 650.000 lei perechea de lentile pt o luna + solutia de curatat.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BillyBilly

170ron perechea sau toate cele?? Acum un an eu am dat pe o singura pereche 300ron, de la Optinova. Mi se pare ca in banii astia au intrat si samponul si solutia de pastrat Boush&Lomb. Ma astept acum sa fie mai mult, dar cat?

Toate cele 6 lentile costa atat, mai precis cele trei perechi!174 de Ron, mai exact.
Dar mie imi trebuie doua seturi ca am dioptrii diferite asa ca voi va 340!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Am purtat si eu acum vreo 12 ani, dar am renuntat din cauza fumului de tigara din birou. Acum am o intrebare la voi, pentru ca ma bate si pe mine gandu sa ma reapuc:)) nimeni nu zice nimic de eye liner, atunci nu puteam folosi, a mai avansat stiinta si se poate folosi? Si daca da, cum il kiama?

Mergi la inceput