LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buluci n-am de ce sa fiu deprimata. viata e scurta, trebuie sa ne suparam la lucrurile grele (de exemplu la cele grele reactionez mult mai prost decat altii, dar muuuult mai nasol), dar la chestiile minore...de ce? copilul meu nu are nicio boala cronica sau mortala, Doamne fereste, din incalzirea picaturilor n-a murit nicio mama de oboseala pana acum. Sunt chiar vesela. cum i-am dat antibioticul, cum si-a revenit bulina. e vesel, are stare subfebrila doar. se cam loveste peste ureche, asta ma enerveaza, dar altfel, ne revenim noi. eram nebuna cand imi ardea copilul ca soba, dar acum, cum bate vant de sanatate:))), cum ne-am inveselit.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

meems-uite aici poze cu tunsulica si ce credeti am gasit-o suita pe masuta ,cum a reusit numai ea stiehttp://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/detail?.dir=5aedre2&.dnm=87b9scd.jpg&.src=ph

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mai Bulucel cat as fi eu de suparata tu ma faci sa rad , ai un stil! Imi place cum te gandesti ca problemle aparute aici ti se pot intamnpla cu Simon, esti de coma. Mai stii cand l-ai verificat noaptea de febra, dupa ce patisem eu cu Che?Da' se vede, din tot ce scri, cat de mult il iubesti pe Simonel . Sa stii ca si eu am probleme de astea cu tati, uite, chiar azi, l-a lasat pe Che sa mearga singur prin casa (desi azi e prima zi in care a plecat singurel de tot pe distante mai mari) si buf! a dat pitiku cu capu' de plinta de la parchet. La care tati:"lasa, ca din astea mai pateste el". Degeaba ii explicam eu ca acum trebuie sa fim atenti, sa nu prinda frica...

Meems ma bucur ca Rianna e mai bine si ca dr. a revenit la sentimente mai bune. Multumesc de sfaturi, chiar asa ma si hotarasem sa procedez. Maine vine prietena mea, care e dr., sa i se uite in gat lui Stefan. sa vedem ce va spune.

Leea interesanta ideea cu coprocultura. mai ales ca la cate prostii baga in gura...nu e nimic exclus!

Lavi bravo-super pentru bona!!!!!!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor va multumesc pt sfaturi, idei!
Simina am facut cum ai zis, deja dadusem cu un unguent special ( nu stiu cat e de bun in cazul asta) si am pus o fasa elastica ( aveam doar una nu prea mare si nici prea teapana) si deja simt cum mi s-a incalzit laba si parca durerea care urca pe picior s-a mai calmat. Merci mult.

Varza nu am ca doar ce am facut sarmale zilele trecute

Ela haioasa foc tunsulicea ta.

Joy nu am inteles de ce stati toata ziua pe WC?

Lavi VICTORIE!!!!!!!!!! Mey din descrierea ta sa stii ca imi place si mie ce ai gasit. Si din berceni pana in tineretului parca nici nu e asa departe.

Leea deci Tudorica doarme si tu inca mai esti pe net???? Fuguta la somn sa recuperezi! Noapte buna.

Fee pe unde umbli? Ce mai faceti voi? Mai zi-ne si noua ceva. Vezi ca in wee asta sunt in FR daca am timp te sun.

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!

Mei, la noi s-a grabit mosul in seara asta si ghiciti ce ne-a adus!!!! Doua liniute roz
pupici si stare de spirit ca a noastra va doresc!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Alina, pe aici sunt ...abia am ajuns acasa si am de recuperat doua scutece .De fapt pana pe 10 dec suntem la salon nautique de la Paris si m-am intors acum ca vin maine nenorocitii de la agentie sa imi schimbe centrala ca nu mai mergea si maine plec iar .
Profit sa spun un sincer La multi ani celor care au facut anisorul de cand nu am mai intrat si un pup dulce Elisei !
Fug sa mut ce e de mutat ^pt maine .

Noapte buna si multa sanatate !

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ioaaannnaaa!!!!!!!!!!! FELICITARI!! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Lavi, bravo! Vorba Alinei, deja imi place si mie de bona ta.

Alina, ma bucur ca piciorul tau e mai bine.

Ela, vazut Uka tunsulica; Buluci vreau sa-l vad si pe ginerica periuta

Anda, uite ca m-ai bine-dispus si pe mine cu postarea ta, nu e dracu' chiar asa de negru.

Leea, ce bine ca T doarme dus! Somn "greu" si tie, sa va odihniti.

Tania, sper sa-si revina si Che cu mancarica, poate lucreaza si la voi metoda aplicata de noi. Sper sa nu fie vorba de rosu in gat.

S-a trezit mogaldeatza, ma duc s-o hranesc si apoi tre' sa iesim un pic pe-afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

IOANA-FRUMOS CADOU,SA DE-A DUMNESEU SA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS.FELICITARI SI TIE SI SOTULUI TAU

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ioana, sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicitari ioana pt bb2 si mdt pt bona!!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput