LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 9
camelia_daniela spune:
Offf, Ioana, imi pare rau !
Fii tare, mami, si ,asa cumzici si tu, ... va fi bine atunci cand va fi sa fie!!
Referitor la pauza, eu am auzit ca ar trebui sa fie de min 3 luni pana la 6 luni !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
lavi02 spune:
Camelia deci e de bine, ma bucur mult!!!
Ioana nasoala treaba DAR mergi si la medicul tau sa vada si el despre ce e vorba. Daca e sarcina pana in 6 saptamani cand ar trebui sa apara bataile inimii nu stiu in ce masura pot ei spune ca e compromisa. Daca e peste 6 saptamani de la UM se poate sa nu fie corecta data conceptiei, etc. - la Silvia nu s-au vazut bataile inimii la vreo 7 saptamani.
In nici un caz nu fa chiuretaj pana nu te vede un dr bun, in care sa ai tu incredere maxima. Asa zic eu.
Am citit multe cazuri pe forum in care un dr a zis ca e sarcina comporomisa si pana la urma copilul s-a nascut bine mersi. Nu vreau sa-ti faci sperante acuma, dar mai consulta un inainte sa faci un lucru radical (=chiuretaj)
Un pupic de la noi!
------
Am primit biletele la teatru, acum mergem sa ne destrabalam la Z, pentru Silvia. Tineti-mi pumnii sa nu-i iau nimic lui Nati ca n-are nevoie.
Apropo de asta, evit sa-i cumpar Silviei haine de fata cu ea din magazine de incredere (la care pot avea incredere in masura). Pentru ca vrea sa-si manifeste personalitatea asa ca atunci cand aleg eu ceva de care are nevoie, practic sau haine care sa se asorteze unele cu altele incepe ca aia nu-i place, ca vrea alta ciudatenie, etc. Pe cand daca i le cumpar eu "pe la spate" si le gaseste pe pat - surpriza cand vine acasa, e foarte incantata!
Madutza10 spune:
Ioana ,imi pare rau ca trebuie sa faci intrerupere !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by meems
Anda si Ina, si Rianna se mai loveste peste urechi. Bine, ca acum are si infectie intr-una din ele, dar o facea si inainte. Cand am mentionat asta pediatrei mi-a spus ca e normal sa faca asa in perioada cand ii ies dintii pentru ca nervii dintilor se termina fix dupa urechi.
Multumesc mult de tot ca ne-ai spus . Am vazut ca lovitul asta este popular in randul copiilor, dar chiar ma intrebam de ce fac ei asa.Lui Rachie ii mai iese un dintisor in partea de sus .
Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)
anda77 spune:
eu nu inteleg ce-i aia sarcina compromisa atat timp cat embrionul traieste si e fixat inca in uter mergi la alt ecografist. Iosup, de exemplu.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ela27oana spune:
noua ne place atre mult reclama de la cosmote,ce dinainte era nemaipomenita,tati deja visa ca asa va vb el cu daria cand va naste,dar el va fii acolo,are un fix,cand va naste fata lui nu va pleca de langa ea,barbatii tare ciudati uneori
Ela si Oana-Daria
leea_cv spune:
Fetelor sint gata.Io am clacat.imi vine sa-mi iau zilele.Nu mai rezist.Nici azinoapte n-am dormit.E a 5-a.T e f rau.Din ce in ce mai rau.A dormit de la 21 la 24 si apoi NICI O SECUNDA.I-e tare greu mititelul si io nu mai stiam ce sa-i fac.Am fost iar la cabinet.A schimbat dr tratamentul.Are bronhopneumonie.Bocesc intruna ca-s o mare proasta.Io l-am imbolnavit cu mina mea.Cretina ce-s.Si acuma sufera micutzul asa de tare.In plus am racit si eu de la el.Ma doare capul,nasul curge/infundat,gitul imi ia foc.
Tb sa-i dau augumentin,fluimucil,ventolin,pivalone,panadol.Augumentinul se tine in frigider cu tot cu siringa aia? sau trebe pus dopul initial?Alte 7 zile de stat in casa.
Mai mult,nici moshu n-a venit.
N-am citit mai nimic in urma.N-am chef de nimic.Nici de viata.Doar Ioanei77 vreau sa-i transmit pareri de rau.Bine ca te-ai impacat.Esti o femeie puternica.In rest,iertare,chiar nu am citit.
Acum doarme T imbracat.A adormit in masina si l-am adus asa in casa.E nemincat,nasul ii fluiera,nu i-am dat medicam de prinz,dar doarme mititelul.E rupt si el.
Leea si Tudor (19.12.2005)
Ina869 spune:
Ioana, si eu zic ca si Lavi, du-te la alt dr.
Stiu din popor ca scurgerea maronie inseamna ca "esti insemnata" ( adica grvi). Si eu am avut scurgeri maronii cu ambele sarcini ( si inca ce scurgeri, ca nu se mai terminau!)
Haide, nu te lasa coplesita de vestea nasoala, poate ca ziua se va termina cu bine. Sintem atitea care ne gandim/rugam pentru tine!
Edit: Cami, bravo pentru vestea cea buna!
Bulucelul: mai, fi-tu este un chipes, o sa ai probleme mari de tot mai tarziu ( cu fetele atarnate de geamul lui! )
Feli mie imi place mai mult glow-ul asta decat precedentul!
I-am dat lui barbata-meu astazi dimineata cadoul de la mosu ( doua ccutii cu bomboane de ciocolata, lui ii place cioco la nebunie) si ma intreaba " si tu?? tie ce ti-ai luat?" eh, nimic, ce sa-mi iau? la care el, foarte tandru "lasa, ca impart jumatate din bomboane cu tine!"
mai, ce ti-e si cu barbatii astia!
Fetelor, eu am vechea problema: nu pot sa dorm!!! Ieri nu am stat o clipita, m-am obosit din greu, m-am culcat pe la 12 si la 5 am fost in picioare.
Simt ca inebunesc!!! Ce naiba fac hormonii astia??? Au intrat in greva somnului sau ce?
Ma duc sa mai stau intinsa in pat, poate-poate...
Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)