LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
lavi02 spune:
La multi ani celor ce se sarbatoresc azi!
Ina intalnirea forumistica a lui Virgil a fost in octombrie, dar pana la urma s-a stabilit we 28-29 in care noi n-am putut merge ca a fost ziua lui Nati. Asa ca am fost singurei in 13-14 la Predel, Paraul Rece si Bran.
He-he si we asta, ca tot a venit sora-mea la noi am bagat si o excursie. Vineri am vizitat Palatul Mogosoaia, iar sambata ne-am dus la mare : am vizitat Cetatea Histria si apoi am mancat in Constanta si ne-am plimbat un pic pe faleza. La Cetatea Histria e f fumos: e un muzeu nou amenajat din fonduri Phare, iar cetatea e mai mare decat ne-o inchipuiam si se intinde pana pe malul lacului Sinoe. Chiar frumos. Dar ca la romani, nu le-au ajuns fondurile Phare sa puna si niste panouri explicative printre ruine. In muzeu era o harta in care explica fiecare chestie ce a fost: sanctuar, basilica, locuinte, etc, dar daca aveai memoria scurta , ghinion, ca la fata locului nu era nici un panou.
Perle Silviutesti: o sa va mai zic daca va plac.
feli multumesc de link! Dar din pacate n-am eu timp sa combat si la subiecte din astea...
alina din pacate la ortopedice nu ma prea pricep ca n-am avut probleme. sa treaca repejor!
-------
Nati de la 10 abia a baut 120 ml de Junior. Of, of, mai, mai.... greu merge, mai ales dimineata.
-------
Bulucelu' eu sunt de acord cu fetele: e prea mic acum sa invete chestii din astea. Plus ca se poate arde rau. Mai bine pune ceva in jurul resoului sa nu poata ajunge la el. Sau la o inaltime la care Simonelul n-are acces.
anda aveam eu banuiala ca de cum incepi antibioticul se imbunatateste situatia. Asa se intampla intotdeauna cand chiar era nevoie de antibiotic. Un pupic pentru Nichita
Leea ce fain ca a functionat chestia cu sauna! Sper ca a dormit mai bine azi noapte Tudor.
Va pe cele care v-ati bucurat pentru bona mea, sper sa fie bine - macar 6 luni sa ne suportam reciproc, ca dupa aia iulie si august intru in vacanta. Daca ne chiar placem o pastrez si din toamna (sa vad atunci cum o platesc pe lunile lipsa - nu-mi bat capul de acum).
Ela si Buluci le sta bine tunsulici!
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi si LA MUUUUULTI ANI TUTUROR MAMICILOR-BEBICILOR SI TATICILOR CARE-SI SARBATORESC AZI ONOMASTICA!!!!!!!!!!
Noi suntem bine, a dormit ok, pana pe la 6 cand s-a sculat de foamete si a incercta io s-o aburesc si nu am obtinut altceva decat redicerea cantitatii mancate cand i-am dat la 6.30.
Aproape ca a spart si celalalt dinte de sus, dar nu de tot.
Pentru cadoul de Mos ne-am bucurat mult, am luat caruciorul de papusi imediat in primire si la plimbareala cu noi!!!!
Aluinush- prea mari sfaturi nu am pentru tine, dar ti diresc refacere rapida a piciorului!
Bulucel+Ela- sa le fie de bine copilasilor noile frizuri!
Bulucel, cica e dragutz Kievul, gen mai vechi asa..cred ca gasesti lucruri interesante. oricum io-s pe principiul ca oriunde ai cate ceva de vizitat si ceva interesant de vazut.Drum bun catre Suedia!
Ioaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaana77- amu am vazut si am tras untipat de bucurie de sa speriat la propriu Adila. Felicitaaaaaaaari si sarcina usoara si bb cuminta, sanatos si voios!
Lavi- felicitari pentru gasirea bonei. S-o stapanesti sanatoasa!
Catutza- imi are sincer rau. Condoleantze!
Feli-yac...gri, mai??????E muuuuuuuuuuuult mai rau ca verdele!
Dau send ca nu ma mai lasa pitic. Sper sa revin.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
foarte frumos, mdt, ca vedeti tzara, sunt muuulte locuri misto si aici, dar nu prea sunt promovate.
buluci, ha,ha,ha, pai nichita are acum cat par are simon dupa tuns! Eu vreau sa-l tund nemteste asa, dupa motz. desi imi place mult tunsoarea periuta f.mic la barbati, n-o sa tund in permanenta copilul asa, ca astia micii au farmec asa, cu zulufi. dar trebuie saptamana viitoare ca o sa-i ia motul din varful capului si astfel ar ramane punkist copilul, cu par de un cm in crestet si 4 cm la ceafa...
bulinul se intremeaza pe zi ce trece cu antibioticul. mai, daunator antibioticul, dar trebuie ca lucrurile mergeau foarte neplacut pe vremuri, inainte sa se inventeze
LA MULTI ANI NICOLETELOR SI NICOLAILOR!
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
andache daunator antibioticul cand e dat inutil si aiurea, dar cand chiar e nevoie...... nu mai stii scenele alea din filme de epoca cu gagica in pat, cu febra, delir, etc, ii puneau comprese, mai venea doctorul si ii extragea sange (nush de ce pe vremea aia se credea ca scosul sangelui are efecte benefice)....
Hai ca am luat-o razna.
E chiar frumos la Histria, merita mers. Drumul de la Navodari spre nord, spre cetate, e de un pustiu... zici ca esti la capatul lumii.
ioana_77 spune:
Se pare ca n-am fost cuminte anul asta:(
Mi-a zis la ecograf ca e sarcina compromisa, adica nu are nicio sansa, oricum vroia sa ma programeze la chiuretaj maine, l-am refuzat, ca vreau sa ma duc la dr mea.
Sa stiti ca-s impacata cu situatia, noroc de Maria, ca altfel ar fi fost nasol de tot. Poate e mai bine asa, cand o sa-i vina timpul la al doilea bb, sa fie bine pt el.
Numai ca nu stiu cata pauza e nevoie dupa un chiuretaj, stiti voi cumva?
pupici, sper ca nu v-am stricat ziua.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by lavi02
cameliaaaa ce a zis ieri doctorita nr 2?????
Lavi, doctoritza nr.2 a confirmat diagnosticul doctorului nr 1!
Deci acele manifestari ale Dariei au fost diagnosticate ca fiind "crize de ipsatie"! Deci ceva-ceva e , insa nu e nimic ireparabil! Ideea e sa incercam, pe cat posibil, sa-i atragem atentia in momentul in care face asa, sa vorbim cu ea, sa ne jucam, pana uita! Mergem pe ideea ca orice invatz are si dezvatz ... speram noi sa fie cat mai rapid!
Asaaaa, i-am refacut si eeg-ul ieri, pentru ca doctoritza nr 2 (prof. dr. Magureanu) a zis ca dupa eeg-ul de la Buzau ar putea spune ca Daria e bolnava de epilesie, lucru care nu e adevarat !!!! Deci conform noului eeg, Dariuca este ffff bine, adica eeg-ul este 100% CURAT, fara niciun fel de modificari !!!
In linii mari am asta e referitor la "problemele" nostre!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Madutza10 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!
Noki ,a dat rezultate uleiul ,aproape au disparut de aseara pina azi ,merci mult!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
madau spune:
Of, Ioana ce nasol..imi pare rau, lasa ca poate data viitoare va fi ok. Pana atunci, ai grija de Mariuca, sa fie cuminte, ordonata..ca o adevarata sora mai mare. Dar de ce era compromisa sarcina???
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Buluci spune:
A fost generos mosul?
Mie nu mi-a adus nimik, ca al meu e catolic si nu sarbatoresc sf Nicolae in stilul nostru!
Of, Ioana!Asta e, exact cum ai zis, poate inca nu esti pregatita ptr acest moment!Vine el atunci cind vrea Dumnezeu!
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon