mamici casnice (85)
Raspunsuri - Pagina 8

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
voi va distrati pe aici si eu smotruiesc bucataria.
noroc ca am laptopul langa mine si un deget curat. cu el mai dau refresh din cand in cand.
si cand om smotrui noi, cine s-a distra????

Bianca - soacra cu DOUA nurori

mariussimiuc spune:
Banana,dar ce se intampla la tine in bucatarie de trebe sa smotruiesti si la ora asta?
Bianca,supa de rosii eu o fac ashea:
Pun la fiert zarzavaturile:ceapa,morcov,ardei,telina.Cand sunt fierte adaug sucul de rosii,mai dau un clocot apoi pun orez.Cand este fiert si acesta din urma pun un picut de patrunjel verde si gata supa!
Miha

diadaniela spune:
fac si eu o curatenie mai serioasa.
ma apuca din cand in cand.mama lor de sertare!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

ange spune:
bi,moama ce fain suna piept de pui la cuptor cu smantana!smantana o pui la urma sau cand?
banana,in loc sa mergi in pat langa mosul tu freci bucataria mai
miha,ce placinta e aia? zi repede reteta.
noi am papat asa acum: pui la gratar(cumparat) cu cartofi prajiti,mujdei si mamaliguta.Romaneste frate! Acum bag o bere si ma ustura de mor limba de la usturoi
maine poate gatesc ca tot umblu hai-hui de cateva zile
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Dana_ch spune:
heloo!
eu azi am avut impresia ca e miercuri,nu stiu de ce.
cami ma bucur ca a ajuns felicitare si ti-a placut ceea ce am scris,cam la toate am scris cate ceva.Intr-un fel vroiam sa ajunga mai incolo darm-am grabit,asa imi trebe daca nu am ascultat de sotz.
Ar trebui sa ajunga si felicitarea Mirelei.
mai da ce fete harnice sunteti voi,care mai de care,banano lasa treaba si te odihneste.
ca-mi cad ochii in gura de somn si pustiu a dormit de la 9 la 10 si sa trezit ca vrea baie,iar acum nu are somn
Poze cu
Lucas
poze noi

diadaniela spune:
mai am putin de treaba.
asa imi trebuie daca stau cu ochii cascati la voi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

Bimilit spune:
miha , mul;rumesc de reteta.
cami , am facut asa : am spalat si taiat pieptul , exact ca pt snitele.l-am batut putin si l-am pus intr-o tava unsa cu ulei.peste am pus sare si piper si l-am acoperit cu smantana.l-am bagat la cuptor , la foc potrivit 45 de min.daca vrei poti preasara si cascaval ras .
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
mai am putin de treaba.
asa imi trebuie daca stau cu ochii cascati la voi.
Macar ai invatat ceva?

Miha

diadaniela spune:
am invatat ca daca vreau sa stau seara pe net tre' sa ma scol(ca o gospodina adevarata ) de la 5 dimineata si pana la 8,9 toata treaba sa fie gata.
moama,cu cata gratie bat campii!
Dana