LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 21
lavi02 spune:
Pai nu sta singur, sta cu strabunica. Iar Stefan doarme in patutul lui pana la ora aia, deci chiar daca DF se intampla ceva cu strabunica, Stefan e in siguranta, in patut. Numai sa nu se intample ceva nasol gen luat razna, sa puna copilul in pericol, sa plece cu el de acasa, etc.
anda eu iti tin pumnii sa-ti ia carut. Eu sunt multumita de Aria ca e destul de lat spatiul pt bb, nu sta cu unerii stransi, cum zicea Corap de Ardeias, ca nu mai incapea in carucior. Plus ca imi place f mult ca e usor - asta e calitatea lui nr 1.
Anda, tre' sa-ti multumesc 
de 1000 de ori ca mi-ai dat ideea cu carutul asta; eu ma intalnisem cu fetele inainte si ziceau ca ah, pe acolo pe centru e Peg perego - carucioare faine dar nici nu face sa te uiti ca sunt scumpe rrrau. Iar eu cum din principiu nu ma uit la ce nu-mi permit ca sa nu ma oftic
nici nu-mi pusesem problema sa ma uit
. Noroc cu tine, cu car, cu mar m-am uitat si eu cu tine. Cand colo - era reducere si devenise affordable fix ceea ce-mi doream eu.
Tricicleta e utila pt distractie, dar cu caruciorul te descurci mult mai bine la plimbari lungi. Eu zic ca tricicleta nu prea are sens pana cand nu stie sa pedaleze. Plus ca nu poate dormi in tricicleta, pe cand daca adoarme in carut il lasi pe spate si gata.
Ina cam asa cu plecarile, noi simtim nevoia sa mai schimbam peisajul, chit ca o facem cu pruncimea dupa noi.
Sa n-aiba paraziti intestinali Rachel, ca si aia se manifesta asa. Eu zic ca e o problema cu intestinele, de acolo vine mirosul. De ex si de la constipatie poate sa fie, ca raman toxinele alea pe acolo.
Criza-criza, dar televizor cu plasma v-ati luat! Sa-l folositi cu placere!
Ma bucur ca ai rezolvat o data pt totdeauna cu bona ![]()
Alina la asta a Nataliei se apasa destul de greu, ea nu poate asa ca .. o declar prostie.
Bic va 
ionika ma bucur ca a inceput Aron sa manance mai bine!
madau spune:
Am sters apa...

, greseala mea ca le-am lasat acolo, am tot zis sa le mut dar am uitat. Acu' le-am mutat bineninteles![]()
Anda nu le certa si tu pe fete, fiecare isi da cu parerea, acu' Dordia stie cel mai bine cum face. Ai dreptate ca unele variante "nu se pupa" dar na..ne dam si noi cu presupusul.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Felicia , mie ultima oara cand am fost ragusita am luat "Go Sept" si in cateva zile mi-am revenit. Dar ca si Madu am luat alta data oripivalone si mi-a trecut.
Ioana , tinem pumnii sa fii bine si tu si bebe mic. Ma fetelor eu ma ingrozesc, prima oara Gabi, apoi Mimi, acum Ioana...nu e bine deloc
Voi spuneti sa-l mai las pe Mihai cu ea ca nu e greu...pai cred ca daca o las gasesc copilul cu pampersul neschimbat si vanata de plans.Am incercat si nu a mers.A vrut sa o schimbe dupa ce facuse kk si mai avea putin si voma, Bianca plecase de langa el murdara ca nu a sters-o bine...
, asa ca ii fac rau copilului in primul rand.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
maria_alexia spune:
Anda, paragraful cu pricina era pentru Dordia, dupa cum asta e pentru tine, de asta am si scris numele cu bold. Fiecare cu fantasmagoriile lui.
lavi02 spune:
Stai ca raspunsesem cautzei prin editarea msg anterior si a rezultat raspuns inainte de pb:
catutza asta cu barbatii care stau sa verse daca schimba un copilas... sa ma scuze! Pai pe ei cand au fost mici nu i-a sters nimeni la fund? Si cand o sa fie batrani... DF!!! POate sa o curete cu servetele daca ii e scarba, nu-i musai sa puna mana pe k.
Asa mi-a facut o data cumnata-mea, era la noi, facuse Silvia kk in olita si mi-a zis sa o anunt cand trec cu olita pe hol, sa intre in camera 
ioana_77 spune:
Sunt in a 7 saptamana de la ultimul CM, dar daca sarcina e asa de mica si ar fi totul ok, atunci cred ca stiu cand s-a prins si ar avea 11 zile - embrionul nu-i format inca.
Va fi cea mai lunga saptamana din viata mea ![]()
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
ioana_77 spune:
Nu-i bine Mimi, Catutza, ce spui tu acolo? AM pierdut sirul evenimentelor?
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
dordia2000 spune:
Mai fetelor voi aveti perfecta dreptate si ideea ce ami surazatoare ar fi sa vina ai mei la mine si sa plece seara (pe la 5) cand vine sotul de la serv. Dar tb sa vb cu ai mei si sa vedem daca se poate. Cert e ca...daca nu ma intorc la serv va tb mai mult ca sigur sa caut alt job si...dupa o pauza de 2 ani...nu stiu ce oferte bune voi gasi.
Va multumesc mult pt sugestiile voastre si dupa ce ma duc maine la pertecere sa vad cum stau apele pe la firma...o sa ma hotarasc si in functie de ai mei.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Ioana, sarcina lui Mimi era oprita din evolutie

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
dordia mama Alexiei, prietena Silviei, i-a facut pe copii unul dupa altul, asa ca a stat aproape 5 ani acasa. Intre timp firma la care lucra s-a desfiintat. Acum ca l-a dat si pe cel mic la gradi s-a apucat sa caute. Dar n-a cautat prea mult si si-a si gasit un job bun, in specialitatea ei, platit binisor.
ioana eu iti tin pumnii si zic ca o sa fie bine!!!