Foarte mult stres in timpul sarcinii
Raspunsuri - Pagina 2
Sobi spune:
Si pe mine ma doboara stresul, care e cauzat in mare parte de servici. mi-e teama ca se rasfrange asupra bebelusului prin insomniile mele si gandurile care ma macina... ma bucur sa aud ca sunt studii care sustin contrariul.
aiska spune:
Am fost si eu cam stresata din cauza problemelor care le-am avut in sarcina si care s-au rezolvat.Daca nu se intimpla sa se elimine as fi fost toata sarcina ingrijorata si tematoare de ce e mai rau.
Incearca sa faci ceva placut care te intereseaza si vei reusi sa te mai detasezi un pic.
Sabina
32+
mamica lui Aleksi Joel 
eimotto spune:
Eu am doua categorii de stres (a se citi nervi)
- cu serviciul - unde mai noi am senzatia ca toti au ceva cu mine![]()
- acasa unde ma calareste pitica si nu mai am rabdare sa ii raspund la de ce-uri (a mea o tine cu "de ce" de mai bine de un an
)
Pe langa acesti nervi mai este si stresul legat de bb, daca e bine , ce o fi
etc.
La prima sarcina nu am avut probleme dar hormoneii si-au facut de cap dupa, in timp ce alaptam. Bunica mea imi spunea ca nu a mai vazut o lauza asa nervoasa si ca o sa imi "fuga" laptele.
In general eu am observat ca daca ma enervez rau de tot parca mi se intareste burta. 
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
18+ (cred)
cristia spune:
nici eu nu pot accesa pagina cu ultimele studii care arata ca stresu' mamei lasa indiferent bebelushu.ma bucur sa aud ca exista asa ceva.am bagat stres (servici si griji legate de sarcina) si la primu bebe si la al doilea (acum in burtik).Primu a iesit super calm si cuminte; deci, oricat m-am dat eu cu capul de pereti
se pare ca lui nu i-a prea pasat![]()
CHOWPERSA spune:
Si eu sunt foarte stresata si plang din orice dar cel mai grav sunt din cauza
si obsesia ca ar putea avea ceva . Nu asi dori nimanui sa fie in pielea medicilor care ma urmaresc pe care ii inebunesc cu intrebarile mai ales pe ecograf(dr.POP) care a zis ca nu a mai pomenit pe cineva ca mine.
Poate cauza ar fi si ca este prima sarcina obtinuta cu greu si o varsta mai inaintata asi spune (am 33 de ani) si dupa ani in are am "stiut" ca nu voi avea copii niciodata din pricina unor medici inapti asi spune eu.
Va pupici !!! sa nastem cu bine si sa avem
sanatosi.
16+ 
DANNA
kim spune:
scuze
incercati acum sa accesati pagina
http://www.casanet.net.ma/infos/includes/detail.asp?article_id=3091&lmodule=femmes
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
pako spune:
eu in ultimile 3 zile am avut nervi cat n-am avut astea 33 de saptamani de sarcina....sunt la capatul puterilor.Mai am o fetita de 2 ani...am zis ca daca as fi avut starea asta la prima sarcina nici nu se mai punea in discutie al 2-lea copil.
si eu ma tot gandesc daca, crizele mele afecteaza bebeul...norocul meu e ca am un barbat calm.
sanatate la bebi si nervi de otel!
Felicia