mamici casnice (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ia banana de maine sa fi drepti de la 5 si pana la 9 sa ai si parchetul ceruit

le-am pus copiilor cadourile de Mos Niculae in cizmulite apoi am coborat in subsol sa bag chipurile rufe la spalat.Nu va spun ce tipete au fost cand au gasit cizmulitele pline de cadouri.
TAre frumos se bucura copii.Asa de fericita ma simt ca au o copilarie fericita!
Le-am luat gume de sters in forma de mos,bradut,reni,om de zpada,pixuri cu personaje din disney care lumineaza cand scrii cu ele,stampile pt. Robi tot asa cu braduti,mosi,stelute,etc,carnetele (agende micute) cu Mosi imprimati pe hartie,ciocolata,cate o portocala si bastoane de Mos(acadelele alea in 2 culori in forma de baston).Prostioare pe care nu am dat bani multi dar care sunt de efect si pe care pe ei ii incanta.
Pana acum au scris si stampilat si mancat cu o pofta portocalele de parca nu vazuse in viata lor
Sunt portocalele care zac in cosul de fructe din week-end de cand am facut cumparaturile si de care nu s-au atins pana acum.Ale lui Mos N.sunt mai bune

acum il astept eu pe Mos N.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Bi,nu am mancat niciodata pieptul de pui in stilul "Bi"
am sa incerc.

Dana,nu ai pus mai devreme felicitarile.e ok suntem in decembrie nu? merci inc'odat tare frumos.

maine merg sa-mi cumpar o atza cu carlige pe ea,speciala pt. cartile postale si am sa le intind la uscat in salonul meu unde mancam.Va pun poze cand voi umple franghia de rufe(felicitari)

somn usor.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza.
azi am treaba importanta de facut. trebuie sa merg la posta.
pupici. mai revin.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
si eu am treaba importanta azi, tot la posta sa pun felicitarile pt fetele de peste ocean
bey nene ce fericire au copiii astia in priviri cind descopera cadouri, mai ales ca-s de la mosu'

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna dimineata!
Mmiha Multam' pt urarile de sanatate!
Am aruncat si eu un ochi pe ici pe colo sa vad ce ati mai scris si dau de Cami cu propunerea ei sa stearga din lista fetele care nu dau nici macar buna ziua. Bey pe mine sa nu ma taiati de pe lista ca mooooooooooooor....intru si eu cand am un picut de timp liber.Nu ma las de voi nici moarta ...so...nu ma steeeeeerrrrrrgeeeeeeeeeeeetiiiiiiiiiiiii
Pupi dulci si apasati pentru toate casnicutzele

Aaaaaaaaa,mi--am adus aminte ...se pare ca pitica mea este singura aniversata a lunii Decembrie...sa vezi ce da beutura tre' sa dau io pt toata luna
Hai va pup din nou si sper sa "ne vedem" cat mai curand. O zi buna!

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

nu mai zice de posta ca ma impusc!
afara e cam frigut ,sunt vreo 4,5 grade. poate avem si noi noroc sa ninga. astia ,la meteo,au anuntat vreo 10 grade. eu sper sa se insele.
vreau si eu zapada ,frumoasa si mare si pufoasa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Cristina,nu se pune pb sa te stearga pe tine,ci pe cele care nu scriu de loc.care intra pe forum,scriu la alte subiecte ,dar aici nu.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna dimineata!

A venit mosul?

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput