** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 27
moberi spune:
In legatura cu crema - mie mi-a recomandat cineva mustela, dar nu am ajuns inca la farmacie sa imi iau
Poohy am fost eu la farmacie si mi-au recomandat fetele mustela, dar sincera sa fiu preturile mi se par piperate...intre 60-80 RON fiecare produs de ingrijire la doar 100-150 ml.As fi ipocrita sa zic ca nu mi le permit...dar sincer cu inca un copil acasa si cheltuielile care se prefigureaza mi se par exagerate preturile.De fapt eu am ajuns la concluzia ca se profita de de gravide...de la medic pina la haine, produse de ingrijire, tratamente , spitale toti trag bani de pe tine in ideea ca ...vezi doamne esti gravida si esti dispusa sa faci orice pt puiul tau ...si sa cheltuiesti oricit.Mi se pare revoltator, dar din pacate asta e romania.Ce sa te mai miri de faptul ca am cotizat ani de zile la sistem si acum statul ma pedepseste si imi da doar 6 milioane (desigur plus cele doua pt copil)ca sa ma oblige sa merg repede la servici...ca deh...asta e
Sadicutza, cum se numeste acel ulei cu vitamine si unde se gaseste..sincer imi spira incredere prin continutul de vit. A si E, cred ca e super ok.
Vali5 spune:
pauly, da, va veni si vremea cand te vei simti mai bine. Eu deja am iarasi energia si cheful de viata dinainte de sarcina, si cheful de
- nu degeaba se numeste al doilea trimestru "perioada de miere a sarcinii". ![]()
Cat despre sotul meu... nu ma lasa sa fac mai nimic. De exemplu, aseara am fost la Carrefour si cand am intrat am luat eu un carucior si imediat mi l-a luat si a zis sa nu mai imping eu ca nu am voie (dar era gol
) si tot felul de lucruri de genul asta. Ma bucur ca si pe tine te ajuta sotul.
Pe voi, fetelor? Va ajuta sotii sau nu de cand sunteti gravide?
mica, acum ai disparut tu?
Valentina
18+
Poze
kay spune:

dragi ! eu n-am mai intrat de ceva timp, pentru ca nu am avut cand ! asa ca o sa va fac un rezumat la zilelor mele ! bebe are 11 saptamani si nu se fereste sa-mi dea tot felul de stari ! am avut greturi, balonare, constipatie, tensiune mica si puls 116, ameteala, am inceput sa plang la un exercitiu de improvizatie cand eram intr-o situatie in care masinile claxonau o babuta care trecea strad incet, mergand sprijinita de baston, am adormit la crs cand se repeta "Trei surori", am obosit urcand un etaj si asa mai departe ! voi sunteti burtici mai maricele si nu mai aveti toate aceste simptome, dar ma plang si eu la voi !!!
Vali5, pauly spuneti ca sotii vostri va ajuta cu orice si face orice !
al meu e tot timpul cu treaba ! ba la teatru, ba la teatru, ba la teatru, si cand scapa de la teatru fuge la filmari, la teleconferinte si ce mai face ... e de mirare ca am avut cand sa facem bebe !ieri de exemplu ne-am vazut pe seara, dupa ce a scapat de teatru si teleconferinta si fugea la ... teatru ! ca eu adorm repede si ma trezesc mai tarziu si nu-l prind dimineata... asta ma intristeaza foarte mult, dar ce sa facem? asa e viata noastra! va pupic si luni ma duc la control si vin sa va spun ce-am facut ! am vazut ca ati dat datele doctorilor care va au in evidenta. sa zic si eu : Dr. Dan Tutunaru, spitalul Elias. gata ! va pup mult, mult, mult si ... iar fug la scoala !
oana
11+
pauly spune:
si eu as face
dar inca nu avem voie.
ne ramane numai sa asteptam sa se ridice placenta.
12+
poze
Vali5 spune:
kay, imi pare rau ca nu te prea vezi cu sotul!
Cat despre simptomele care ti le da bebe, e normal sa vii la noi sa te plangi. Toate am trecut prin asa ceva si unele chiar mai au stari cum le descrii tu. Important e sa fiti tu si bebe bine, ca restul vor trece! 
pauly, stati cumintei sa se ridice placenta. O sa faceti dupa aia destule nebunii. Hi, hi, hi!
Valentina
18+
Poze
pauly spune:
kay ii rau ca esti singura si nu ai parte de ajutor.eu inca mai am starile de care pomenesti si stiu ce greu ii fara cineva care sa faca toate cele.mai intra pe la noi cand ai timp sa ne mai vorbim depre ale sarcinii placeri si neplaceri.
12+
poze
Vali5 spune:
bebeta, ti-am completat datele in listuta. Sa iti traiasca fetita! Din cat estiu eu, bebe nu va fi afectat de intarzierea luarii vitaminelor. Citisem undeva ca bebe isi ia tot necesarul din corpul mamei si ca vitaminele se iau ca sa nu cedeze mama, ca daca ia bebe, ramane mama fara. Sper ca am scris coerent... ![]()
Valentina
18+
Poze
kay spune:
Merci mult
vali, nu prea am cu cui sa ma plang, dar nici timp nu am... azi nu m-am dus la 3 cursuri pt ca... nu m-am putut trezi, chiar daca m-am culcat la 8 si ceva... d`abea astept sa simt bebe, cu toate ca uneori mi se pare ca simt o mica bolboroseala, dar probalbil e doar in capul meu, ca e prea devreme sa se simta ! ce vroiam sa va intreb, cand a inceput sa se seizeze la voi burtica? ca eu tot astept si tati tot pune mana pe burtica sa vada daca a crescut printesa lui. sa va spun un secret : eu sunt foarte convinsa ca bebe o sa fie fetita si i-am zis lui alex(tati) ca bebe e fetita !!! asa, ca sa se obisnuiasca ! si cum tati n-are timp de nimic, nici la ultimul consult nu a fost, ca era in tvr, i-am zis ca nenea Tutu a zis ca e fetita ! de fapt si doctorului Tutunaru i-am zis ca eu o sa am fetita si mi-a zis ca daca o sa fie baietel, o sa fie tare ciudat, ca prea sunt convinsa eu ca e fata ! doar ca o sa aflu adevarul pe 26, la morfo... oricum, multumesc de sprijin !
pauly pup mult si multumesc !
o sa intru mai des, sper... pup cu mult drag !
oana
11+
dideip spune:
Pupici dulci la viitoare mamici si bun venit noilor mamici(doamne ce drag imi este cand vad ce listuta avem)
Vali ce faci?
Moberi esti
ai pus punctul pe [I]BRAVO
Fetelor, am o prietena care este insarcinata in luna a 7 si toata perioada de pana acum sa cremuit cu lapte Doina si in tubul de crema a pus ulei de masline si nu are nici o problema.Eu chiar daca m-am cremuit tot miau aparut vergeturi pe sani(singurul loc).
Astazi a fost zi de salariu si a fost o nebunie la noi la servici dar cel mai frumos lucru au venit mamicile cu bebei sa isi ia banuti care se mai dau de la servici pana intra in indemnizatii(au fost 6 mamici)si va imaginati ce a fost aici.
Paula
18+
http://community.webshots.com/user/dideip
dideip spune:
Am uitat sa scriu medicul.
Medicul meu se numeste Dr. Diana Gheorghiu de la spitalul Sf. Pantelimon.
Paula
18+
http://community.webshots.com/user/dideip