mamici casnice (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

mama Mariutei ,tocmai vroiam sa te sun.
telepatie ,frate,nu gluma!
spune-ne de fata? cum se simte?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

olga,ce mi-a placut aia cu spalatul pe dinti.
parerea mea este sa lasam dusmanii sa ne voteze.Ar fi bine nici sa nu m-ai deschidem subiectul.Se vor plictisi singuri.Si nici sa nu ne m-ai votam noi singure
Eu una cand intru pe subiect nici nu ma uit la stelute.Daca voi nu comentati aici eu habar nu am.
Hai sa pe faza asta

iarasi am fost la cumparaturi.
am facut piata si i-am luat Maiei o casuta noua pt."oraselul lui Mos craciun" .In fiecare an adaugam cate ceva la orasel.In curand spatiul de pe seminee va fi neincapator...
Aici e o traditie ca in fiecare an pe langa brad si decoratii sa se faca acest "orasel al lui Mos C." .Sunt casute mici in miniatura luminate(gen veioze) din gips,pictate in fel si fel de chipuri
Stiti ce spun/Am pus o poza de anul trecut cu oraselul Maiei daca ati vazut-o.

Cred ca astazi ma apuc de decorat.Nici nu stiu cu ce sa incep
Cred ca am sa incep cu oraselul.Cel mai greu imi este la ferestre sa fac conturul cu luminite Numai in salon am 6 mari geamuri

pup.revin

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Cami ,casute din alea am si eu . si oameni de zapada,mosi Craciuni . sunt asa de frumoase . nu mai pot de dragul lor. adineaura le-am aranjat si am decorat tot dormitorul.o sa pun si pozici.
sunt asa de entuziasmata.......
zici ca-s copil!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

....gata, am terminat
Am multe sa va povestesc, foarte muulte, daca ati stii prin cate am trecut nici nu va imaginati....dar cel mai important e ca Maria e oki, i-am facut toate analizele si nu are nimic la capusor.

Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

Mergi la inceput

mmiha,spune,spune odata nu ne tine incordate

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

hai ,mai Miha,ca am dat 15 refresuri sa vad daca ai scris.

Dana

Mergi la inceput

banana,super .nici nu ma mir ca sunt si in ro.Si pe naiba-l gasesti in tzara aia
Aici toate casutele alea cat si satenii se pun toate la un loc formand un orasel.Maia are casute din sat,biserica,parcul,primaria parca.am uitat
lasa ca astazi le desfac si le aranjez.apoi fac foto s avedeti.
Tare frumoase sunt.
Si mie-mi plac decorurile indiferent de natura.Este pasiunea mea.
La fel ca si tine si eu ma bucur ca un copil.In casa mea cand intri de Craciun simti aerul de sarbatoare.ADOR.

foto
foto recente

Mergi la inceput

si eu la fel mmiha.
zi odata!

foto
foto recente

Mergi la inceput

mmihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hai ca am treaba.
spune odata

foto
foto recente

Mergi la inceput

Cami ,la noi sunt doar casute si diverse figurine ,dar primarie ,biserica ,sateni ,parc,nu.din astea nu am vazut.

Dana

Mergi la inceput