Despre alocatia pt copii

Despre alocatia pt copii | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati cu o intrebare. Daca un copil a implinit varsta de 6 ani si nu merge la scoala, ci tot la gradinita, nu mai primeste alocatia lunara? Daca ar trebui s-o primeasca in continuare cui trebuie sa se adreseze mama? Mentionez ca alocatia s-a varsat, lunar, intr-un cont din banca pana in luna in care a implinit copilul 6 ani.

Va multumesc!

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mely_nda spune:

Eu ma gandesc ca tot o sa primeasca asa cum a primit pana acuma. Cand marge la sc. o sa primeasca carnet de cec. Cel mai bine ar fi sa te interesezi de la altcineva care are copil de varsta ca si al tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Fetita mea cea mare are 6 ani si aproape 9 luni, iar alocatia o primesc pe cardul meu si e la gradinita, grupa pragatitoare.
Habar n-am avut ca dupa ce incepe scoala se schimba lucrurile....
O colega de a mea spune ca pt copilasul ei a primit de la scoala carnetul de cecuri, ca n-a trebuit sa faca ea nimic....

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cui trebuie sa se adreseze mama ca sa recupereze banii pe lunile in care nu i-a primit? Nu sunt multi bani, dar de ce sa nu se bucure copilul de niste rechizite sau jucarioare noi??

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Al meu a mers la 7 ani si 4 luni la scoala. Pana in luna august a primit alocatia pe card, iar de atunci primeste cecul.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

nume-ioana, ai grija si verifica daca nu cumva s-a schimbat vreun cod iban la banca unde ti se varsau banii; eu asa am patit cu alocatia fiica-mii acum citiva ani, mi-o virau in cont si bcr a schimbat codul iban;tot bcr n-a avut bunul simtz sa anunte asistenta sociala a sect 1 care imi vira banii;au trecut citeva luni pina am descoperit pt ca nu verificam lunar contul iar dupa ce am aflat a trebuit sa iau noul cod iban si sa il duc la asist.sociala;bcr nu putea sa transmita datele aceste printr-un simplu fax, trebuie sa puna oamenii pe drumuri musai!!!
ar trebui sa te interesezi la asistenta sociala a sect unde locuiesti, in ce sector stati?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Copilasul nu e al meu, ci al unei prietene care sta in provincie. Banuiesc ca ar trebui sa se intereseze la Primarie, la Asistenta Sociala....

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalida spune:

pentru alocatia restanta se face cerere la camera de munca. exista acolo model

Mergi la inceput