Foarte mult stres in timpul sarcinii
Buna
dutelor e cineva pe aici super stresata.Eu nu stiu de ce dar de cand am ramas insarcinata sant foarte nervoasa
ma stresez cu orice nu stiu ce sa fac sa ma linistesc.Stie cineva daca nervi mei pote sa-i fac mult rau la bebic?
20
Raspunsuri
ingeras26a spune:

se mai intampla :) hormonii sunt de vina.
Uite aici, sa-ti treaca nervii 
Pupicei, Ingeras
37+
Maya Maria
felicia74 spune:
eu am fost munte de stres. slava Domnului nu s-a intamplat nimic.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
kim spune:
Am avut si eu astfel de intrebari. Din fericire, studii recente arata ca stresul mamei din timpul sarcinii sau de la nastere (travaliu lung sau dificil) nu afecteaza bebeii.
(http://casanet.net.ma/Infos/includes/detail.asp?article_id=3091&lmodule=Femmes)
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
Dar totusi incearca sa fii ZEN. E cea mai frumoasa perioada a vietii dupa parerea mea. Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor. Fa-o pt bb, pt tine, pt cei din jur...
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Arthurana spune:
Elena si eu sunt extrem de stresata. Este ca si cum as avea simdromul premenstrual non stop. Totul este din cauza schimbarilor hormonale bruste.
Eu sunt si paranoica si stresata, cea mai superba combinatie. Adica imi fac zeci de mii de ganduri aiurea, cu si fara motiv. Eu m-am obisnuit cu odeea ca asta sunt eu, si ma iubesc asa cum sunt.
ElenaGiulia spune:
Va multumesc mult pentru incurajari fetelor credeam ca sant singura super estresat de pe aici.De acum inainte o sa incerc sa fiu cat mai calma cu putinta.Va pupic si va doresc o zi buna la toate!!!!
20+
wolf elena
chiquitita spune:
Si eu sunt super stresata dar nu ii chinui pe cei din jur. Mai bine as face-o ca asa m-as descarca. Tare mi-e frica ca ii fac rau bebelui. Dar daca m-ati linistit voi...
13+
cristalina spune:
Eu aveam nervi cu carul la Maria ...si s-au mentinut cat timp am alaptat. Imi venea sa iau lumea la bataie...:))))
In sarcina asta parca-s mai calma, dar tot ma mai apuca pandaliile de-mi vine sa-i dau omului meu cu tigaia-n cap daca il aud respirand langa mine...![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ElenaGiulia spune:
Cristalina drept sa spun si mie imi vine cate o data sa-i dau sotului cu tigaia in cap chiar astazi am vrut sa-i dau cu calculatorul in cap.Sper sa fiu asa nervoasa doar acum dupa ce nasc vreau sa ma mai calmez putin ca asa nu se mai poate.Si pe printesa mea cea mare tot Maria Alexandra o cheama
20+
wolf elena
cristalina spune:
La mine nu au trecut dupa ce am nascut...Asta nu ca vreau sa te descurajez, dar sa stii ce si cum daca nu se va intampla sa treaca.
M-au tinut cat am alaptat.
Cand ma intreba ce am cu el ii explicam ca ii am pe el si pe Maria. Am 3 posibilitati...sau iau copilul la bataie, ceea ce e exclus, sau le dau la vanzatoare in cap cu sacosa
dar aici comunitatea e mica si riscam sa nu mai putem sa cumparam de mancare in cateva zile...sau ma descarc si eu cum pot, respectiv imi vars nervii pe el...:))))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi