LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Dupa ce-a povestit leea ce patise cu Tudor,iata ce am visat eu aseara: ca fii'miu inghitise o mingiutza mica si mai sa dea ortu' popii!M-am trezit buimaca si am fugit in camera la el sa ved ce face!

Fetelor, ce de vesti urite, nasol cind se umplu paginile pe dc cu vesti proaste!

Anda, imi pare rau de micul poet , dar ce-mi place de tine ca nu pari panicata deloc, ci din contra intri pe dc si postezi eternele tale bancuri!Cool!Eu cred ca eram intr-o continua depresie!
Bravo tie!Ai grija de poet!
Toate trec, si ne vom trezi in final ca raminem doar cu amintirile si cu mare experienta de aplicat la urmatorii bebelaci!

Mada, lasa copilul sa manince!Cind , Doamne Fereste, o s-o loveasca vreo diaree sau rosu in git sa vezi ce rpd slabeste!

Tania, imi pare rau sa aud de Che" ca nu vrea sa pape!Iti inteleg frustrarea, cu mine doar citeva zile Simon nu avea pofta de mincare si-mi venea sa urlu ca vacile!
Daca zici ca-i plac lichidele, incearca sa-i faci o supa lunga strecurata, in care ai fiert de toate(carne si legume) iar in zeama aia pune-i o leaca de pesmet!(ca tot ii plac lui covrigei )
Eu imi fac singura pesmetul:las painica mai mult la cuptor , pina se usuca bine si apoi o dau prin masina de tocat electrica!Cind imi ies supele mai subtiri le ingros cu o lingura doua de pesmet!

Roxi, un pupic pe cucui!Imi pare rau, mi-a stat inima in loc cind citeam!Eu cred ca daca vedeam singe, lesinam linga ea!

Feli,m-am tavalit pe jos de ras cu tatal tau!Ce haios trebuie sa fi fost!Dar i-ai explicat omului ce inseamna "redial"

Inutza, dragutza, si ce? acum no sa mai vedem poze cu tine , Rachel si burticutza?

Mai fetelor , eu am un reshou, care-l mai folosesc din cind in cind in camera lui Simon!
Cind Simon patruleaza prin casa , il pazesc de m'apuca 13-14!Dar barbata-miu zice: lasa-l draga sa se arda odata si apoi numai pune mana!Pe mine nu ma lasa inima sa las copilul nestiutor sa se arda!
Problema e , ca mi-e frica sa-l las singur cu sotul, ca-l lasa besmeticul sa atinga reshoul!
Na, acum nu mai am incredere nici in sot!
Oare , ce zice el e bine!Copilul, daca se frige va tine minte si va evita locul cu pricina!
Lavi, tu tre sa stii de la silvia!?O idee,plz!

Noi plecam duminica in Suedia, si , cum stam prost cu banutzii, am luat bilete de avion de la aerosvit(ukrainian airlines).
Avem un tranzit demential de 9 ore!Ce mama masii oi face eu in kiev atiatea ore?A fost careva in kiev, am ceva frumos de vazut prin apropierea aeroportului?

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alina, uite ca pana la urma a intrat Simina cu sfaturi mai bune. Pupici si sa treaca repede durerea!

Ina, nu stiu ce-o fi mirosit pediatra, dar ma bucur ca m-a sunat inapoi. Vad ca si pe tine tot Simina te-a descurcat cu pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ela, pune ceva poze cu Uka tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Alina si eu stiu de frunzele de varza.Strivite dar puse direct pe picior si mai apoi bandajat cu ceva pe deasupra.Sau frunze de hrean.Dar ma indoiesc ca ai asa ceva in casa.Sanatate!
Meems vazusi ca nu e grav? Ma bucur pt asta.
Melkule iti tin pumnii.Poate maine isi revine mindra ta si papa ca de obicei.
Tania nici nu mai are rost sa iti spun ca te compatimesc,io fiind in aceeasi situatie.Desi dr mea crede ca T e cam dolofan,dat fiind faptul ca io ma pling ca nu maninca mi-a zis ca dupa ce termina cu raceala sa-i fac o coprocultura.Poate are ceva rime si de aia face figuri.Mai stii?Daca si Stefanelul are?

In rest va multumesc pt sfaturile cu baita si sauna.Ce tuta sint ca nu i-am facut.Acu e desfundat copchilu si doarme.De ce nu m-oi fi gindit mai degraba?Drept e ca pe cap nu l-am spalat ca nu sta la uscat.Sper sa nu fac gindaci pina maine.
Va pup.Noapte buna!

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca l-am tuns pe Simon periutza, la un barber turk!Arata acum ca un bebelus matur!Imi vine sa-l mananc pe piaine, la micul dejun!Doamne, e divina iubirea asta de mama!Sunt asa de sensibiloasa la ora asta, nu stiu de ce!?
A, cred ca stiu, se apropie Craciunul, ce-a mai frumoasa sarbatoare din viata mea!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Buluci nici vorba.BB uita ce si unde a patit vreun pocinog.Al meu s-a ars si la calorifer si la aragaz.Bine ,nu rau,dar a tipat oleaca.Dupa 10 min tot acolo a fost.La fel si cu prinsul de geteler la dulap sau sertar.Asa ca ai grija.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am gasit bona!!!

Nu v-am mai zis ca seara asta urma o intalnire ca sa nu fac caz si dupa aia sa nu-mi iasa.

Pe tanti asta a gasit-o Virgil povestind pe la servici. O colega de-a lui a zis: stai ca stiu eu pe cineva! A stat cu copilul nurorii matusii ei.

Asta mi-a placut de cum am vazut-o pe usa. A venit cu sotul ei, ambii pensionari, mai lucreaza si el pe undeva, si ea bona pt ca s-au bagat la nu stiu ce credite, si-au ajutat copiii, etc. Au copii mari de 38, resp 34 dar nu au nepoti.

Mai tanara (la vreo 60 sa zic), mai actuala ca precedenta(in imbracaminte si comportament), imbracati ingrijit amandoi, nu dezacorduri, politicosi.

Energica tanti, vitezomana chiar (aici posibil defect : s-ar putea sa nu aiba destula rabdare), vorbeste mult (cu copilul) - a luat-o in brate si a inceput sa-i turuie (asta mi-a placut f mult). Dar nu s-a lungit cu vorba cu noi exagerat. Dornica sa iasa in parc, ne-a spus ce bine s-a dezvoltat copilul anterior ca il scotea f mult in parc.

Fizic se prezinta bine, n-o sa aiba probleme cu carucior, etc.

Sta la Big Berceni, are de facut cateva statii cu autobuzul, a zis ca nu-i problema.

N-am apucat sa o intreb ce a lucrat inainte.

Ideea e ca la prima impresia chiar mi-a placut si nu am dubii, sper doar sa nu ma entuziasmez prea tare.

Faptul ca-i vitezomana mie imi place, e mai pe stilul meu, sper sa ne si intelegem.

Ii dau 4.5 milioane pe 5 ore pe zi si din martie cand o chem 2-3h in plus pe saptamana o sa-i dau 5.

Vine de la 1 ianuarie, mai precis de pe 8, dupa ce ne adunam si noi de prn vacanta. I s-a parut OK.

Pana la urma tot raul spre bine ca m-a lasat baba in plop, am gasit ceva net mai bun.

Promit sa va si raspund, dar acu trebuie sa merg la masa, culcat prunci, etc.
Pe voi v-am anuntat primele ca mi-am gasit bona, nu tata, nu soacra, stiti voi de ce
Pen'ca voi ma intelegeti cel mai bine in problemele mamicesti.

Mergi la inceput

La Multi Ani ! de Sfantul Nicolae!
Sa fie un mos darnic si sa va aduca multe cadouri,materiale si spirituale!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buluci, si dk se arde rau si-i ramane semn?!

ina, eu vreau link la toate pozicile. parca ziceai ca dk vrem si la alte poze sa cerem, nu? adik mai multe pozici decat cele 2 albume cu renovarea casei si ziua nora-mii. sper ca am inteles bine si nu fac vreo gafa.

buluci, pune poza cu simon runs periuta, te rog mult. vreau sa-l tund si eu pe nic dupa mot.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

GOODA MAI PE SEARA.

(sper ca nu am latit pagina)
nu am apucat sa intru zilele astea ca am fost dintr-o onomastica in alta.
a fost super misto, sper s aapuc sa va zic zilele astea.

dar acum am intrat NEAPARAT sa va zpun ca mi-au dat lacrimile la urarile voastre.

va multumesc din suflet.
incerc pe cat posibil sa nu raman in urma cu anivarsatii, chiar dca o sa stau si serile.

ca ziua...stau cu piticu pe WC, ca daca ies din camera..e de rau!!!!!!!!!

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

ps: mi-a zis ELA ca-s copii bolnaviori asa ca le urez sanatate multa.

Mergi la inceput