** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

crissu, ce fetita frumoasa si dulcica ai!
Si ce mamica tanara esti ;) Sa-ti traiasca fetita si bebelonu' :)

Vad ca toate mamicile care au deja un puiut acasa au niste copii atat de frumosi!
Asa o sa fie si cireselele noastre de mai-iunie! ;) Abia astept :)

In legatura cu crema - mie mi-a recomandat cineva mustela, dar nu am ajuns inca la farmacie sa imi iau

Anca 15+
bebelonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ufff, ce liniste azi pe aici! Si asa am un chef de vorba...
Nu-mi zice si mie nimeni o reteta usoara si rapida pentru un desert?

Valentina 18+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

crissu bine ai venit printre noi.sa-ti traiasca fetita.ii o dulcica.

vali5 nu stiu ce desert sa faci dar ma mai gandesc..., da ptr 15 pers...eu abia rezist sa gatesc ptr doi..ca obosesc si mi se face rau.inseamna ca te simti bine.

vad ca vorbiti de cremute si eu ma dau cu ceva ulei cu vit e..si mai multe, scrie pe tub"ulei elasticizant".ii facut de chicco..sper sa fie bun.
ma bucur ca v-o placut ce am facut de papa...si eu mor dupa pireu si salata verde.sa va faceti diseara , sa nu ramaneti cu pofte nesatisfacute ca nu ii bine.

12+
poze

Mergi la inceput

vali5 fa papanasi....mai bine comandai de undeva..sa nu te obosesti.macar desertul poti sa-l comanzi.

12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Multumesc de urare Vali,
DPN-ul meu este 26.06.2007. Eu la prima sarcina m-am ingrasat 23 kg si in 5 luni eram cu 1 kg mai slaba ca inainte de a ramane insarcinata. (precizez ca am alaptat si asta ajuta foarte mult). Vergeturi nu am facut dar m-am uns pe burtica cu creme de tot felul: lotiuni de corp obisnuite si creme pe baza de ulei de masline; Sanosan ptr vergeturi dupa sarcina.... dar la cat costa un tubulet care imi ajungea doar 2 saptamani.....am ajuns sa cumpar doar 2 tuburi si atat nimic altceva.
Acum am 16 saptamnani si deja am 4 kg in plus asta si din cauza ca m-am lasat brusc de fumat si mananc in prostie uneori, ca sa-mi treaca pofta de tutun

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Da, pauly, ma simt foarte bine, cam de pe la 16 saptamani. Din ce in ce mai bine as putea spune. Nu mai am oboseala aia cronica in mine - as fi dormit peste tot.
Si nu prea am cum sa evit masa de duminica. Dar am ajutor de nadejde in sotul meu - ii voi da sa faca toata munca necalificata (hi, hi, hi): curatat legume, taiat pentru salata boeuf, s.a.m.d. Plus ca el va face si curatenia in casa. Cred ca voi cauta sa comand ceva pentru desert, desi imi place mie sa fac...
Oricum, merci de idee!

Valentina 18+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Buna, fetele!
Munltumesc pentru ca m-ati adaugat la listuta. Mica spunea ca am uitat DN 13.05.1976. In plus, merg la dr. Al. Florin Anca, de la Municipal (la fel ca si cristinamaria... poate ne putem intalni la control, sa ne stim la nastere...), iar bebe e fetita si se va numi Aurora Demetra.
Mi-a luat ceva timp sa citesc toate mesajele de aseara incoace. Asa ca abia acum pot sa spun si eu cate ceva.
Eu am simtit primele miscari la sapt. 14+. La inceput au fost ca un sir de bule de aer care urcau spre exterior, foarte fine. Nici nu eram sigura daca e fetita sau nu. In timp s-au intensificat si erau cam in acelasi loc, oricum pe partea stanga a burticii. De saptamana asta, insa, sunt evidente miscarile si se simt chiar din exterior, daca pun mana.Acum sunt in partea din stanga jos.
Despe burtica, a mea este destul de mare. La inceputul lunii a 4a ma intreba lumea daca sunt in a 6a... Eu am osatura destul de fina si ingusta, dar burta e maricica. Propunea cineva sa spunem cu ce ne mai ungem. Eu folosesc Nivea cu vitamina E sau cu migdale si ulei de migdale presat la rece, de la plafar. E drept ca uit sa ma dau in fiecare seara... Pana acum nu au aparut vergeturi pe burta, insa de cateva zile am perioade cand doare sau se mai tensioneaza. Am mai luat no-spa, am mai stat intinsa; mai rau e la birou.
Madi intreba de greturi. Eu am avut pana prin sapt. 15-16. Chiar foarte rau mi-a fost pana atunci. Nu puteam sa stau nici in picioare. Apoi mi-a trecut, foarte rar am mai avut cate un puseu...
Nici pofte foarte mari nu am, poate cate o idee din cand in cand sau un miros mai special... Mananc si salata verde, castraveti verzi, gutui.
Pauly intr-adevar somnul mi-a trecut si mie. Daca prin luna a 2a dormeam continuu, acum dorm doar noaptea si ma trezesc foarte devreme, chiar si la 6. Mai simt uneori oboaseala si mai motai, dar nu mai dorm peste zi.
As vrea sa intreb si eu ceva. MIe dr. mi-a spus sa iau acid folic pana la nastere, Elevit luni, miercuri si vineri, si bio magneziu pana la nastere. Acidul folic il iau, dar nu am inceput inca sa iau vitaminele. Le-am cumparat de acum o luna, dar am tot uitat sa le iau. Eu sunt deja in sapt. a 19a. Ar putea avea urmari asupra fatului aceasta intarziere??? Promit ca o sa-mi pun semn sa-mi aduc vitaminele la birou, ca sa-mi apara in ochi dimineata!
Va pup si va urez o zi buna!
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Tort de mere...bunnnnn bunut

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

crissu, ti-am trecut si DPN-ul in lista. Si am vazut acum si pozele - ce blondina cu ochi albastri ai acasa!
Merci pt ideea cu tortul de mere, dar eu nu suport merele in parjituri...

Valentina 18+
Poze

Mergi la inceput

vali5 ii super ca avem ajutor pe sotii nostrii, si al meu face aproape orice de cand sunt gravi...ma ajuta enorm.abia astept sa ma simt si eu bine...va veni si vremea mea.

12+
poze

Mergi la inceput