Despre alocatia pt copii
Va rog sa ma ajutati cu o intrebare. Daca un copil a implinit varsta de 6 ani si nu merge la scoala, ci tot la gradinita, nu mai primeste alocatia lunara? Daca ar trebui s-o primeasca in continuare cui trebuie sa se adreseze mama? Mentionez ca alocatia s-a varsat, lunar, intr-un cont din banca pana in luna in care a implinit copilul 6 ani.
Va multumesc!
Ioana
Raspunsuri
mely_nda spune:
Eu ma gandesc ca tot o sa primeasca asa cum a primit pana acuma. Cand marge la sc. o sa primeasca carnet de cec. Cel mai bine ar fi sa te interesezi de la altcineva care are copil de varsta ca si al tau.
Anuska spune:
Fetita mea cea mare are 6 ani si aproape 9 luni, iar alocatia o primesc pe cardul meu si e la gradinita, grupa pragatitoare.
Habar n-am avut ca dupa ce incepe scoala se schimba lucrurile....
O colega de a mea spune ca pt copilasul ei a primit de la scoala carnetul de cecuri, ca n-a trebuit sa faca ea nimic....
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
numeioana spune:
Cui trebuie sa se adreseze mama ca sa recupereze banii pe lunile in care nu i-a primit? Nu sunt multi bani, dar de ce sa nu se bucure copilul de niste rechizite sau jucarioare noi??
Ioana
Gabi_K spune:
Al meu a mers la 7 ani si 4 luni la scoala. Pana in luna august a primit alocatia pe card, iar de atunci primeste cecul.
ex- gabibarta
melina34 spune:
nume-ioana, ai grija si verifica daca nu cumva s-a schimbat vreun cod iban la banca unde ti se varsau banii; eu asa am patit cu alocatia fiica-mii acum citiva ani, mi-o virau in cont si bcr a schimbat codul iban;tot bcr n-a avut bunul simtz sa anunte asistenta sociala a sect 1 care imi vira banii;au trecut citeva luni pina am descoperit pt ca nu verificam lunar contul iar dupa ce am aflat a trebuit sa iau noul cod iban si sa il duc la asist.sociala;bcr nu putea sa transmita datele aceste printr-un simplu fax, trebuie sa puna oamenii pe drumuri musai!!!
ar trebui sa te interesezi la asistenta sociala a sect unde locuiesti, in ce sector stati?
M.
numeioana spune:
Copilasul nu e al meu, ci al unei prietene care sta in provincie. Banuiesc ca ar trebui sa se intereseze la Primarie, la Asistenta Sociala....
Ioana