LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
tania-z spune:
LEEA, sa nu dai cu rosii, imi dau cu parerea, pentru ca mi se pare disperanta situatia ta. In conditiile date, nu crezi ca ar fii bine sa te internezi impreuna cu T.? Asta ca sa nu se agraveze boala, sa fie sub supravehere medicala si sa nu trebuiasca sa-l mai scoti din casa. Zic si eu, nestiind ce conditii sunt la voi la spital. Dar ma gandeam ca nu ai nici un ajutor...sper sa nu te superi.
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
camelia_daniela spune:
Leea, iubita, imi pare rau ca Tudor e asa bolnavior!!! Te inteleg ca iti este greu !
Si Dariuca mea a racit zilele astea cu alergatura noastra la Bucuresti !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
anda77 spune:
da mai, e in iasi, of, eram nervoasa ce usor s[pun medicii astia: e compromisa sarcina...ete fleosc: repet: dk traieste embrionul si e in uter, cum e frate compromisa?
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Ina869 spune:
Leea, trebuie sa-ti iei neaparat un ajutor, ca nu mai poti continua asa; nu poate mama ta sa vina sa te ajute? sau vreo ruda, ceva? sper sa va insanatositi grabnic amindoi!
Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)
ioana_77 spune:
Am vb cu dr mea cea buna si ma duc maine la prima ora la spital sa ma vada. Oricum nu faceam nicio miscare fara consimtamantul ei.
Multumesc mult de incurajari, sunteti niste dragute cu inimi maaari de tot!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
camelia_daniela spune:
Ioana, BAFTA MULTA!!
Iti tinem pumnii pentru maine si sa vii cu vesti bune!!!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
leea_cv spune:
Tania nu ar fi trebuit dr sa imi recomande treaba asta? Probabil ar fi mai bine supravegheat in spital,dat un pacient trebuie sa se roage mai nou de medic sa il interneze?
Camelia fati Dariuca sanatoasa.Bine ca cealalta problema e minora.
Ina ca sa fie toate "ca la carte" mama e la binica si ea f bolnava,la 700 de km.Vine doar in 2 sapt.Oricum e disperata si ea din cauza lui T.O sa imi iau o bona pt citeva ore pe zi,dar cred ca dupa sarbatori.Acu ma indoiesc ca mai am timp sa gasesc pe cineva.
Leea si Tudor (19.12.2005)
tania-z spune:
Leea ai dreptate.. poate gandesc eu intr-un sistem prea idealist. Of, poate reusesti sa te ajute mama ta cumva.
Ioana perfect de acord cu ce au spus fetele. iti tin pumnii stransi-stransi!
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
ela27oana spune:
tania-ai si tu dreptate,dar din experienta spitalului ,zic ca mai bine se chinuie acasa decat in spital unde intrii cu una si pleci cu alta,cel putin in buc,maj spitalelor de copii sunt asa,cu mici exceptii,chiar si la cam de garda cand daria nu amnca nimic de 3 zile si vomita a zis ca mai bine nu o internez,cand am fost internata in vara cu ea,cu toate ac am stat la rezerva doar noi 2,si era ffff curat si conditii super,dr mi-a interzis sa ma duc si pana in capatul holului sa inaclzesc paap de bibe ci chemam infirmierele,4 zile nu am avut voie sa ies din camera
leea-iti doresc snaatate si multa putere sa treci cu bine este momentele astea grele,si d-lui t multa multa sanatate
Ela si Oana-Daria
madau spune:
Leea stiu ca e greu, dar daca tu disperi nu ii esti de nici un ajutor lui T. Incearca sa te calmezi, stiu ca esti nedormita, obosita, tracasata, dar de dragul copilului TREBUIE sa te pui pe picioare. Ia-o usor, da-i tratamentul cum trebuie si o sa fie bine. Tu esti stalpul lui, daca tu cedezi, ptr el totul se naruie. Cheama o prietena la tine, faceti o cafea, copilul se joaca sau sta cuminte, voi mai schimbati o vorba, mai sta cu copilul 15 min si te duci pana la paine (dau un exemplu), iti mai limpezesti gandurile.
si multa putere, daca te ajuta cu ceva, sunt alaturi de tine si te sustin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2